خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

*SHAKIBAgh*

همراه رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
7/8/20
ارسال ها
102
امتیاز واکنش
2,995
امتیاز
213
سن
22
محل سکونت
جهان ارتش سرخ
زمان حضور
18 روز 23 ساعت 27 دقیقه
نویسنده این موضوع
نودل مرغ و قارچ غذایی فوری و ساده است و برای مواقعی که زمان کافی برای آشپزی ندارید گزینه‌ بسیار مناسبی است. برای تهیه این غذا باید از سـ*ـینه مرغ بدون استخوان، قارچ ریز، زنجبیل تازه و نودالیت استفاده کنید.
رمان 98 | سرویس آشپزی - نودل مرغ و قارچ غذایی مناسب برای مواقعی است که زمان کافی برای آشپزی ندارید، ولی قصد دارید یک غذای خوشمزه درست کنید. مواد اصلی مورد نیاز در تهیه این غذا مرغ، قارچ و نودالیت است که با سس سویا و ادویه جات مخصوصی مزه دار می‌شوند. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه نودل مرغ و قارچ را با هم مرور کنیم.

طرز تهیه نودل مرغ و قارچ

مواد لازم
سیر5 حبه
زنجبیل تازه5 تکه 1 سانتیمتری
سـ*ـینه مرغ بدون استخوان150 گرم
قارچ ریز350 گرم
سس سویای تیره4 قاشق غذاخوری
آب125 میلی لیتر
روغن3 قاشق غذاخوری
شکر1 قاشق غذاخوری
نودالیت500 گرم
دستور تهیه:
  1. سـ*ـینه مرغ را بشویید، پوست بگیرید و استخوان آن را جدا کنید.
  2. سـ*ـینه مرغ را به تکه‌های کوچک مساوی برش بزنید.
  3. قارچ را شسته و با مقداری نمک و آبلیمو در آب جوش بریزید. اجازه دهید ۵ دقیقه در آب بجوشد، سپس در آبکش بریزید.
  4. پس از اینکه آب قارچ خارج شد، قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کنید.
  5. سیر را خیلی ریز خرد کنید، زنجبیل را به صورت ورقه های نازک برش بزنید.۳ قاشق غذاخوری روغن را در تابه روی حرارت ملایم داغ کنید، سپس سیر و زنجبیل خرد شده را به آن اضافه کنید.
  6. سیر و زنجبیل را تفت دهید تا نرم شوند، سپس مرغ خرد شده را به آن اضافه کنید.
  7. یک قاشق چایخوری پودر فلفل سفید به مرغ اضافه کنید و مرغ را تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
  8. همین که رنگ مرغ تغییر کرد، قارچ را در تابه بریزید و چند ثانیه با هم تفت دهید تا مخلوط شوند.
  9. در یک ظرف جداگانه ۴ قاشق غذاخوری سس سویای تیره، یک قاشق غذاخوری شکر و ۱۲۵ میلی لیتر آب را مخلوط کنید.
  10. مخلوط سس سویا را در تابه بریزید و بچشید، در صورت تمایل کمی نمک اضافه کنید.
  11. اجازه دهید مواد داخل تابه بجوشند تا سس کاملا جذب مرغ و قارچ شود، سپس حرارت را خاموش کنید.
  12. یک قابلمه را تا نیمه آب کنید و روی حرارت به جوش آورید. نودالیت را به آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید به مدت ۳ دقیقه در آب بجوشد. سپس آن را آبکش کنید و با آب سرد بشویید.
  13. نودل را در ظرفی ریخته و ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه کنید و هم بزنید تا رشته‌ها به هم نچسبند.
  14. نودل را در ظرف سرو بکشید و سس مرغ و قارچ را روی آن بریزید.


طرز تهیه نودل مرغ و قارچ

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا