خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

*SHAKIBAgh*

همراه رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
7/8/20
ارسال ها
102
امتیاز واکنش
2,995
امتیاز
213
سن
22
محل سکونت
جهان ارتش سرخ
زمان حضور
18 روز 23 ساعت 27 دقیقه
نویسنده این موضوع
فرنی بستنی نوعی دسر ترکیبی است که طعم و مزه منحصر به فردی دارد. وجود نشاسته در این ترکیب خاصیت شکل پذیری آن را افزایش می‌دهد. با ریختن فرنی در قالب مورد نظر و تزیین آن می توانید یک دسر شیک و مجلسی تهیه کنید. در ادامه با دو روش تهیه فرنی بستنی قالبی آشنا می‌شوید: طرز تهیه ساده و طرز تهیه ژلاتینی.



انجمن رمان 98_ فرنی از جمله دسر‌های ایرانی پرطرفدار است که به سادگی و خیلی سریع آماده می‌شود و افراد بنا به ذائقه و سلیقه خود می‌توانند از مواد متنوعی در آن استفاده کنند. شما در مطالب قبل با طرز تهیه فرنی با نشاسته، فرنی با آرد ذرت و انواع فرنی برای نوزاد آشنا شدید و در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه فرنی بستنی آشنا سازیم. فرنی بستنی نوعی فرنی است که اغلب به صورت قالبی درست می‌شود و در میهمانی‌ها و دورهمی‌ها به عنوان دسر سرو می‌شود. فرنی بستنی را می‌توان با انواع میوه، شکلات و کارامل در طعم‌ها و رنگ‌های مختلف درست کرد و با ایجاد رنگ‌های جذاب، به سادگی و با حداقل هزینه دسری مجلسی در منزل درست کرد.

۱. طرز تهیه فرنی بستنی قالبی با نشاسته (ساده)
مواد لازم
زرده تخم مرغ4 عدد
نشاسته ذرت3 قاشق غذاخوری
شیر3 فنجان معادل 700 میلی لیتر
بستنی150 گرم
نمک1/2 قاشق چایخوری
شکر1/2 فنجان معادل 100 گرم
کره2 قاشق غذاخوری
وانیل1/4 قاشق چایخوری
دستور تهیه:
  1. شیر، نشاسته ذرت، شکر، نمک، کره و وانیل را در یک قابلمه‌ مناسب بریزید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.



  2. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا مواد به جوش آیند، سپس از روی حرارت بردارید.



  3. زرده‌های تخم مرغ را در کاسه‌ای با سایز متوسط ریخته و حدود یک دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ شوند.



  4. مواد درون قابلمه را روی زرده تخم مرغ بریزید و هم بزنید. این عمل باعث می‌شود زرده تخم مرغ، حرارت ببیند بدون این که پخته شود.



  5. مخلوط را به قابلمه برگردانید و بر روی حرارت متوسط قرار دهید. به هم زدن مواد با یک قاشق چوبی ادامه دهید تا حرارت آن افزایش یابد.



  6. دقت کنید که مواد را از ته قابلمه هم بزنید تا فرنی قوام آید و به غلظت مطلوب برسد.
  7. حداقل ۵ دقیقه فرصت دهید تا فرنی غلیظ شود، سپس از روی حرارت برداشته و بستنی را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.


  8. فرنی را در ظرف سرو بریزید، روی آن را با توت فرنگی تزیین کنید.
۲. طرز تهیه فرنی بستنی قالبی با نشاسته (با ژلاتین و گلاب)
مواد لازم
شیر2 لیوان
نشاسته گندم2.5 قاشق غذاخوری
شکر5 قاشق غذاخوری
گلاب5 قاشق غذاخوری
بستنی وانیلی100 گرم
زرده تخم مرغ1 عدد
خامه صبحانه2 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین2 قاشق غذاخوری
وانیل1/4 قاشق چایخوری
دستور تهیه:
  1. نشاسته را در نیم فنجان شیر سرد بریزید و خوب مخلوط کنید تا در شیر حل شود.
  2. نشاسته حل شده در شیر را به باقیمانده شیر اضافه کنید و در قابلمه بریزید.
  3. زرده تخم مرغ را بزنید و همراه با شکر، گلاب، وانیل و خامه به مخلوط شیر و نشاسته اضافه کنید.
  4. قالبمه را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.
  5. ژلاتین را در نیم لیوان آب ریخته و روی بخار کتری قرار دهید تا به روش بن ماری ذوب شده و شفاف شود.
  6. وقتی مواد غلیظ شد و غلظتی مانند ماست پیدا کرد، ژلاتین ذوب شده را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند.
  7. فرنی را از روی حرارت برداشته، بستنی را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
  8. فرنی را در قالب مورد نظر ریخته و ۳-۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا بسته شود.
  9. فرنی را پس از بستن در ظرف سرو برگردانید و روی آن را با کارامل، شکلات رنده شده یا میوه تزیین کنید.

نکات مهم و اصولی در تهیه فرنی بستنی
  • فرنی بستنی را می‌توانید با یک چاقوی تیز که قبلا در یخچال قرار داده اید و کاملا سرد شده، برش بزنید.
  • فرنی بستنی را می‌توانید با هر نوع میوه‌ی دلخواهی مخلوط کرده و سپس در قالب بریزید.
  • در ترکیب فرنی بستنی می‌توانید از بستنی شکلاتی یا میوه‌ای نیز استفاده کنید.


طرز تهیه فرنی بستنی

 
آخرین ویرایش:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا