خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

*SHAKIBAgh*

همراه رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
7/8/20
ارسال ها
102
امتیاز واکنش
2,995
امتیاز
213
سن
22
محل سکونت
جهان ارتش سرخ
زمان حضور
18 روز 23 ساعت 27 دقیقه
نویسنده این موضوع
بستنی سوخاری یک دسر روسی است که می‌توان آن را به سادگی در منزل تهیه کرد. در طرز تهیه بستنی سرخ شده به پودر کورن فلکس یا پودر سوخاری احتیاج دارید.




انجمن رمان 98_ این هوای گرم خبر از آمدن یک تابستان داغ می‌دهد و هیچ چیز به اندازه یک ظرف پر از بستنی نمی‌تواند گرمای تابستان را برایتان دلنشین کند. در اینکه بستنی یک دسر خوشمزه و پرطرفدار است؛ شکی نیست، اما در این مقاله قصد داریم با یک نوع متفاوت از بستنی آشنا بشویم. بستنی سوخاری یا بستنی سرخ شده! شاید خیلی‌ها اصلا از وجود این نوع بستنی اطلاع نداشته باشند، اما بهتر است بدانید که بستنی سرخ شده این روز‌ها به راحتی به منوی بستنی فروشی‌ها و کافی شاپ‌ها راه پیدا کرده است و البته هوادارن خود را هم دارد. بستنی سرخ شده به آسانی آماده می‌شود، تنها کافی است مواد مورد نیاز آن را در اختیار داشته باشید.

طرز تهیه بستنی سرخ شده خانگی
قبل از اینکه طرز تهیه بستنی سرخ شده را شروع کنیم بد نیست اطلاعاتی راجع به آن بدانیم. بستنی سرخ شده یک دسر روسی است که معمولا به عنوان عصرانه سرو می‌شود. به این صورت تهیه می‌شود که روی بستنی یک پوشش یا لایه‌ای نازک ایجاد شده و در روغن سرخ می‌شود. این پوشش روی بستنی می‌تواند کورن فلکس (ذرت پولکی که برای صبحانه با شیر و شکر می‌خورند)، خورده بیسکوییت، نان باگت خرد شده و یا حتی آرد سوخاری باشد. در تهیه بستنی سوخاری نکاتی وجود دارد که در زیر ذکر کرده‌ایم:
  • اگر می‌خواهید که بستنی سوخاری‌تان طعم دارچین بدهد؛ کورن فلکس را درون کیسه‌ای ریخته و آن را بکوبید تا خرد شود سپس به آن پودر دارچین اضافه کنید و مواد را در کیسه پلاستیکی تکان دهید تا کاملا مخلوط شوند.
  • برای اینکه بتوانید راحت بستنی‌ها را اسکوپ بزنید؛ قاشق بستنی را برای مدتی درون آب گرم، قرار دهید.
  • اگر میخواهید بستنی‌ها کاملا سفت شوند و نتیجه‌ بهتری بگیرید؛ پیشنهاد می‌کنم آن‌ها را بعد از اینکه با کورن فلکس کاور کردید؛ به مدت یک شب در فریزر بگذارید.
  • به هنگام سرخ کردن بستنی‌ها، برای آنکه مابقی بستنی‌ها آب نشوند هر بار یک اسکوپ برداشته و بقیه را داخل فریزر بگذارید.
  • برای سرخ کردن بستنی‌ها بهتر است ظرف کوچکی انتخاب بکنید تا روغن روی بستنی‌ها را بگیرد. برای سرخ کردن هر بستنی، ۲۰ ثانیه زمان کافیست.
  • بستنی سرخ شده را می‌توانید با سس بستنی میل کنید. برای این کار، شکر را روی حرارت ملایم آب می‌کنیم تا طلایی شود، سپس خامه را به صورت بنماری در شکر حل می‌کنیم و در هنگام سرو، سس را روی بستنی میریزیم.


مواد مورد نیاز برای تهیه بستنی سرخ شده
ماده مورد نیازمقدار
بستنی وانیلی یا میوه‌ای (با طعم دلخواه)۲ لیوان
کورن فلکسبه اندازه لازم
تخم مرغ۲ عدد
آرد سفید الک شده۱۰۰ گرم
دارچیننصف قاشق چایخوری
روغن مایعبه مقدار لازم

روش تهیه:

  • ابتدا با اسکوپ درشت چند اسکوپ بستنی درست کنید و در یک سینی فلزی بچینید. سینی را به مدت ۱۲ الی ۱۴ ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی‌ها حسابی یخ بزنند و سفت شوند. اگر بستنی‌ها یخ نزنند؛ موقع سرخ کردن به اصطلاح وا می‌روند.
  • پس از این مدت، بستنی‌ها را از فریزر خارج کنید. سپس در یک بشقاب مقداری پودر نان باگت یا آرد کورن فلکس بریزید و بستنی‌ها را در آن بـ*ـغلتانید. (اگر بستنی چوبی سرخ شده دوست دارید در این مرحله در هر کدام از توپک‌های بستنی یک چوب بستنی فرو کنید و توپک بستنی را کمی فشار دهید تا مسطح‌تر شود.)



  • بستنی‌ها را دوباره در سینی فلزی بچینید و یک ساعت دیگر در یخچال، نگه دارید.
  • آرد سفید و تخم مرغ را در یک ظرف با هم مخلوط کنید. بهتر است با همزن دستی این مخلوط را هم بزنید تا خمیر یکدستی درست شود.
  • حالا توپک‌های بستنی را از یخچال بیرون بیاورید، داخل خمیر فرو ببرید و سپس مجدداً در پودر نان بـ*ـغلتانید تا روی آن‌ها کاملاً با پودر نان یا کورن فلکس، پوشانده شود.



  • توپک‌های بستنی را به‌ مدت یک ساعت دیگر در فریزر، قرار دهید.
  • در صورت تمایل، بعد از یک ساعت دوباره برای ضخیم‌تر شدن رویه بستنی و قبل از سرخ کردن، توپک‌ها را مجدداً در خمیر و پس از آن، در خرده نان بـ*ـغلتانید.
  • توپک‌ها را داخل قابلمه‌ حاوی روغن داغ فراوان سرخ کنید تا طلایی‌رنگ شوند.



  • پس از سرخ شدن، بستنی‌ها را به‌ وسیله کفگیر سوراخ‌دار از قابلمه خارج کرده و به‌ مدت ۱۵ دقیقه، روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها، گرفته شود.
  • در نهایت بستنی سرخ‌شده را در ظرف مورد نظرتان قرار دهید و با انواع سس شکلات، سس کارامل، سس شکلات سفید یا انواع کیک و میوه، سرو کنید.



سخن آخر

بستنی خوراکی خوشمزه‌ای است که هم کودکان و هم بزرگ‌تر‌ها از طعم دلنشین آن، لـ*ـذت می‌برند. بستنی سرخ شده تلفیقی از خنکی و گرماست و از این نظر با توجه به طعم متفاوتی که خواهد داشت؛ می‌تواند تجربه جالب توجهی باشد. اگر شما هم به دنبال تست کردن طعم‌های متفاوت هستید؛ توصیه می‌کنیم بستنی سوخاری را در منزل تهیه و نوش جان کنید.


طرز تهیه بسنتی سوخاری

 
آخرین ویرایش:
  • تشکر
Reactions: Matiᴎɐ✼
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا