خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

*SHAKIBAgh*

همراه رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
7/8/20
ارسال ها
102
امتیاز واکنش
2,995
امتیاز
213
سن
22
محل سکونت
جهان ارتش سرخ
زمان حضور
18 روز 23 ساعت 27 دقیقه
نویسنده این موضوع
در طرز تهیه پاستا با سس قارچ به خامه یا شیر، مرغ یا گوشت، ماکارونی پنه، پنیر پارمزان، قارچ و کمی مخلفات نیاز دارید. این پاستا ایتالیایی لذیذ را به راحتی می توانید در منزل تهیه کنید.




رمان 98 | سرویس آشپزی - حتما شما هم از طرفداران پاستاهای ایتالیایی هستید. به خصوص اگر این پاستاها با سس مخصوص پخته و سرو شود. محبوب ترین پاستای ایتالیایی هم پاستا با سس قارچ و مرغ است که اسم های دیگری هم مثل پاستا با سس قارچ و شیر و پاستا با سس قارچ و خامه هم دارد. البته شما می‌توانید پاستای سبزیجات و پاستا با گوشت و ... را هم امتحان کنید یا حتی پاستای با سس قارچ را بدون مرغ طبخ کنید. در این مطلب برای شما طرز تهیه این پاستای خوشمزه را با مواد اولیه ساده و طرز پخت آسان آماده کرده ایم و شما می توانید بنابر ذائقه خودتان کمی خلاقیت به خرج دهید و به سبک خودتان آن را طبخ و سرو کنید.



مواد لازم برای تهیه پاستا با سس قارچ در خانه
مواد لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم
پنیر پارمزاندر صورت تمایل
سـ*ـینه مرغ۱ عدد
ماکارونی پنه۲۵۰ گرم
قارچ۳۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
سیریک حبه
خامه۲۰۰ گرم
شیر نصف پیمانه
کره۵۰ گرم
آبلیمویک قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده۳ قاشق غذاخوری
روغن۳ قاشق غذاخوری




دستور پخت پاستا با سس قارچ
  • سیر ها را رنده کنید و پیازها را یا با رنده یا با چاقو خرد کنید. کف ماهیتابه روغن بریزید و آن ها را تفت دهید.
    نکته: پیاز را به خاطر ذائقه ایرانی به این غذا اضافه می‌کنیم و در دستور اصلی یعنی دستور آشپزی ایتالیایی پیاز نمی‌ریزیم.
  • سـ*ـینه مرغ را به شکل مستطیل خرد کنید (تکه های 3 در 4 سانتی متری مناسب هستند) و به این مواد اضافه کنید. برای اینکه طعم و عطر خوبی داشته باشید یک عدد گالینابلانکا یا هر پودر عصاره مرغ را اضافه کنید. (اگر مایل بودید پاستای سس قارچ تان بدون مرغ طبخ شود می‌توانید مرغ را حذف کنید و یک راست به مرحله بعدی بروید)

  • کمی که موادمان نرم شدند، شروع به اضافه کردن قارچ ها می‌کنیم که قبلا آن ها را ورقه ورقه کرده ایم. پیشنهاد می‌کنیم که قارچ ها خیلی نازک خرد نشوند چون قارچ حین طبخ آب می‌شوند و ما می خواهیم کمی زیر دندان بیایند. حواستان باشد که قارچ ها آب نیندازند این کار را می‌توانید با تنظیم شعله گاز مدیریت کنید.
  • حالا وقت مزه دار کردن این غذای خوشمزه است! پس نمک و فلفل و آب لیمو و آویشن را در این مرحله از پخت پاستا باید اضافه کنیم.
  • خامه را با شیر داخل یک ظرف گود بریزید و شروع کنید به هم زدن و مخلوط کردن آن ها تا یکدست شوند. آرام آرام به مواد قبلی اضافه کنید و با شعله کم شروع به هم زدن کنید. این کار را تا جایی انجام دهید که شیر کمی بخار شود و موادتان غلیظ شود. البته حواستان باشد که خیلی هم خشک نشود.
  • جعفری را که از قبل خرد کرده اید به همراه کره به موادتان اضافه کنید.
    نکته: جعفری ها را خیلی ریز نکنید و خیلی هم درشت نباشند. جعفری در این غذا علاوه بر طعم و بوی دلنشینی که به غذا می‌دهد؛ روی ظاهر آن هم خیلی تاثیر دارد. پس خیلی ریز نباید باشند.
  • حالا ماکارونی پنه ها که از قبل در آب جوش به همراه نمک و کمی روغن پخته ایم را آبکش و به مواد سس قارچ اضافه می‌کنیم و آن ها را هم می‌زنیم تا خوب با هم مخلوط شوند. شما می توانید از انواع ماکارونی برای این پاستای خوشمزه استفاده کنید اما ماکارونی اصلی برای این غذای محبوب ماکارونی پنه است.
  • بعد از اینکه پاستا آماده شد، قبل از سرو می‌توانید روی آن کمی پنیر پارمزان پودری یا رنده شده بریزید و آن را با چند برگ جعفری یا گوجه گیلاسی تزیین کنید.


طرز تهیه پاستا با سس قارچ و خامه

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا