خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

نگار 1373

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن

امتیاز واکنش
15,266
زمان حضور
62 روز 21 ساعت 12 دقیقه
نویسنده این موضوع
جاسوس جماعت همه جا هست
هر جا که موفقیتی در کار باشه شک نکنید که جاسوسی هم همون اطراف می پلکه.
به ازای هر موفقیتی که یه انجمن به دست میاره یه عده جاسوس (بخوانید فضول بیکار) هستن که بیان ول چرخیدن و به خیال خودشون سرک کشیدن که ببینن این انجمن چه خبره تا خبرشو ببرن انجمن بسیار مبارک و تحفه ی خودشون.

ایده ی اینجا رو شیما تو سرم انداخت که اسامی فضولا رو ثبت کنیم و با خاطره های خنده دارشون خوش باشیم (چون اینا همیشه هستن، هر چقدرم که بیشتر بشن مهر تاییدی بر این میشه که ما راه درست رو میرفتیم :))) )

مروری بر پرونده های جاسوسان انجمنی

• خنده
Reactions: MaRjAn، parädox، Jãs.I و 12 نفر دیگر

نگار 1373

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن

امتیاز واکنش
15,266
زمان حضور
62 روز 21 ساعت 12 دقیقه
نویسنده این موضوع
پرونده شماره 1

نام کاربری: poenasim

نام اکانت (های) مولتی:
Mosa61 (فعلا همین یکی)

سن: 35 سال (ناموسا اگه سنش رو درست زده باشه، با این سن و سال خدای بیکاریه)

اتهام: تبلیغ مستقیم انجمن دیگر (اگه چیزای دیگه هم باشه فعلا مشخص نشده)

شرح گزارش:

وی از مدت ها قبل در انجمن حضور داشت ولی حضورش مشکوک نبود. یکی از اعضای انجمن (اصرار نکنید، نام نمی برم فوق محرمانه س) متوجه شد که این شخص توجه خاصی به تعدادی از اعضا نشان داده و مدام (میگم مدام یعنی لحظه به لحظه! در این حد!) پروفایل آن عده را رصد می کند.

ابتدا نظر بر این شد که شاید این ماجرا کاملا تصادفی بوده باشد؛ ولی این اتفاق بارها و بارها و بارها تکرار شد و رخ داد. شخص مورد نظر توسط معاونت سایت مورد پرسش قرار گرفت که آن ها ایده از ما میدزدند و این کار همیشگیشان است، ولی از جان این عده چه می خواهد و چرا مدام در آن جا می چرخد.

سوال اصلی ماجرا اینجاست: چه دلیلی داشته که یک شخص تا این حد مصر باشد تا بفهمد که ایکس و ایگرگ و زد و فلان در پروفایلشان چه می گذشته.

شخص در ابتدا چیزی نگفت. اینجانب جزو یکی از همام اشخاص بودم که پروفایلم رصد می شد (بخدا اگه تو پروف من خبری باشه. نهایت یا تبلیغ ملت هست یا با بچه ها چیزی گفتیم و خندیدیم؛ نه فرمول سری ساخت موشک اتمی اونجا ارسال کردم نه خاطرات محرمانه :/ ) که موقع بازگشایی پروفایلم سر مزاح طرف را تگ کردم و گفتم: اقا میخوای سر بزنی بیا بزن جات خالیه! نکته اینجاست که وی جواب کسی را نمیداد و ناگهان من را اسکول! (چرا آخه؟ :| اسکول که خودتی خرس گنده) خطاب کرد و در پروف خودش در جواب مدیریت یک لینک از انجمن (هنوز مشخص نیست چرا) خودش را ارسال کرد.

هدف این شخص کاملا نامشخص بوده و معلوم نیست چرا به این حد ضایع و تابلو خودش را با ارسال لینکی که حکم تبلیغ را داشت لو داد.

به طرز مشکوکی بعد از این اتفاق و گزارش شدن این فرد؛ شخص دیگری (به خاطر نامعلوم بودن شرایطش تگش نمی کنم چون باید بفهمم ماجراش چیه) ظاهر شد و گفتند که او مولتی دارد و انگار ربطی بین این دو نفر وجود داشته باشد.

این پرونده هنوز باز است و در صورت کشف اطلاعات جدید، تکمیل خواهد شد.

مروری بر پرونده های جاسوسان انجمنی

آخرین ویرایش:
  • قهقهه
Reactions: MaRjAn، parädox، Asal_Zinati و 8 نفر دیگر
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا