نویسنده این موضوع
نام رمان: اسرارمجسمه
نام نویسنده: Sara_Safari
نام ناظر: Asal_Zinati
ژانر: ترسناک،عاشقانه،طنز،فانتزی
خلاصه رمان:
قرار بود یک سفر برنامهریزی شده باشد، فقط تحقیقی برای پایاننامه و تمام. همه چیز باید عادی پیش میرفت. تحقیقم را میکردم و پایان نامهام را تحویل داده، مدرک را میگرفتم. چه خوش خیال بودم! هیچ چیز آن طور که من فکر میکردم پیش نرفت. هیچ چیز!
آن خانه، آن روستا، آن مردم، هیچ کدام عادی نبودند. تا به حدی شک کردم که نکند من عادی نباشم؟
در چرخهی سرنوشت حل شده بودم و سرانجام، من، به اجبار راهی را انتخاب کردم که حکم ورودم را به دنیای دیگری، صادر میکرد.
با سلام و درود خدمت عزیزان!
نقد رمان اسرارمجسمه از هر دو جنبه مثبت و منفی انجام می شه و امیدوارم با سخنان ارزشمند که در جهت ترقی قلمم هست بتونم مفید واقع بشم
با سپاس از شما عزیزان!
نام نویسنده: Sara_Safari
نام ناظر: Asal_Zinati
ژانر: ترسناک،عاشقانه،طنز،فانتزی
خلاصه رمان:
قرار بود یک سفر برنامهریزی شده باشد، فقط تحقیقی برای پایاننامه و تمام. همه چیز باید عادی پیش میرفت. تحقیقم را میکردم و پایان نامهام را تحویل داده، مدرک را میگرفتم. چه خوش خیال بودم! هیچ چیز آن طور که من فکر میکردم پیش نرفت. هیچ چیز!
آن خانه، آن روستا، آن مردم، هیچ کدام عادی نبودند. تا به حدی شک کردم که نکند من عادی نباشم؟
در چرخهی سرنوشت حل شده بودم و سرانجام، من، به اجبار راهی را انتخاب کردم که حکم ورودم را به دنیای دیگری، صادر میکرد.
با سلام و درود خدمت عزیزان!
نقد رمان اسرارمجسمه از هر دو جنبه مثبت و منفی انجام می شه و امیدوارم با سخنان ارزشمند که در جهت ترقی قلمم هست بتونم مفید واقع بشم
با سپاس از شما عزیزان!
نقد و بررسی رمان اسرار مجسمه | Sara_Safari کاربر انجمن رمان ۹۸
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com