خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

*SHAKIBAgh*

همراه رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
7/8/20
ارسال ها
102
امتیاز واکنش
2,995
امتیاز
213
سن
22
محل سکونت
جهان ارتش سرخ
زمان حضور
18 روز 23 ساعت 27 دقیقه
نویسنده این موضوع
املت قارچ یک غذای ساده اما خوشمزه است که به راحتی در کمترین زمان تهیه و اغلب به عنوان صبحانه سرو می‌شود. طرز تهیه املت قارچ می‌تواند به صورت ساده یا با پنیر، سیب زمینی، گوجه، اسفناج، فلفل دلمه‌ یا هر نوع ماده غذایی دیگری باشد و به عنوان غذایی با ارزش تغذیه ای بالا میل شود.



رمان 98 | سرویس آشپزی - قارچ یک ماده غذایی کم کالری با ارزش غذایی بالاست که در تهیه خوراک‌های زیادی نظیر خورش قارچ و ترشی قارچ استفاده می‌شود و می‌تواند جایگزین مناسبی برای غذا‌های پرکالری باشد. یکی از غذا‌های ساده‌ای که می‌توان خیلی سریع با قارچ درست کرد، املت قارچ است که در انواع مختلفی همچون املت قارچ ساده، املت قارچ و پنیر، املت قارچ و سیب زمینی، املت قارچ و گوجه، املت قارچ و اسفناج و املت قارچ و فلفل دلمه‌ای درست می‌شود. در این مقاله با طرز تهیه انواع املت قارچ آشنا می‌شوید.در این مطلب می‌آموزید:
  • طرز تهیه املت قارچ ساده
  • املت قارچ و پنیر
  • املت قارچ و سیب زمینی
  • املت قارچ و اسفناج
  • املت قارچ و فلفل دلمه‌ای
  • املت قارچ و گوجه بدون پنیر


۱. طرز تهیه املت قارچ ساده
مواد لازم
تخم مرغ2 عدد
قارچ خرد شده1/2 پیمانه
کره2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
دستور تهیه:
  1. قارچ را تمیز بشویید. برای شستن قارچ، آن را در آب رها نکنید، زیرا بافت قارچ به گونه‌ای است که آب جذب را می‌کند و هنگام پخت و پز این آب خارج شده و رنگ قارچ سیاه می‌شود. قارچ را پس از شستن، به صورت حلقه‌ای برش بزنید.



  2. تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و کره را به آن اضافه کنید. اجازه دهید تا کره روی حرارت ملایم ذوب شود، ولی حرارت را زیاد نکنید، زیرا کره خیلی زود می‌سوزد.



  3. قارچ را به تابه اضافه کنید و کمی نمک به آن بزنید.



  4. قارچ را در کره تفت دهید تا آب آن کشیده شده و نرم شود.



  5. قارچ را در ظرفی بریزید و تابه را دوباره روی حرارت قرار دهید.



  6. تخم مرغ را در کاسه‌ی کوچکی بشکنید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.



  7. با یک چنگال، تخم مرغ را خوب هم بزنید تا زرده و سفیده یکدست شوند.



  8. مقداری کره در تابه قرار داده و صبر کنید تا کره ذوب شود.



  9. تخم مرغ زده را در تابه بریزید.



  10. تخم مرغ را دور تا دور تابه بچرخانید تا به صورت یکنواخت پخش شود و همه قسمت‌های آن بپزد.



  11. پس از ۳-۲ دقیقه که یک طرف تخم مرغ طلایی شد، قارچ را روی تخم مرغ بریزید.



  12. حدود ۲ دقیقه دیگر صبر کنید تا روی تخم مرغ هم کاملا ببندد و پخته شود، سپس حرارت را خاموش کرده و نیمی از تخم مرغ را روی نیمه دیگر برگردانید.
۲. املت قارچ و پنیر
  1. املت قارچ و پنیر را از روی دستور املت قارچ ساده درست کنید و در آخرین مرحله کمی پنیر رنده شده روی املت قارچ بریزید.



  2. املت قارچ ساده را به صورت گرم و با نان میل کنید.

۳. املت قارچ و سیب زمینی
املت قارچ و سیب زمینی، شبیه املت قارچ ساده است با این تفاوت که در ترکیب آن پیاز، سیب زمینی و گوجه فرنگی به کار می‌رود. برای تهیه املت قارچ و سیب زمینی:
  1. یک عدد پیاز و یک عدد سیب زمینی متوسط را پوست گرفته و نگینی خرد کنید.
  2. در یک تابه مقداری روغن داغ کرده و پیاز را در آن سرخ کنید تا طلایی شود.
  3. پیاز سرخ شده را از تابه خارج کرده و سیب زمینی را به تابه اضافه کنید. سیب زمینی را سرخ کنید تا کاملا نرم شود.
  4. پیاز سرخ شده را به سیب زمینی اضافه کنید، کمی نمک و فلفل به آن بزنید.
  5. یک عدد گوجه فرنگی متوسط را نگینی خرد کرده، به تابه اضافه کنید و ۳-۲ دقیقه با هم تفت دهید.
  6. املت قارچ ساده را طبق دستور فوق درست کنید. روی تخم مرغ یک لایه قارچ و روی قارچ یک لایه از مخلوط پیاز، سیب زمینی و گوجه فرنگی بریزید.
  7. پس از پختن روی تخم مرغ، یک قاشق غذاخوری پنیر رنده شده روی آن بپاشید و نیمی از آن را روی نیمه دیگر برگردانید.
۴. املت قارچ و اسفناج
املت قارچ و اسفناج شبیه املت قارچ ساده است با این تفاوت که در ترکیب آن پیاز و اسفناج به کار می‌رود. برای تهیه املت قارچ و اسفناج:

  1. یک عدد پیاز متوسط را خرد کرده و در ۲-۱ قاشق غذاخوری روغن تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود.
  2. کمی نمک و فلفل به پیاز اضافه کرده، سپس ۱/۲ پیمانه اسفناج خرد شده را بیافزایید و با هم تفت دهید تا آب اسفناج تمام شده و اسفناج نرم شود.
  3. املت قارچ ساده را طبق دستور فوق درست کنید. روی تخم مرغ یک لایه قارچ و روی قارچ یک لایه از مخلوط پیاز و اسفناج بریزید.
  4. پس از پختن روی تخم مرغ، یک قاشق غذاخوری پنیر رنده شده روی آن بپاشید و نیمی از آن را روی نیمه دیگر برگردانید.

۵. املت قارچ و فلفل دلمه‌ای
در صورت تمایل می‌توانید یک عدد فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کرده و همراه با قارچ و گوجه فرنگی کمی تفت دهید تا نرم شود. این مخلوط را روی تخم مرغ بریزید و املت قارچ و فلفل دلمه‌ای درست کنید.





۶. املت قارچ و گوجه بدون پنیر
املت قارچ بدون گوجه را می‌توان با مخلفاتی همچون پنیر، سیب زمینی و ... پخت اما املت قارچ و گوجه یکی از پر طرفدارترین انواع املت است که در ادامه آن را آموزش می‌دهیم.

برای سه عدد تخم مرغ، ۵ عدد قارچ متوسط و یک گوجه نسبتا درشت و یک پیاز کوچک لازم دارید. (در صورت تمایل می‌توانید یک چهارم فلفل دلمه ای نیز به مواد اولیه خود اضافه کنید و با پیاز تفت دهید.) ابتدا پیاز خرد شده را تفت داده و گوجه را اضافه کنید، نمک و ادویه جات را نیز در همین مرحله اضافه کنید. درب ماهیتابه را بگذارید تا گوجه کمی بپزد و جا بیفتد. سپس قارچ های خرد شده را اضافه کنید و درب ماهیتابه را ببندید تا قارچ آب بیندازد و طعم خود را به گوجه و پیاز بدهد. پس از اینکه آب قارچ و گوجه کمی تبخیر شد و مواد به خوبی تفت داده شد تخم مرغ ها را اضافه کنید. هم زدن یا نزدن تخم مرغ ها کاملا به سلیقه شما بستگی دارد.


طرز تهیه املت قارچ

 
  • تشکر
Reactions: Matiᴎɐ✼
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا