نویسنده این موضوع
سالاد سزار یکی از سالادهای ایتالیایی است که در این چند وقت در بین ما ایرانی ها طرفدارهای زیادی پیدا کرده است.بیشتر ما این سالاد را در رستوران ها میل می کنیم ولی از امروز با این طرز تهیه ساده می توانید به راحتی سالاد سزار را در منزل درست کنید و میل کنید.
این طرز تهیه برای سالاد سزار یک نفره است.
مواد لازم:
٢ كاهو متوسط (٢٤ عدد برگ تازه، اندازه متوسط)
دو سوم پيمانه سس سزار آماده يا خانگى
يك و يك چهارم پيمانه كروتان كوچك
١ پيمانه گوجه فرنگى گيلاسى از وسط نصف شده
يك چهارم پيمانه جعفرى تازه خرد شده
پودر پنير پارمزان يك بسته كوچك
فلفل سياه آسياب شده به مقدار دلخواه
كروتان (تكه هاى نان برشته مزه دار شده)
مواد لازم:
١٥ برش نان تست
يك چهارم پيمانه كره آب شده
نصف قاشق مرباخورى پودر فلفل قرمز
نصف قاشق مرباخورى پودر پياز
يك قاشق مرباخورى پودر سير
نصف قاشق مرباخورى نمك
روش تهيه:
قسمت بيرونى (لايه برشته) نان ها را بريده و جدا كنيد. پشت و روى قسمت هاى باقى مانده را به وسيله برس مخصوص آشپزخانه به كره آب شده آغشته كرده، به شكل مكعب هاى ريز برش بزنيد ، مكعب ها را روى سينى فر كه با كاغذ روغنى پوشانده ايد ريخته، ادويه هاى ذكر شده را به همراه نمك روى آنها بپاشيد و در فر داغ با دماى ١٨٠ درجه به مدت ١٥ دقيقه (تا زمانى كه رنگشان طلائى مايل به قهوه اى شود) حرارت دهيد.
سس سزار
مواد لازم: ٢
حبه سير ريز خرد شده ٢
قاشق غذاخورى آبليمو تازه ١
قاشق مرباخورى سس خردل ١
پيمانه سس مايونز
نصف فنجان پودر پنير پارمزان ي
ك چهارم قاشق غذاخورى نمك
يك چهارم قاشق غذاخورى فلفل سياه
روش تهيه:
همه مواد بالا را مخلوط كنيد!
روش تهيه سالاد سزار:
برگ هاى كاهو را از هم حدا كرده روى يك سينى بزرگ بچينيد. روى هر برگ كمى سس سزار ريخته و ساير مواد ذكر شده را روى آن بريزيد و در آخر پودر پنير پارمزان روى برگ ها بپاشيد.
نوش جان!
این طرز تهیه برای سالاد سزار یک نفره است.
مواد لازم:
٢ كاهو متوسط (٢٤ عدد برگ تازه، اندازه متوسط)
دو سوم پيمانه سس سزار آماده يا خانگى
يك و يك چهارم پيمانه كروتان كوچك
١ پيمانه گوجه فرنگى گيلاسى از وسط نصف شده
يك چهارم پيمانه جعفرى تازه خرد شده
پودر پنير پارمزان يك بسته كوچك
فلفل سياه آسياب شده به مقدار دلخواه
كروتان (تكه هاى نان برشته مزه دار شده)
مواد لازم:
١٥ برش نان تست
يك چهارم پيمانه كره آب شده
نصف قاشق مرباخورى پودر فلفل قرمز
نصف قاشق مرباخورى پودر پياز
يك قاشق مرباخورى پودر سير
نصف قاشق مرباخورى نمك
روش تهيه:
قسمت بيرونى (لايه برشته) نان ها را بريده و جدا كنيد. پشت و روى قسمت هاى باقى مانده را به وسيله برس مخصوص آشپزخانه به كره آب شده آغشته كرده، به شكل مكعب هاى ريز برش بزنيد ، مكعب ها را روى سينى فر كه با كاغذ روغنى پوشانده ايد ريخته، ادويه هاى ذكر شده را به همراه نمك روى آنها بپاشيد و در فر داغ با دماى ١٨٠ درجه به مدت ١٥ دقيقه (تا زمانى كه رنگشان طلائى مايل به قهوه اى شود) حرارت دهيد.
سس سزار
مواد لازم: ٢
حبه سير ريز خرد شده ٢
قاشق غذاخورى آبليمو تازه ١
قاشق مرباخورى سس خردل ١
پيمانه سس مايونز
نصف فنجان پودر پنير پارمزان ي
ك چهارم قاشق غذاخورى نمك
يك چهارم قاشق غذاخورى فلفل سياه
روش تهيه:
همه مواد بالا را مخلوط كنيد!
روش تهيه سالاد سزار:
برگ هاى كاهو را از هم حدا كرده روى يك سينى بزرگ بچينيد. روى هر برگ كمى سس سزار ريخته و ساير مواد ذكر شده را روى آن بريزيد و در آخر پودر پنير پارمزان روى برگ ها بپاشيد.
نوش جان!
طرز تهیه سالاد سزار
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com