- امتیاز واکنش
- 32,220
- زمان حضور
- 70 روز 21 ساعت 45 دقیقه
نویسنده این موضوع
سلام...
و باز هم حرکتی دیگر و تاپیک طنزی دیگر...
این تاپیک اول از همه یک حرف داره و اونم اینه که #گزارش_بزنیم
بعد از اون تا حدودی یاد میده چه چیزایی رو میشه گزارش زد.
(تبلیغ یا سواستفاده یا دوستمی بیا فلان انجمن و... رو دیدید، درنگ نکنید. این چیزا شوخی بردار نیست)
درس بعدی هم اینه که چی اسپمه و ارسالش نکنیم!
* برای رعایت حال اعضا، اسم کسی که پستش گزارش خورده رو برداشتم.
* برای تشکر از گزارش دهندگان هم اسم گزارشکننده هست!
* برای شناخت کسی که گاهی بهتون اطلاعیه میده و قسمت فان و به نفع گزارش دهنده هم گاهی اسم تاییدکنندگان گزارش هم قرار دادم.
روال کار تاپیک:
عکسها به این صورته که بالاترین پیام، پیام گزارش شده هست. زیرش اسم تالاریه که توش پست یا تاپیک رو ارسال کرده.
نظرات اسم گزارش دهنده هست و جلوش هم دلیل گزارشش نوشته شده. در آخر هم اگر حل شده رد شده داشت مدیر مربوطه هست که اگر زیر اسم مدیر کادر بود اطلاعیه داده و نبود به گزارش دهنده اطلاعیه نداده!
برای این که کسی اسپم نده هم تاپیک رو قفل میکنم و خودم پیامهام رو قرار میدم ولی شما پیگیر باشید فکر نکنید قفله و ارسال نداره!
و به بقیه که هیچ ایدهای از خودشون ندارن هم از همین جا عرض میکنم: من مینویسم ولی تو اسکی نرو!
#گزارش_بزنیم
کمتر عجیب غریب باشیم:/
و باز هم حرکتی دیگر و تاپیک طنزی دیگر...
این تاپیک اول از همه یک حرف داره و اونم اینه که #گزارش_بزنیم
بعد از اون تا حدودی یاد میده چه چیزایی رو میشه گزارش زد.
(تبلیغ یا سواستفاده یا دوستمی بیا فلان انجمن و... رو دیدید، درنگ نکنید. این چیزا شوخی بردار نیست)
درس بعدی هم اینه که چی اسپمه و ارسالش نکنیم!
* برای رعایت حال اعضا، اسم کسی که پستش گزارش خورده رو برداشتم.
* برای تشکر از گزارش دهندگان هم اسم گزارشکننده هست!
* برای شناخت کسی که گاهی بهتون اطلاعیه میده و قسمت فان و به نفع گزارش دهنده هم گاهی اسم تاییدکنندگان گزارش هم قرار دادم.
روال کار تاپیک:
عکسها به این صورته که بالاترین پیام، پیام گزارش شده هست. زیرش اسم تالاریه که توش پست یا تاپیک رو ارسال کرده.
نظرات اسم گزارش دهنده هست و جلوش هم دلیل گزارشش نوشته شده. در آخر هم اگر حل شده رد شده داشت مدیر مربوطه هست که اگر زیر اسم مدیر کادر بود اطلاعیه داده و نبود به گزارش دهنده اطلاعیه نداده!
برای این که کسی اسپم نده هم تاپیک رو قفل میکنم و خودم پیامهام رو قرار میدم ولی شما پیگیر باشید فکر نکنید قفله و ارسال نداره!
و به بقیه که هیچ ایدهای از خودشون ندارن هم از همین جا عرض میکنم: من مینویسم ولی تو اسکی نرو!
#گزارش_بزنیم
کمتر عجیب غریب باشیم:/
گزارش های عجیب غریب
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com