خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
تست طعم و مزه غذاهای کشور های دیگه هیچ وقت خالی از لطف نیست مخصوصا وقتی از مواد اولیه اش هم خبر داشته باشیم و بدونیم با ذائقه مون جوره. غذایی که در این مطلب میخوام بهتون یاد بدم هم جز همین غذاهای خوشمزه است که مخصوص کشور تایلنده و با مرغ تهیه میشه و یه کباب طعم دار شده با انواع ادویه هاست، امیدوارم درستش کنین و از عطر و طعمش لـ*ـذت ببرین …



کباب چیکن ساتای


مواد لازم برای تهیه کباب چیکن ساتای

  • ۲ عدد سـ*ـینه مرغ بدون استخوان
  • ۱ قاشق چایخوری زرچوبه
  • ۲ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
  • ۴ قاشق غذاخوری روغن مایع
  • ۴ قاشق مربا خوری سس سویا
  • ۱ قاشق چایخوری سرخالی زیره سیاه
  • ۱ عدد لیموترش
  • نمک و پودر فلفل قرمز به مقدار لازم


مواد لازم برای تهیه کباب چیکن ساتای


مواد لازم برای تهیه کباب چیکن ساتای

طرز تهیه این کباب خیلی ساده است و اصلا ازتون وقتی نمیگیره در ابتدا فقط کافیه سـ*ـینه مرغتون رو خورد کنین. این کباب هم داخل ماهیتابه و هم روی زغال تهیه میشه و از اونجایی که من میخواستم داخل ماهیتابه درستشون کنم تکه های مرغ رو خیلی درشت خورد نکردم تا زود بپزه و سفت هم نشه.


خورد کردن مرغ


حالا تمام مواد مربوط به سس رو که در مواد اولیه مورد نیاز بهش اشاره کردم رو داخل یه کاسه ریخته و به مقدار لازم نمک و فلفل قرمز هم اضافه میکنیم و آب لیموتر رو هم گرفته و بهشون اضافه میکنیم.



اضافه کردن تمام مواد سس


مواد سس رو با هم مخلوط کرده و بعد مرغ ها رو بهشون اضافه میکنیم و به مرغ هامون خیلی خوب سس رو آغشته کرده و روی کاسه رو با یه سلفن میپوشونیم و مرغ هارو برای یک شب تا صبح داخل یخچال میذاریم.



خواباندن مرغ داخل مواد


بعد از سپری شدن مدت لازم مرغ هارو از یخچال درمیاریم و به سیخ میزنیم.



به سیخ زدن مرغ


حالا داخل ماهیتابه ای که کم کفش رو چرب کردیم میذاریمشون ( البته من روغنم یکم زیاد شد شما انقد نریزین همین که کفش چرب باشه کافیه)



سرخ کردن مرغ ها


حالا در ماهیتابه رو ببندین اجازه بدین تا مرغ با حرارت ملایم بپزه و حتما در حین پخت زیرو روشون هم کنین تا هر دو طرف خوب مزه بگیره. مرغ خیلی زود آب میندازه و خیلی زودتر از اونچه فکر کنین مغز پخت میشه پس زیاد روی گاز نگهشون ندارین که سفت میشن.



پختن مرغ


حالا میتونیم کبابای خوش طعممون رو با نون یا برنج سرو کنیم … نوش جان



کباب چیکن ساتای
#دونفره


دستور پخت کباب چیکن ساتای

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا