- عضویت
- 7/8/20
- ارسال ها
- 102
- امتیاز واکنش
- 2,995
- امتیاز
- 213
- سن
- 22
- محل سکونت
- جهان ارتش سرخ
- زمان حضور
- 18 روز 23 ساعت 27 دقیقه
نویسنده این موضوع
نرگسی اسفناج با قارچ از ترکیب تخم مرغ، قارچ و اسفناج تهیه میشود و خواص بی شماری دارد. نرگسی اسفناج جزو غذاهایی است که فاقد گوشت است، اما خواص قابل توجهی دارد.
رمان 98 | سرویس آشپزی - نرگسی اسفناج یکی از غذاهای محلی خطه شمال است که بعضی آن را همراه با قارچ نیز تهیه میکنند. این غذا ترکیبی از خواص بی نظیر اسفناج، پروتئین قارچ و تخم مرغ و سیر است. با وجود خواص بسیار اسفناج، اما متاسفانه شاهد کاهش حضور این ماده غذایی ارزشمند در سفرههای غذایمان هستیم. با تهیه این غذا برای یک وعده غذایی و حتی صبحانه، از خواص این ماده غذایی مقوی بهرهمند شوید.
مواد لازم برای تهیه نرگسی اسفناج با قارچ
به منظور تهیه این غذا برای شش نفر، به یک ساعت زمان و مواد اولیهی زیر احتیاج دارید.
نکته:
طرز تهیه نرگسی اسفناج با قارچ
نرگسی اسفناج با قارچ آماده است و میتوانید آن را در دیس کشیده و سرو کنید. در صورت تمایل میتوانید تخم مرغها را بهم بزنید و بعد به اسفناج اضافه کنید، اما در شیوه سنتی طبخ این غذا نباید شکل تخم مرغها عوض شود تا ترکیب زرد، سفید و سبز این غذا یادآور گل نرگس باشد. نرگسی اسفناج به دلیل ترکیب رنگ زیبایی که دارد به تزیین خاصی نیاز نخواهد داشت.
چند نکته:
شاید باورتان نشود، اما اسفناج حاوی خواص بسیاری است. این ماده غذایی به ظاهر ساده که قیمت کمی نیز دارد، حاوی ویتامینهایی از قبیل ویتامینهای B۳، C، E، K. است و مقادیر درخور توجهی از منگنز، روی، سدیم، کلسیم و آهن دارد. اسفناج دو برابر سایر سبزیها حاوی فیبر است و رشد سلولهای سرطانی معده و پوست را کاهش میدهد. همچنین کاهنده کلسترول است و لوتئین و زاگزانتین موجود در آن از آب مروارید چشم پیشگیری میکند.
البته خواص نرگسی اسفناج با قارچ به همین موارد ختم نمیشود و همانطور که میدانید قارچ و تخم مرغ نیز خواص زیادی دارند. بعضی از خواص قارچ شامل استحکام بخشیدن به استخوانها، پیشگیری از کم خونی، تقویت سیستم ایمنی بدن، کمک به سلامت مو، پوست و ناخن، کنترل فشار خون و کمک به تنظیم قند میشود. علاوه بر این تخم مرغ نیز یک ماده غذایی مقوی است که حاوی مقدار قابل توجهی پروتئین است. برخی از سایر مواد مقوی موجود در تخم مرغ شامل ویتامینهای گروه B، ویتامین A.، D، E، آهن، کلسیم و فسفر میشود؛ بنابراین این غذای به ظاهر ساده، حجم بسیاری از مواد معدنی، ویتامینها و پروتئین مورد نیاز بدن را دارد. برعکس فست فودها که سرشار از چربی و مواد نگهدارنده هستند، بسیاری از غذاهای سنتی ایرانی از مواد غذایی مقوی تهیه میشوند. بنابراین سعی کنیم این غذاها را دوباره به سفرههای خود بازگردانیم تا از بدنی سالمتر برخوردار باشیم.
رمان 98 | سرویس آشپزی - نرگسی اسفناج یکی از غذاهای محلی خطه شمال است که بعضی آن را همراه با قارچ نیز تهیه میکنند. این غذا ترکیبی از خواص بی نظیر اسفناج، پروتئین قارچ و تخم مرغ و سیر است. با وجود خواص بسیار اسفناج، اما متاسفانه شاهد کاهش حضور این ماده غذایی ارزشمند در سفرههای غذایمان هستیم. با تهیه این غذا برای یک وعده غذایی و حتی صبحانه، از خواص این ماده غذایی مقوی بهرهمند شوید.
مواد لازم برای تهیه نرگسی اسفناج با قارچ
به منظور تهیه این غذا برای شش نفر، به یک ساعت زمان و مواد اولیهی زیر احتیاج دارید.
مواد لازم | |
اسفناج | 2 کیلوگرم |
پیاز | 2 الی 3 عدد |
تخم مرغ | 6 عدد |
قارچ | 10 الی 12 عدد |
سیر | 7 الی 8 حبه |
روغن، نمک و فلفل | به میزان لازم |
نکته:
- اگر نگران بوی سیر استفاده شده در نرگسی اسفناج هستید، میتوانید آن را از مواد اولیه حذف کنید.
طرز تهیه نرگسی اسفناج با قارچ
- ابتدا اسفناجها را کاملا تمیز کنید و بشویید.
- سپس دو الی سه لیوان آب به اسفناج اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.
- چند دقیقه مانده به اتمام زمان پخت اسفناج، به آن نمک اضافه کنید.
- اسفناج را در آبکش بریزید و بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود.
- پیازها را خلال و قارچها را نیز ورقهای نازک خرد کرده و سرخ نمایید. سیر را له یا رنده کنید و به همراه فلفل به پیاز داغ و قارچ بیفزایید.
- اسفناجها را بکوبید تا به صورت رشتههای بلند در غذا نباشد.
- اسفناج را با پیاز و قارچ مخلوط کرده و کمی تفت دهید.
- سپس آن را در یک ظرف نچسب قرار دهید و با قاشق سطح آن را صاف کنید.
- حرارت شعله اجاق گاز را ملایم کنید و تخم مرغها را به طور منظم روی اسفناج بشکنید و مقداری نمک و فلفل بپاشید.
- صبر کنید تا سفیده تخم مرغها کاملا سفت شود، زرده نباید کاملا سفت شده باشد.
نرگسی اسفناج با قارچ آماده است و میتوانید آن را در دیس کشیده و سرو کنید. در صورت تمایل میتوانید تخم مرغها را بهم بزنید و بعد به اسفناج اضافه کنید، اما در شیوه سنتی طبخ این غذا نباید شکل تخم مرغها عوض شود تا ترکیب زرد، سفید و سبز این غذا یادآور گل نرگس باشد. نرگسی اسفناج به دلیل ترکیب رنگ زیبایی که دارد به تزیین خاصی نیاز نخواهد داشت.
چند نکته:
- برای آنکه طعم پیاز داغ بهتر باشد، ابتدا در ماهیتابهای که تفلون نیست (زیرا حرارت دادن به ظرف تفلون بدون روغن باعث آسیب دیدن لایه تفلون آن خواهد شد) کمی آن را تفت دهید تا آب پیازها تبخیر شود و سپس روغن به آن اضافه کنید.
- ابتدا آب قارچها را بگیرید و بعد همراه با پیاز سرخ کنید. برای اینکار ابتدا قارچها را بدون روغن کمی تفت دهید تا آب آن تبخیر شود.
شاید باورتان نشود، اما اسفناج حاوی خواص بسیاری است. این ماده غذایی به ظاهر ساده که قیمت کمی نیز دارد، حاوی ویتامینهایی از قبیل ویتامینهای B۳، C، E، K. است و مقادیر درخور توجهی از منگنز، روی، سدیم، کلسیم و آهن دارد. اسفناج دو برابر سایر سبزیها حاوی فیبر است و رشد سلولهای سرطانی معده و پوست را کاهش میدهد. همچنین کاهنده کلسترول است و لوتئین و زاگزانتین موجود در آن از آب مروارید چشم پیشگیری میکند.
البته خواص نرگسی اسفناج با قارچ به همین موارد ختم نمیشود و همانطور که میدانید قارچ و تخم مرغ نیز خواص زیادی دارند. بعضی از خواص قارچ شامل استحکام بخشیدن به استخوانها، پیشگیری از کم خونی، تقویت سیستم ایمنی بدن، کمک به سلامت مو، پوست و ناخن، کنترل فشار خون و کمک به تنظیم قند میشود. علاوه بر این تخم مرغ نیز یک ماده غذایی مقوی است که حاوی مقدار قابل توجهی پروتئین است. برخی از سایر مواد مقوی موجود در تخم مرغ شامل ویتامینهای گروه B، ویتامین A.، D، E، آهن، کلسیم و فسفر میشود؛ بنابراین این غذای به ظاهر ساده، حجم بسیاری از مواد معدنی، ویتامینها و پروتئین مورد نیاز بدن را دارد. برعکس فست فودها که سرشار از چربی و مواد نگهدارنده هستند، بسیاری از غذاهای سنتی ایرانی از مواد غذایی مقوی تهیه میشوند. بنابراین سعی کنیم این غذاها را دوباره به سفرههای خود بازگردانیم تا از بدنی سالمتر برخوردار باشیم.
طرز تهیه نرگسی اسفناج و قارچ
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com