نویسنده این موضوع
- مواد لازم:
- خامه صبحانه 1 بسته (200 گرم)
- شیر 3 پیمانه
- پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده غلیظ 3 قاشق غذاخوری
- شکر ½ پیمانه
طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی
مرحله اول: آماده سازی پودر ژلاتین
برای درست کردن دسر پاناکوتا زعفرانی جذاب و خوش عطر، در مرحله اول در یک کاسه پودر ژلاتین را با ½ پیمانه شیر سرد مخلوط کنید. سپس به روش بن ماری یا حرارت غیر مستقیم پودر ژلاتین را کاملاً در شیر حل کنید.
مرحله دوم: مخلوط کردن شیر و شکر پاناکوتا زعفرانی
در مرحله دوم شکر را با باقی مانده شیر مخلوط کنید. سپس روی حرارت ملایم گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا شکر به خوبی در شیر حل شود.
مرحله سوم: افزودن خامه به دسر
حالا خامه را نیز به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید و پیوسته هم بزنید تا خامه به خوبی با شیر و شکر ترکیب شود و یک دست شوند.
مرحله چهارم: اضافه کردن پودر ژلاتین حل شده به پاناکوتا زعفرانی
در این مرحله از تهیه پاناکوتا زعفرانی، پودر ژلاتین حل شده را نیز به مایه دسر پاناکوتا زعفرانی اضافه کنید و مدام هم بزنید.
مرحله پنجم: افزودن زعفران
در پایان زعفران حل شده غلیظ را نیز به مایه پاناکوتا زعفرانی اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا خامه بپزد ولی قبل از اینکه خامه بجوشد شعله گاز را خاموش کنید.
مرحله ششم: ریختن پاناکوتا زعفرانی در قالب
حالا پاناکوتا زعفرانی را در قالب دلخواه بریزید و پس از اینکه کمی خنک شد برای حدود 4 الی 5 ساعت در یخچال بگذارید تا دسر ببندد.
نوش جان
طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com