- امتیاز واکنش
- 1,285
- زمان حضور
- 13 روز 1 ساعت 16 دقیقه
نویسنده این موضوع
جم جمک برگ خزون، بازآفرینی تازه ای از ترانه-متلی به همین نام است. ترانه- متلهای ایرانی برای کودکان یا ساختاری شکسته دارند، یا محتوای آنها آکنده از خشونت است و دیگر مناسب کودک خردسال نیست. این ترانه- متلها به سبب آهنگ و ریتم زیبا اگر به درستی بازآفرینی شوند، میتوانند هم بهترین زبان آموزها برای کودکان باشند و هم زیباییهای زندگی را به آنها یادآور شوند.
جمجمک برگ خزون، دخترم غوره خاتون روایتی در چند چرخه است که مادر، دختر کوچک خود را نوازش میکند و دخترک نیز در میان باغ و گل و فضای خانههای سنتی ایرانی با گنجکشی که کنار اوست دوستی میکند.
گزیدههایی از کتاب
جمجمک برگ خزون
دخترم غوره خاتون
کاش غوره ها انگور بشه
چشم های او پر نور بشه
جمجمک برگ خزون
دخترم غوره خاتون
ابروهاش شکل کمون
گیسوش پروانه داره
زیر لـ*ـبش چانه داره
کتاب دوم:
رفتم به باغی
این کتاب، بازآفرینی یک متل قدیمی است که برای کودکان امروز مناسبسازی شده است.
رفتم به باغی
دیدم کلاغی
پراش سیاه بود
برخی از بهترین متلهای ایرانی با همهی زیباییها در وزن و آهنگ، اندرونهی آن دیگر مناسب کودکان ما نیست. در بسیاری از متلهای زیبای ایرانی رنگی از خشونت هست.
مانند نسخهی شفاهی همین روایت: رفتم به باغی، دیدم کلاغی، سرش بریده.../ که بسیار خشن و دردناک است. برای زنده نگه داشتن آهنگ این متلها باید نوآوری میشد که به سهم خود چنین کردیم. آن آهنگ زیبا و ریتم زیبا را به اندرونهای نو درآوردیم و برآیند آن همین متل شد که برای کودکان خردسال شما است.
کتاب سوم:
لالا گلدون، لالا ماهی
افسانه شعبان نژاد در این کتاب چندین لالایی کوتاه برای کودکان سروده است که با تصویرهای حسن عامه کن همراه شده است.
این کتاب از مجموعه کتاب های لالایی است که انتشارات امیرکبیر با سروده های شاعران کودک در قالب کتاب های تصویری منتشر کرده است.
دو جلد دیگر از آن ها که از جنبه کلام و تصویر برای نوزاد و نوپا مناسب تر است، "لالالا، ابر پاره" سروده اسدالله شعبانی و تصویرگری نغمه صالحی و "عروسک جان لالا کن" سروده جعفر ابراهیمی با تصویرگری مریم حسن نژاد است.
جمجمک برگ خزون، دخترم غوره خاتون روایتی در چند چرخه است که مادر، دختر کوچک خود را نوازش میکند و دخترک نیز در میان باغ و گل و فضای خانههای سنتی ایرانی با گنجکشی که کنار اوست دوستی میکند.
گزیدههایی از کتاب
جمجمک برگ خزون
دخترم غوره خاتون
کاش غوره ها انگور بشه
چشم های او پر نور بشه
جمجمک برگ خزون
دخترم غوره خاتون
ابروهاش شکل کمون
گیسوش پروانه داره
زیر لـ*ـبش چانه داره
کتاب دوم:
رفتم به باغی
این کتاب، بازآفرینی یک متل قدیمی است که برای کودکان امروز مناسبسازی شده است.
رفتم به باغی
دیدم کلاغی
پراش سیاه بود
برخی از بهترین متلهای ایرانی با همهی زیباییها در وزن و آهنگ، اندرونهی آن دیگر مناسب کودکان ما نیست. در بسیاری از متلهای زیبای ایرانی رنگی از خشونت هست.
مانند نسخهی شفاهی همین روایت: رفتم به باغی، دیدم کلاغی، سرش بریده.../ که بسیار خشن و دردناک است. برای زنده نگه داشتن آهنگ این متلها باید نوآوری میشد که به سهم خود چنین کردیم. آن آهنگ زیبا و ریتم زیبا را به اندرونهای نو درآوردیم و برآیند آن همین متل شد که برای کودکان خردسال شما است.
کتاب سوم:
لالا گلدون، لالا ماهی
افسانه شعبان نژاد در این کتاب چندین لالایی کوتاه برای کودکان سروده است که با تصویرهای حسن عامه کن همراه شده است.
این کتاب از مجموعه کتاب های لالایی است که انتشارات امیرکبیر با سروده های شاعران کودک در قالب کتاب های تصویری منتشر کرده است.
دو جلد دیگر از آن ها که از جنبه کلام و تصویر برای نوزاد و نوپا مناسب تر است، "لالالا، ابر پاره" سروده اسدالله شعبانی و تصویرگری نغمه صالحی و "عروسک جان لالا کن" سروده جعفر ابراهیمی با تصویرگری مریم حسن نژاد است.
معرفی کتاب چند کتاب کودک
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: