خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

DIANA_Z

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/7/20
ارسال ها
724
امتیاز واکنش
4,789
امتیاز
228
زمان حضور
62 روز 21 ساعت 12 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم:
    • خامه صبحانه 1 بسته (200 گرم)
    • شیر 3 پیمانه
    • پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری
    • زعفران دم کرده غلیظ 3 قاشق غذاخوری
    • شکر ½ پیمانه





طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی

مرحله اول: آماده سازی پودر ژلاتین
برای درست کردن دسر پاناکوتا زعفرانی جذاب و خوش عطر، در مرحله اول در یک کاسه پودر ژلاتین را با ½ پیمانه شیر سرد مخلوط کنید. سپس به روش بن ماری یا حرارت غیر مستقیم پودر ژلاتین را کاملاً در شیر حل کنید.




مرحله دوم: مخلوط کردن شیر و شکر پاناکوتا زعفرانی
در مرحله دوم شکر را با باقی مانده شیر مخلوط کنید. سپس روی حرارت ملایم گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا شکر به خوبی در شیر حل شود.


مرحله سوم: افزودن خامه به دسر
حالا خامه را نیز به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید و پیوسته هم بزنید تا خامه به خوبی با شیر و شکر ترکیب شود و یک دست شوند.



مرحله چهارم: اضافه کردن پودر ژلاتین حل شده به پاناکوتا زعفرانی
در این مرحله از تهیه پاناکوتا زعفرانی، پودر ژلاتین حل شده را نیز به مایه دسر پاناکوتا زعفرانی اضافه کنید و مدام هم بزنید.

مرحله پنجم: افزودن زعفران
در پایان زعفران حل شده غلیظ را نیز به مایه پاناکوتا زعفرانی اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا خامه بپزد ولی قبل از اینکه خامه بجوشد شعله گاز را خاموش کنید.

مرحله ششم: ریختن پاناکوتا زعفرانی در قالب
حالا پاناکوتا زعفرانی را در قالب دلخواه بریزید و پس از اینکه کمی خنک شد برای حدود 4 الی 5 ساعت در یخچال بگذارید تا دسر ببندد.

نوش جان


طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی

 
  • تشکر
Reactions: Matiᴎɐ✼
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا