- عضویت
- 7/8/20
- ارسال ها
- 102
- امتیاز واکنش
- 2,995
- امتیاز
- 213
- سن
- 22
- محل سکونت
- جهان ارتش سرخ
- زمان حضور
- 18 روز 23 ساعت 27 دقیقه
نویسنده این موضوع
برای تهیه بستنی بلوبری در خانه نیازی به دستگاه بستنی ساز ندارید. تنها با ۱ قوطی شیرعسلی و خامه می توانید این دسر تابستانی فوق العاده را تهیه کنید.
انجمن رمان 98_تابستان فصل خوردنیهای شیرین خنک، مانند بستنی میوه ای، اسموتی و انواع شربت هاست. بلوبری میوهای آبی رنگ از خانواده توت هاست که طعم و خواص بی نظیری دارد. از این رو، این میوه جایگاه ویژهای در دسرها پیدا کرده است. بستنی بلوبری، دسری آسان، خوشمزه و مناسب روزهای گرم تابستان است که قصد داریم با دو روش ساده (بدون دستگاه بستنی ساز) آنها را آموزش دهیم.
طرز تهیه بستنی بلوبری
روش اول: تهیه بستنی بلوبری یخی
مواد لازم
روش تهیه
روش دوم: بستنی بلوبری و لیمو ترش
مواد لازم
روش تهیه
انجمن رمان 98_تابستان فصل خوردنیهای شیرین خنک، مانند بستنی میوه ای، اسموتی و انواع شربت هاست. بلوبری میوهای آبی رنگ از خانواده توت هاست که طعم و خواص بی نظیری دارد. از این رو، این میوه جایگاه ویژهای در دسرها پیدا کرده است. بستنی بلوبری، دسری آسان، خوشمزه و مناسب روزهای گرم تابستان است که قصد داریم با دو روش ساده (بدون دستگاه بستنی ساز) آنها را آموزش دهیم.
طرز تهیه بستنی بلوبری
روش اول: تهیه بستنی بلوبری یخی
مواد لازم
ماده مورد نیاز | مقدار |
خامه قنادی | ۱ پیمانه |
شیرعسلی | ۰.۵ پیمانه |
بلوبری تازه یا یخ زده | ۲۰۰ گرم |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
- بلوبری را در مخلوط کن ریخته و پوره کنید.
- پوره را از الک عبور دهید.
- در صورت استفاده از بلوبری یخ زده، آنها را از یک ساعت قبل، یخ زدایی کنید.
- خامه را در ظرفی دیگر با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرد
- شیر عسلی را به خامه اضافه کنید و یک دقیقه با همزن مخلوط کنید تا ترکیب شود.
- پوره بلوبری را اضافه کنید.
- میتوانید با همزن دستی یک چرخش ملایم بدهید تا فقط به اندازه کافی ترکیب شود تا حالت مرمری (سفید و بنفش) پیدا کند.
- میتوانید مخلوط بستنی را کاملا با همزن بزنید تا یکدست بنفش شود.
- بستنی را داخل ظرف درب دار بریزید و به مدت حداقل ۴ ساعت در فریزر قرار دهید.
- حداقل ۱۰ دقیقه پیش از سرو، بستنی را از فریزر خارج کنید.
- میتوانید روی بستنی را با بلوبریهای تازه تزیین کنید.
- نوش جان!
روش دوم: بستنی بلوبری و لیمو ترش
مواد لازم
ماده مورد نیاز | مقدار |
خامه قنادی | ۳ پیمانه |
شیرعسلی | ۱ قوطی |
بلوبری تازه یا یخ زده | ۴ پیمانه |
شکر | ۰.۲۵ پیمانه |
آب لیمو ترش تازه | ۱ عدد |
رنده پوست لیمو | ۱ عدد |
- بلوبریها را در مخلوط کن ریخته و پوره کنید.
- پوره را داخل قابلمه بریزید. شکر، آب لیمو و رنده پوست لیمو را به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
- مخلوط را به جوش بیاورید؛ سپس حرارت را کاهش دهید. تا زمانی که حجم آن کمی کاهش یابد (حدود ۱۵ دقیقه بجوشد).
- مخلوط را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
- در یک کاسه بزرگ خامه را با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرد.
- شیر عسلی را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
- در نهایت پوره بلوبری را به آن بیافزایید و همه مواد را کامل با هم ترکیب کنید.
- بستنی را در یک ظرف درب دار به مدت حداقل ۵ ساعت در فریزر قرار دهید.
- حداقل ده دقیقه پیش از سرو، بستنی را از فریزر خارج کنید.
طرز تهیه بستنی بلوبری
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش: