- عضویت
- 7/8/20
- ارسال ها
- 102
- امتیاز واکنش
- 2,995
- امتیاز
- 213
- سن
- 22
- محل سکونت
- جهان ارتش سرخ
- زمان حضور
- 18 روز 23 ساعت 27 دقیقه
نویسنده این موضوع
بستنی سنتی یکی از محبوبترین و اصیلترین انواع بستنی است. طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی بسیار ساده است اما نکات ظریفی دارد که باید رعایت شود.
انجمن رمان 98_بستنی نوعی دسر منجمد است، که باید حداقل دارای ۱۰٪ چربی شیر باشد. بستنی میتواند شامل دیگر انواع لبنیات مثل خامه نیز باشد که به همراه مواد شیرینکننده و طعمدهنده تهیه میشود. اولین کارخانه صنعتی بستنیسازی جهان در سال ۱۸۵۱در مریلند، کار خود را آغاز نمود.
بستنی دارای تنوعهای گوناگونی است مانند؛ بستنی سنتی، انواع بستنی ایتالیایی یا میوهای، میلک شیک ها و بستنیهای یخی که هر کدام طرفداران خاص خود را دارند.
قدمت دسرهای یخی در چین به ۴ هزار سال قبل میرسد؛ یعنی زمانیکه نوعی بستنی را با قراردادن سنگ نمک و برف در جدارههای ظروف حاوی شربت تهیه میکردند. نمک باعث میشود دمای یخزدن آب به زیر صفر برسد. نوع دیگری از بستنی سنتی با قراردادن شیر و برنج کاملا پخته به همراه ادویه در داخل برف تهیه میشد. بستنی یخی هم که با آبمیوه، عسل و ... تهیه میشد.
این دسرهای یخی کمکم از مسیرهای تجاری وارد ایران شدند. البته درگذشته بسیار دور در ایران، نوعی دسر یخی فالوده با استفاده از یخ، گلاب، آرد برنج رشتهای و زعفران و طعمدهندههای دیگر ساخته میشد که طرفداران بسیار زیادی داشت و خیلی زود به محبوبیت رسید.
نوعی بستنی با نام بستنی سنتی زعفرانی یا بستنی زعفرانی ایرانی نیز در دنیا رواج دارد که با استفاده از زعفران و خامه تهیه شده و دارای رنگ زرد زیبایی میباشد. این بستنی همراه با خلال پسته و تکههای بزرگ خامه سرو میشود و طرفداران بسیار زیادی دارد.
اکبر مشتی یکی از اولین کسانی بوده که در ایران بستنی فروشی داشته و به تجارت این خوراکی خوشمزه مشغول بوده است. البته بستنی اکبر مشتی با نوع خارجی آن بسیار متفاوت بود و به نوعی ایرانیزه شده بود زیرا ایرانیها، عاشق طعم گلاب و زعفران بوده و هستند و این ترکیب را به بستنیهای خارجی ترجیح میدادند.
این روزها آنقدر تنوع بستنیها و برندهای تولیدکننده بستنی زیاد شده که شاید کمتر کسی به فکر تهیه بستنی خانگی بیفتد اما اگر شما اهل تجربهکردن کارهای جدید هستید و دوست دارید از خانواده و دوستان خود با هنر دست خودتان پذیرایی کنید آموزش زیر را دنبال کنید.
مواد لازم برای تهیه بستنی سنتی زعفرانی:
طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی:
مواد لازم برای تهیه خامه خشک:
طرز تهیه خامه خشک:
نکته
انجمن رمان 98_بستنی نوعی دسر منجمد است، که باید حداقل دارای ۱۰٪ چربی شیر باشد. بستنی میتواند شامل دیگر انواع لبنیات مثل خامه نیز باشد که به همراه مواد شیرینکننده و طعمدهنده تهیه میشود. اولین کارخانه صنعتی بستنیسازی جهان در سال ۱۸۵۱در مریلند، کار خود را آغاز نمود.
بستنی دارای تنوعهای گوناگونی است مانند؛ بستنی سنتی، انواع بستنی ایتالیایی یا میوهای، میلک شیک ها و بستنیهای یخی که هر کدام طرفداران خاص خود را دارند.
قدمت دسرهای یخی در چین به ۴ هزار سال قبل میرسد؛ یعنی زمانیکه نوعی بستنی را با قراردادن سنگ نمک و برف در جدارههای ظروف حاوی شربت تهیه میکردند. نمک باعث میشود دمای یخزدن آب به زیر صفر برسد. نوع دیگری از بستنی سنتی با قراردادن شیر و برنج کاملا پخته به همراه ادویه در داخل برف تهیه میشد. بستنی یخی هم که با آبمیوه، عسل و ... تهیه میشد.
این دسرهای یخی کمکم از مسیرهای تجاری وارد ایران شدند. البته درگذشته بسیار دور در ایران، نوعی دسر یخی فالوده با استفاده از یخ، گلاب، آرد برنج رشتهای و زعفران و طعمدهندههای دیگر ساخته میشد که طرفداران بسیار زیادی داشت و خیلی زود به محبوبیت رسید.
نوعی بستنی با نام بستنی سنتی زعفرانی یا بستنی زعفرانی ایرانی نیز در دنیا رواج دارد که با استفاده از زعفران و خامه تهیه شده و دارای رنگ زرد زیبایی میباشد. این بستنی همراه با خلال پسته و تکههای بزرگ خامه سرو میشود و طرفداران بسیار زیادی دارد.
اکبر مشتی یکی از اولین کسانی بوده که در ایران بستنی فروشی داشته و به تجارت این خوراکی خوشمزه مشغول بوده است. البته بستنی اکبر مشتی با نوع خارجی آن بسیار متفاوت بود و به نوعی ایرانیزه شده بود زیرا ایرانیها، عاشق طعم گلاب و زعفران بوده و هستند و این ترکیب را به بستنیهای خارجی ترجیح میدادند.
این روزها آنقدر تنوع بستنیها و برندهای تولیدکننده بستنی زیاد شده که شاید کمتر کسی به فکر تهیه بستنی خانگی بیفتد اما اگر شما اهل تجربهکردن کارهای جدید هستید و دوست دارید از خانواده و دوستان خود با هنر دست خودتان پذیرایی کنید آموزش زیر را دنبال کنید.
مواد لازم برای تهیه بستنی سنتی زعفرانی:
شیر | 3 پیمانه |
شکر | 1 پیمانه |
ثعلب | 1 ق چایخوری |
خامه فرم گرفته | 1/3 پیمانه |
زعفران دمکرده | 1/2 ق چایخوری |
هل | 1 ق چایخوری |
گلاب | 1/4 پیمانه |
پسته | به میزان لازم برای تزیین |
طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی:
- برای تهیه بستنی سنتی زعفرانی ابتدا شیر را روی حرارت قرار داده و 50 گرم از شکر را به آن اضافه نمایید و صبر کنی تا به حد جوش برسد.
- داخل ظرفی جداگانه، مابقی شکر را به همراه ثعلب مخلوط نموده و آرامآرام به شیر در حال جوشیدن اضافه کنید.
- مواد را کمی هم بزنید تا شکر و ثعلب کاملا در شیر حل شوند.
- حرارت را خاموش کرده و گلاب را به مواد اضافه کنید.
- در همین مرحله زعفران را نیز به مواد قبلی اضافه کنید اما اگر بستنی سنتی ساده دوست دارید زعفران را حذف کنید.
- زمانیکه مواد خنک شدند، هل را به آنها افزوده و خامه فرمگرفته را نیز اضافه کنید.
- کمی مواد را هم بزنید تا خامه در شیر حل شود.
- مواد را در ظرف استیل بریزید و به مدت 3 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا مواد بسته شوند.
- بعد از 3 ساعت، ظرف را از فریز خارج کرده و به مدت 7 تا 8 دقیقه با همزن برقی یا همزن دستی بزنید تا مواد حالت پفدار پیدا کنند.
- مجددا ظرف را داخل فریزر قرار دهید و این مرحله را هر 1 ساعت یکبار، طی 3 مرحله انجام دهید.
- بعد از آخرین مرحله، در صورت تمایل به بستنی خامه خشک و انواع مغزها شامل گردو، بادام یا پسته افزوده و بستنی را به مدت 6 تا 7 ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سفت شود.
مواد لازم برای تهیه خامه خشک:
خامه صبحانه | 100 گرم |
شکر | 1 ق چایخوری |
- برای تهیه خامه خشک هر 100 گرم خامه صبحانه را با 1 ق چایخوری شکر مخلوط کرده و کمی هم بزنید.
- سپس آن را کف سینی، خیلی نازک پهن کرده و در فریزر قرار دهید تا بسته شود و بعد به صورت قطعات کوچک برش بزنید و داخل بستنی بریزید.
نکته
- موقع خرید ثعلب به رنگ آن دقت کنید. ثعلب مرغوب باید شیری رنگ باشد.
- بهتر است از شیر محلی که در لبنیاتیهای معتبر به فروش میرسد استفاده کنید ولی در صورتیکه شیر محلی در دسترس نیست، استفاده از شیر پرچرب پاکتی نیز اشکالی ندارد.
- اجازه ندهید مخلوط شیر بجوشد و آب آن تبخیر شود اما اگر این اتفاق افتاد، 2-3 قاشق گلاب به آن اضافه کنید.
- اضافهکردن هل به بستنی سنتی زعفرانی اختیاری است اما عطر بینظیری به آن میدهد.
- برای هربار همزدن مایه بستنی از همزن استفاده کنید.
طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش: