- عضویت
- 7/8/20
- ارسال ها
- 102
- امتیاز واکنش
- 2,995
- امتیاز
- 213
- سن
- 22
- محل سکونت
- جهان ارتش سرخ
- زمان حضور
- 18 روز 23 ساعت 27 دقیقه
نویسنده این موضوع
ماهی سفید، یکی از محصولات دریایی شمال ایران است که خواص بسیاری برای بدن تامین میکند و مصرف آن توصیه میشود. در این مطلب با فواید ماهی سفید برای بدن آشنا شوید.
انجمن رمان 98_ماهی سفید یا کتوم کاسپین (Caspian kutum) یکی از اعضای خانوادهی «Cyprinidae» است که زیستگاه آنها را آبهای شور دریای خزر و انشعابات آب شیرین آن تشکیل میدهند. این نوع ماهی معمولا اندازه متوسطی دارد و طول آن به ۴۵ تا ۵۰ سانتیمتر و وزن آن به ۵ کیلوگرم میرسد. صید این ماهی قبلا از لحاظ تجاری اهمیت بسیار زیادی داشت، اما امروزه به دلیل صید بیرویه جمعیت این گونه کاهش یافته است. گوشت و خاویار این ماهی به عنوان غذا در استانهای گیلان و مازندران طرفداران زیادی دارد. در این مطلب، میتوانید با خواص ماهی سفید، نحوهی انتخاب و انواع آن آشنا شوید.در این مطلب آمده است:
۱. تامین پروتئین و کمک به عضلهسازی
این ماهی سرشار از پروتئین بوده و بدین ترتیب میتواند یک منبع غذایی عالی برای ورزشکاران و افرادی باشد که سعی در کاهش وزن دارند. این غذای دریایی، علاوه بر اینکه شما را به سرعت سیر میکند، چربی بسیار کمی دارد و در نتیجه به سلامت قلب و عروق افراد و کاهش کلسترول خون نیز میانجامد. پروتئین همچنینی نقش بسیار اساسی در بازسازی سلولهای بدن دارد، به طوریکه بدن بدون آن قادر به تولید سلولها نخواهد بود و ممکن است عملکرد بدن مختل شود. بر همین اساس، مصرف ماهی سفید میتواند به سلامت و بازسازی سلولهای افراد نیز کمک شایانی کند.
۲. تقویت استخوانها
پوکی استخوان، یکی از عوارض شایع کمبود کلسیم و فسفر است که متاسفانه در میان زنان ایرانی رواج بسیاری دارد. این وضعیت شامل تهی و شکننده شدن استخوانها میشود. این نوع ماهی با برخورداری از منابع سرشار فسفر و کلسیم، میتواند به تامین این دو مادهی معدنی کمک کرده و در نتیجه تراکم استخوانی افراد را افزایش دهد.
۳. سرشار از ویتامینهای گروه «ب»
ماهی مفید سفید سرشار از ویتامینهای B۱۲، B۶ و B۳ است. ویتامین ب ۱۲ برای تولید گلبولهای قرمز و فعالیت اعصاب بسیار حائز اهمیت است. در نتیجه مصرف این ماهی برای کسانی که در معرض ابتلا به کمخونی هستند، میتواند بسیار مفید باشد. این ویتامین همچنین نقش مهمی در همانندسازی ژنهای هسته سلولها دارد و بر تکثیر سلولهای بافت عصبی، سیستم گوارش و مغز استخوان بسیار تاثیر دارد.
ویتامین ب ۶ با برخورداری از خواص ضد التهابی میتواند به افراد مبتلا به آسم، آرتروز و سایر دردهای مفصلی کمک کند. ویتامین ب ۳ نیز یک تقویت کنندهی سیستم ایمنی بدن است و میتواند به بدن در مبارزه با انواع عفونت کمک کند.
۴. کمک به عملکرد مغز
فسفر و سایر مواد مغذی که در این نوع از ماهی وجود دارند میتوانند از عملکرد درست مغز و سلولهای آن پشتیبانی کنند. این ترکیبات با تولید مسیرهای عصبی در مغز به فرآیندهای در حال انجام کمک میکنند و در نتیجه فرایند یادگیری را برای افراد آسانتر و سریعتر میگرداند.
۵. کمک به سلامت پوست
خواص ضد التهابی ماهی سفید میتواند به پیشگیری و درمان بیماریهای التهابی پوست مانند اگزما یا پسوریازیس کمک کند.
۶. تقویت خلق و خو
ترکیبات نیاسین (ویتامین ب ۳) موجود در ماهی خوشمزه سفید میتواند به بهبود خلق و خو و درمان بیماریهای روانی از جمله افسردگی، اضطراب و افسردگی دو قطبی کمک کند.
عوارض جانبی احتمالی
هر مادهی غذایی مفید و حتی طبیعی، در صورت مصرف بیش از حد میتواند مضراتی را نیز به همراه داشته باشد. در نتیجه توصیه میشود افراد، به ویژه زنان باردار در مصرف این ماهی تعادل را رعایت کنند. تمامی ماهیها حاوی مقادیری جیوه هستند که میتواند برای زنان باردار خطرناک باشد؛ اگرچه این ماهی دارای سطح جیوه بسیار پایینی است.
معرفی انواع ماهی سفید و نحوه انتخاب بهترین ماهی
ماهی سفید دارای بدنی دوکی شکل است که بشت آن به رنگ تیره و طرفین بدن روشنتر است.. این نوع ماهی معمولا اندازهی متوسطی دارد و طول آن به ۴۵ تا ۵۰ سانتیمتر و به ندرت به ۷۰ سانتیمتر میرسد و عموما دارای وزن ۵ کیلوگرم است. در بازارهای شمال کشور دو نوع از این ماهی یافت میشود؛ ماهی نر و ماهی ماده.
عموما توصیه میشود اگر علاقهای به خوردن اشپل ماهی ندارید، هنگام خرید به سراغ نوع نر بروید، چراکه این نوع، مخلفات شکمی کمتری داشته و در نتیجه بهصرفهتر است. لازم به ذکر است که طعم گوشت نوع نر و ماده هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارد. اما تفاوت ماهی نر و ماده در چیست و چگونه میتوان آنها را از هم تمییز داد؟ همانطور که در تصاویر زیر دیده میشود، ماهی نر سفید در قسمت سر دارای خالهایی است که روی سر ماهی ماده دیده نمیشوند.
این نوع ماهی را میتوانید به صورت ماهی سوخاری و طعمدار شده سرخ کنید یا میتوانید درون شکم را خالی کرده و با استفاده از سبزیجات معطر و خوشطعم پر کنید و از ماهی شکم پر درون فر لـ*ـذت ببرید. طبخ ماهی سفید درون فر روش پیشنهادی پیشکسوتان است چراکه به این روش خواص ماهی حفظ شده و میتوانید از طعم واقعی ماهی بهرهمند شوید.
انجمن رمان 98_ماهی سفید یا کتوم کاسپین (Caspian kutum) یکی از اعضای خانوادهی «Cyprinidae» است که زیستگاه آنها را آبهای شور دریای خزر و انشعابات آب شیرین آن تشکیل میدهند. این نوع ماهی معمولا اندازه متوسطی دارد و طول آن به ۴۵ تا ۵۰ سانتیمتر و وزن آن به ۵ کیلوگرم میرسد. صید این ماهی قبلا از لحاظ تجاری اهمیت بسیار زیادی داشت، اما امروزه به دلیل صید بیرویه جمعیت این گونه کاهش یافته است. گوشت و خاویار این ماهی به عنوان غذا در استانهای گیلان و مازندران طرفداران زیادی دارد. در این مطلب، میتوانید با خواص ماهی سفید، نحوهی انتخاب و انواع آن آشنا شوید.در این مطلب آمده است:
- خواص ماهی سفید
- عوارض جانبی احتمالی
- معرفی انواع ماهی سفید و نحوه انتخاب بهترین ماهی
۱. تامین پروتئین و کمک به عضلهسازی
این ماهی سرشار از پروتئین بوده و بدین ترتیب میتواند یک منبع غذایی عالی برای ورزشکاران و افرادی باشد که سعی در کاهش وزن دارند. این غذای دریایی، علاوه بر اینکه شما را به سرعت سیر میکند، چربی بسیار کمی دارد و در نتیجه به سلامت قلب و عروق افراد و کاهش کلسترول خون نیز میانجامد. پروتئین همچنینی نقش بسیار اساسی در بازسازی سلولهای بدن دارد، به طوریکه بدن بدون آن قادر به تولید سلولها نخواهد بود و ممکن است عملکرد بدن مختل شود. بر همین اساس، مصرف ماهی سفید میتواند به سلامت و بازسازی سلولهای افراد نیز کمک شایانی کند.
۲. تقویت استخوانها
پوکی استخوان، یکی از عوارض شایع کمبود کلسیم و فسفر است که متاسفانه در میان زنان ایرانی رواج بسیاری دارد. این وضعیت شامل تهی و شکننده شدن استخوانها میشود. این نوع ماهی با برخورداری از منابع سرشار فسفر و کلسیم، میتواند به تامین این دو مادهی معدنی کمک کرده و در نتیجه تراکم استخوانی افراد را افزایش دهد.
۳. سرشار از ویتامینهای گروه «ب»
ماهی مفید سفید سرشار از ویتامینهای B۱۲، B۶ و B۳ است. ویتامین ب ۱۲ برای تولید گلبولهای قرمز و فعالیت اعصاب بسیار حائز اهمیت است. در نتیجه مصرف این ماهی برای کسانی که در معرض ابتلا به کمخونی هستند، میتواند بسیار مفید باشد. این ویتامین همچنین نقش مهمی در همانندسازی ژنهای هسته سلولها دارد و بر تکثیر سلولهای بافت عصبی، سیستم گوارش و مغز استخوان بسیار تاثیر دارد.
ویتامین ب ۶ با برخورداری از خواص ضد التهابی میتواند به افراد مبتلا به آسم، آرتروز و سایر دردهای مفصلی کمک کند. ویتامین ب ۳ نیز یک تقویت کنندهی سیستم ایمنی بدن است و میتواند به بدن در مبارزه با انواع عفونت کمک کند.
۴. کمک به عملکرد مغز
فسفر و سایر مواد مغذی که در این نوع از ماهی وجود دارند میتوانند از عملکرد درست مغز و سلولهای آن پشتیبانی کنند. این ترکیبات با تولید مسیرهای عصبی در مغز به فرآیندهای در حال انجام کمک میکنند و در نتیجه فرایند یادگیری را برای افراد آسانتر و سریعتر میگرداند.
۵. کمک به سلامت پوست
خواص ضد التهابی ماهی سفید میتواند به پیشگیری و درمان بیماریهای التهابی پوست مانند اگزما یا پسوریازیس کمک کند.
۶. تقویت خلق و خو
ترکیبات نیاسین (ویتامین ب ۳) موجود در ماهی خوشمزه سفید میتواند به بهبود خلق و خو و درمان بیماریهای روانی از جمله افسردگی، اضطراب و افسردگی دو قطبی کمک کند.
عوارض جانبی احتمالی
هر مادهی غذایی مفید و حتی طبیعی، در صورت مصرف بیش از حد میتواند مضراتی را نیز به همراه داشته باشد. در نتیجه توصیه میشود افراد، به ویژه زنان باردار در مصرف این ماهی تعادل را رعایت کنند. تمامی ماهیها حاوی مقادیری جیوه هستند که میتواند برای زنان باردار خطرناک باشد؛ اگرچه این ماهی دارای سطح جیوه بسیار پایینی است.
معرفی انواع ماهی سفید و نحوه انتخاب بهترین ماهی
ماهی سفید دارای بدنی دوکی شکل است که بشت آن به رنگ تیره و طرفین بدن روشنتر است.. این نوع ماهی معمولا اندازهی متوسطی دارد و طول آن به ۴۵ تا ۵۰ سانتیمتر و به ندرت به ۷۰ سانتیمتر میرسد و عموما دارای وزن ۵ کیلوگرم است. در بازارهای شمال کشور دو نوع از این ماهی یافت میشود؛ ماهی نر و ماهی ماده.
عموما توصیه میشود اگر علاقهای به خوردن اشپل ماهی ندارید، هنگام خرید به سراغ نوع نر بروید، چراکه این نوع، مخلفات شکمی کمتری داشته و در نتیجه بهصرفهتر است. لازم به ذکر است که طعم گوشت نوع نر و ماده هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارد. اما تفاوت ماهی نر و ماده در چیست و چگونه میتوان آنها را از هم تمییز داد؟ همانطور که در تصاویر زیر دیده میشود، ماهی نر سفید در قسمت سر دارای خالهایی است که روی سر ماهی ماده دیده نمیشوند.
این نوع ماهی را میتوانید به صورت ماهی سوخاری و طعمدار شده سرخ کنید یا میتوانید درون شکم را خالی کرده و با استفاده از سبزیجات معطر و خوشطعم پر کنید و از ماهی شکم پر درون فر لـ*ـذت ببرید. طبخ ماهی سفید درون فر روش پیشنهادی پیشکسوتان است چراکه به این روش خواص ماهی حفظ شده و میتوانید از طعم واقعی ماهی بهرهمند شوید.
خواص ماهی سفید
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: