- عضویت
- 16/7/20
- ارسال ها
- 2,693
- امتیاز واکنش
- 9,215
- امتیاز
- 233
- محل سکونت
- گلنمکستان
- زمان حضور
- 63 روز 21 ساعت 58 دقیقه
نویسنده این موضوع
کفیر! این کلمه ای است که این روزها فواید آن در مورد تقویت ایمنی بدن به خصوص در دوران کرونا، بسیار شنیده می شود.در این مقاله سعی شده است با نگاهی به تاریخچه ی کفیر، در مورد نتایج تحقیقات علمی آن صحبت کنیم.
آشنایی با خواص کفیر
برای جمع آوری اطلاعات علمی درباره ی کفیر، در کنار منابع علمی و نتیجه ی تحقیقات منتشر شده در کتابخانه ملی دارویی آمریکا به آدرس nlm.nih.gov و مرکز ملی اطلاعات فناوری زیستی این کشور به آدرس PubMed.gov و برای بررسی بیشتر آنها، به سراغ بخش تحقیق و توسعه ی گروه صنایع غذایی سولیکو-کاله نیز رفته ایم که اخیرا محصول «کفیر ناری» را با شعار تقویت سیستم ایمنی بدن به بازار عرضه کرده است
بخش تحقیق و توسعه ی این شرکت که متشکل از 20 نیروی متخصص است، سال هاست درباره ی پروبیوتیک ها، انواع باکتری های آن از جمله کفیر و آثار آن بر سلامتی بدن انسان تحقیق می کند. گفتنی ست محصول دیگر پروبیوتیک برند کاله با نام «لاکتیویا» (Lactivia) نیز در همین بخش فرموله شده که امروز به یکی از محصولات پر فروش بازار لبنیات ایران و کشورهای منطقه تبدیل شده است.
خواص کفیر چیست و چگونه به یک نوشیدنی و ماست محبوب تبدیل شد؟
کفیر (به انگلیسی Kefir)، از نظر عمومی یک قارچ حاوی باکتری است که هزاران سال پیش و به طور تصادفی توسط چوپانان کوه های قفقاز کشف شد که در ترکیب با شیر، تبدیل به یک نوشیدنی خاص و سلامتی بخش گردید. این نوشیدنی که اغلب با دوغ به اشتباه گرفته می شود، نتیجه ی تخمیر و فعل و انفعلات باکتری کفیر با شیر است که اثر آن در گاز بسیار متصاعد آن دیده می شود.
از دید علمی، کفیر دانه ای پروبیوتیک است که منبعی است از ویتامین های گروه ب، کلسیم، منیزیوم، فسفر و ویتامین K که در ترکیب با فرآورده های لبنی همچون شیر و ماست، نوشیدنی و ماست کفیر را می سازد.
کفیر از نظر ارزش غذایی
یک وعده 175 میلی لیتری کفیر کم چرب حاوی مواد زیر است:
در مطالعه ای که نتایج آن در سال 1392 در آرشیو کتابخانه ملی دارویی آمریکا منتشر شده، تاثیر مصرف روزانه 200 میلی لیتر کفیر کفیر روی سیستم ایمنی بدن بر در طی شش هفته بر روی 18 فرد مورد بررسی قرار گرفت و از آنها به طور روزانه و ناشتا نمونه ی خون گرفته شد.
این مطالعه از نظر آماری کاهش قابل توجهی در «اینترلوکین 8» یا IL-8 نشان داد. سطح «اینترلوکین 5» یا IL-5 افزایش اولیه معناداری را در هفته ی اول استفاده نشان داد؛ اما در هفته نهم این سطح کاهش یافت. سطح فاکتور نکروزیس تومور (TNF-α) نیز با مصرف کفیر افزایش یافت.
سطح دیگر سیتوکین ها (IL-1 and TGF-β) با مصرف کفیر تغییر خاصی نکرد. تمام این ها به این معنی است که کفیر ممکن است به کنترل واکنش آلرژیک بدن کمک کرده و ایمنی جدار روده را بهبود می بخشد.
آیا کفیر به استخوان ها قدرت می بخشد؟
همانطور که در بالا اشاره شد، کفیر منبع خوبی از کلسیم است. محققانی تایوانی مطالعه ای دوسوکور (double-blind) را برای بیش از 6 ماه برای مقایسه اثرات شیر تخمیر شده ی کفیر به همراه بی کربنات 1500 میلی گرمی با بی کربنات کلسیم (بدون کفیر) روی سوخت وساز استخوان 40 بیمار دارای پوکی استخوان انجام دادند.
شرکت کنندگان در این مطالعه طی این 6 ماه مورد ارزیابی های گسترده ای مانند ارزیابی تراکم مواد معدنی استخوان، قرار گرفتند. شرکت کنندگانی که از شیر تخمیر شده ی کفیر استفاده کرده بودند، در این 6 ماه تراکم مواد معدنی لگن شان افزایش قابل توجهی داشت.
فواید کفیر در مبارزه با سرطان
محققان کشورمان در سال 2015 متاآنالیزی از تاثیر کفیر در سرطان منتشر کرده اند. آن ها ابتدا 2028 مقاله ی مرتبط با این موضوع را شناسایی کردند که 11 مقاله از جمله 7 مقاله ی آزمایشگاهی و 4 آزمایش تجربی واجد شرایط قرار گرفتن در این آنالیز بودند. این مطالعات موارد مختلفی را مورد بررسی قرار داده بودند؛ اما همه آن ها تاثیرات ضد سرطانی کفیر را قابل توجهی دانستند.
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان
آشنایی با خواص کفیر
برای جمع آوری اطلاعات علمی درباره ی کفیر، در کنار منابع علمی و نتیجه ی تحقیقات منتشر شده در کتابخانه ملی دارویی آمریکا به آدرس nlm.nih.gov و مرکز ملی اطلاعات فناوری زیستی این کشور به آدرس PubMed.gov و برای بررسی بیشتر آنها، به سراغ بخش تحقیق و توسعه ی گروه صنایع غذایی سولیکو-کاله نیز رفته ایم که اخیرا محصول «کفیر ناری» را با شعار تقویت سیستم ایمنی بدن به بازار عرضه کرده است
بخش تحقیق و توسعه ی این شرکت که متشکل از 20 نیروی متخصص است، سال هاست درباره ی پروبیوتیک ها، انواع باکتری های آن از جمله کفیر و آثار آن بر سلامتی بدن انسان تحقیق می کند. گفتنی ست محصول دیگر پروبیوتیک برند کاله با نام «لاکتیویا» (Lactivia) نیز در همین بخش فرموله شده که امروز به یکی از محصولات پر فروش بازار لبنیات ایران و کشورهای منطقه تبدیل شده است.
خواص کفیر چیست و چگونه به یک نوشیدنی و ماست محبوب تبدیل شد؟
کفیر (به انگلیسی Kefir)، از نظر عمومی یک قارچ حاوی باکتری است که هزاران سال پیش و به طور تصادفی توسط چوپانان کوه های قفقاز کشف شد که در ترکیب با شیر، تبدیل به یک نوشیدنی خاص و سلامتی بخش گردید. این نوشیدنی که اغلب با دوغ به اشتباه گرفته می شود، نتیجه ی تخمیر و فعل و انفعلات باکتری کفیر با شیر است که اثر آن در گاز بسیار متصاعد آن دیده می شود.
از دید علمی، کفیر دانه ای پروبیوتیک است که منبعی است از ویتامین های گروه ب، کلسیم، منیزیوم، فسفر و ویتامین K که در ترکیب با فرآورده های لبنی همچون شیر و ماست، نوشیدنی و ماست کفیر را می سازد.
کفیر از نظر ارزش غذایی
یک وعده 175 میلی لیتری کفیر کم چرب حاوی مواد زیر است:
- پروتئین:4 گرم
- کلسیم:10 درصد نیاز روزانه
- فسفر:15 درصد نیاز روزانه
- ویتامین ب 12:12 درصد نیاز روزانه
- ریبوفلاوین (ویتامین ب 2):10 درصد نیاز روزانه
- منیزیم:3 درصد نیاز روزانه
- ویتامین D:به میزان قابل توجه
در مطالعه ای که نتایج آن در سال 1392 در آرشیو کتابخانه ملی دارویی آمریکا منتشر شده، تاثیر مصرف روزانه 200 میلی لیتر کفیر کفیر روی سیستم ایمنی بدن بر در طی شش هفته بر روی 18 فرد مورد بررسی قرار گرفت و از آنها به طور روزانه و ناشتا نمونه ی خون گرفته شد.
این مطالعه از نظر آماری کاهش قابل توجهی در «اینترلوکین 8» یا IL-8 نشان داد. سطح «اینترلوکین 5» یا IL-5 افزایش اولیه معناداری را در هفته ی اول استفاده نشان داد؛ اما در هفته نهم این سطح کاهش یافت. سطح فاکتور نکروزیس تومور (TNF-α) نیز با مصرف کفیر افزایش یافت.
سطح دیگر سیتوکین ها (IL-1 and TGF-β) با مصرف کفیر تغییر خاصی نکرد. تمام این ها به این معنی است که کفیر ممکن است به کنترل واکنش آلرژیک بدن کمک کرده و ایمنی جدار روده را بهبود می بخشد.
آیا کفیر به استخوان ها قدرت می بخشد؟
همانطور که در بالا اشاره شد، کفیر منبع خوبی از کلسیم است. محققانی تایوانی مطالعه ای دوسوکور (double-blind) را برای بیش از 6 ماه برای مقایسه اثرات شیر تخمیر شده ی کفیر به همراه بی کربنات 1500 میلی گرمی با بی کربنات کلسیم (بدون کفیر) روی سوخت وساز استخوان 40 بیمار دارای پوکی استخوان انجام دادند.
شرکت کنندگان در این مطالعه طی این 6 ماه مورد ارزیابی های گسترده ای مانند ارزیابی تراکم مواد معدنی استخوان، قرار گرفتند. شرکت کنندگانی که از شیر تخمیر شده ی کفیر استفاده کرده بودند، در این 6 ماه تراکم مواد معدنی لگن شان افزایش قابل توجهی داشت.
فواید کفیر در مبارزه با سرطان
محققان کشورمان در سال 2015 متاآنالیزی از تاثیر کفیر در سرطان منتشر کرده اند. آن ها ابتدا 2028 مقاله ی مرتبط با این موضوع را شناسایی کردند که 11 مقاله از جمله 7 مقاله ی آزمایشگاهی و 4 آزمایش تجربی واجد شرایط قرار گرفتن در این آنالیز بودند. این مطالعات موارد مختلفی را مورد بررسی قرار داده بودند؛ اما همه آن ها تاثیرات ضد سرطانی کفیر را قابل توجهی دانستند.
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان
خواص کفیر
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: