خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

*SHAKIBAgh*

همراه رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
7/8/20
ارسال ها
102
امتیاز واکنش
2,995
امتیاز
213
سن
22
محل سکونت
جهان ارتش سرخ
زمان حضور
18 روز 23 ساعت 27 دقیقه
نویسنده این موضوع
ژله انار با بستنی یا ژله بستنی انار یکی از انواع دسرهای مخصوص شب یاداست. برای تهیه این ژله بسیار ساده، به ژله انار و بستنی وانیلی نیاز است.



انجمن رمان 98_"ژله انار با بستنی" یا "ژله بستنی انار" یکی از دسرهای ساده و خوشمزه‌ای است که با کمی تغییر و خلاقیت می‌توان آن را به شکل‌های بسیار متنوعی تهیه کرد و یک دسر خوشمزه و متفاوت ارائه داد. درست‌کردن ژله بستنی، به سادگی تهیه ژله معمولی است و البته این دسر خوشمزه را می‌توان در انواع طعم‌ها و رنگ‌ها آماده کرد و به روش‌های متفاوتی سرو کرد.
در اینجا قصد داریم طرز تهیه ژله انار با بستنی که یکی از گزینه‌های خوشمزه شب یلداست را به شما آموزش دهیم.

شب یلدا با منوی ستاره
مواد لازم برای تهیه ژله انار با بستنی
ژله انار1 بسته
بستنی وانیلیپیمانه
آب جوشکمتر از 1 پیمانه

طرز تهیه ژله انار با بستنی
  1. برای تهیه ژله بستنی ابتدا پودر ژله را با آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حل شود.
  2. وقتی کمی هم زدید، ظرف را روی کتری گذاشته و به روش بن‌ماری حل کنید تا پودر ژله ته ظرف نچسبد و شبیه پاستیل نشود.
  3. وقتی ژله کاملا حل شد، بستنی را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  4. سعی کنید فقط در حد مخلوط‌شدن بستنی، ترکیب را هم بزنید تا کف روی آن از بین نرود چون می‌خواهیم یک ژله دولایه درست کنیم.
  5. مخلوط را داخل ظرف سرو ریخته و داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.
  6. ژله بستنی شما بعد از حدود 25 دقیقه آماده است.
  7. می‌توانید ژله بستنی انار را بعد از برگرداندن در ظرف سرو، با دانه‌های انار تزیین کنید.

نکات مهم درباره تهیه انواع ژله و دسرهای ژلاتینه
  • از همه جنس قالب از پیرکس گرفته تا شیشه‌ای، پلاستیکی، فلزی، سیلیکونی ، تفلون و ... می توانید برای ژله استفاده کنید.
  • قبل از ریختن ژله در قالب، داخل آن آب‌ بگر‌دانید و چند دقیقه‌ای آن را داخل فریزر بگذارید. به این ترتیب ژله راحت‌تر از قالب جدا خواهد شد. در بعضی مواقع می‌توان از مقدار خیلی کمی روغن برای چرب‌کردن قالب استفاده کرد یا کف قالب سلفون کشید تا ژله راحت‌تر برگردد.
  • بهتر است بعد از حل‌کردن پودر ژله در آب جوش، برای اینکه ژله شفاف‌تری داشته باشیم؛ ظرف را روی بخار آب گذاشته تا تمام ذرات ژله حل شود (روش بن‌ماری). این روش برای تمام محلو‌ل‌های ژلاتینه پیشنهاد می‌شود.
  • برای برگرداندن ژله یا دسرهای ژلاتینه در ظرف سرو، ابتدا یک ظرف بزرگ‌تر را از آب داغ یا آب‌ گرم پر کنید تا حدی‌که وقتی ظرف ژله را داخل آن قرار می‌دهید، از دیواره‌ها بیشتر نباشد و آب به درون ژله نفوذ نکند. سپس ظرف ژله را درون آب قرار داده و برای 10 تا 30 ثانیه در آن نگه دارید. ممکن است برای قالب‌های متفاوت، این زمان کم و زیاد شود مثلا برای قالب‌های فلزی این زمان خیلی کم‌تر و برای ظرف پایرکس (پیرکس) بیشتر خواهد بود یا مثلا قالب‌های سیلیکونی اکثرا بدون آب گرم هم از ژله جدا خواهند شد. تست‌کردن آن هم به این صورت است که وقتی ظرف را تکان می‌دهید، ژله از دیواره‌ها جدا می‌شود. اگر بیشتر نگه دارید، ژله آب می‌شود پس مراقب باشید.

روش نگهداری از ژله آماده شده
ژله آماده‌ شده را چه قبل از برگرداندن و چه بعد از آن می‌توان تا یک هفته داخل یخچال نگه‌داری کرد اما بهتر است که با سلفون یا درپوشِ روی آن را بپوشانید؛ چون رطوبت آن طی زمان گرفته می‌شود و معمولا ژله بعد از 2 روز حالت پاستیلی خواهد گرفت. بنابراین می‌توانید ژله‌های مهمانی خود را از روز قبل آماده کرده و به این ترتیب داخل یخچال نگه‌داری کنید.

همان‌طور که دیدید طرز تهیه ژله بستنی کار بسیار ساده‌ای است و شما می‌توانید با استفاده از طعم‌های مختلف ژله، این دسر ساده و خوشمزه را تهیه کنید و با آن از مهمانان خود پذیرایی کنید. امیدواریم از این دستور ساده استفاده کنید و برای شب یلدای امسال یک ژله انار با بستنی زیبا و خوشمزه تهیه کنید و از آن لـ*ـذت ببرید.


طرز تهیه ژله بستنی انار

 
آخرین ویرایش:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا