- عضویت
- 16/7/20
- ارسال ها
- 2,693
- امتیاز واکنش
- 9,215
- امتیاز
- 233
- محل سکونت
- گلنمکستان
- زمان حضور
- 63 روز 21 ساعت 58 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم برای تهیه لواشک سیب خانگی :
ابتدا سیبها را به خوبی می شوییم و از وسط به دو نیم و یا بیشتر خرد می کنیم سپس چوب و دانه سیبها را می گیریم و آن را با پوست حدود ۳ ساعت در یک قابلمه با یک لیتر آب و یک قاشق غذاخوری شکر با حرارت ملایم حرارت می دهیم. اکنون سیبهای پخته شده را از روی حرارت برمی داریم و صبر می کنیم مقداری خنک شود.
در مرحله بعد آنها را از یک آبکش عبور می دهیم و یا با مخلوط کن به صورت پوره در می آوریم. مایه صاف شده را باز هم برای مدت ۲۰ دقیقه حرارت می دهیم و صبر می کنیم تا غلیظ شود، به طوری که هنگام حباب زدن، مقداری از مایه به بیرون پرتاب شود.
حالا دیگر مایه لواشک سیب به غلظت مناسبی رسیده است و می توان آن را از روی اجاق برداشت و در سینی فلزی پهن کرد.
در این مرحله باید دقت کنید که لایهای که در سینی پهن می کنید ضخیم نباشد زیرا در این صورت احتمال کپکزدگی آن در طول مدت خشکشدن وجود خواهد داشت.
مایه لواشک پهن شده را به مدت یک تا دو هفته در فضای باز قرار می دهیم و می گذاریم تا خشک و آماده شود.
لواشک سیب نیز مانند لواشک زردآلو، شلیل و هلو طعمی شیرین دارد اگر بخواهید لواشک سیب ترش داشته باشید می توانید آن را با سیب ترش تهیه کنید و در صورت استفاده از ترکیب سیب ترش و شیرین مزه لواشک ملس خواهد بود.
- سیب (ترش یا شیرین و یا مخلوط)
- شکر ۱ قاشق غذا خوری
- آب ۱ لیتر
ابتدا سیبها را به خوبی می شوییم و از وسط به دو نیم و یا بیشتر خرد می کنیم سپس چوب و دانه سیبها را می گیریم و آن را با پوست حدود ۳ ساعت در یک قابلمه با یک لیتر آب و یک قاشق غذاخوری شکر با حرارت ملایم حرارت می دهیم. اکنون سیبهای پخته شده را از روی حرارت برمی داریم و صبر می کنیم مقداری خنک شود.
در مرحله بعد آنها را از یک آبکش عبور می دهیم و یا با مخلوط کن به صورت پوره در می آوریم. مایه صاف شده را باز هم برای مدت ۲۰ دقیقه حرارت می دهیم و صبر می کنیم تا غلیظ شود، به طوری که هنگام حباب زدن، مقداری از مایه به بیرون پرتاب شود.
حالا دیگر مایه لواشک سیب به غلظت مناسبی رسیده است و می توان آن را از روی اجاق برداشت و در سینی فلزی پهن کرد.
در این مرحله باید دقت کنید که لایهای که در سینی پهن می کنید ضخیم نباشد زیرا در این صورت احتمال کپکزدگی آن در طول مدت خشکشدن وجود خواهد داشت.
مایه لواشک پهن شده را به مدت یک تا دو هفته در فضای باز قرار می دهیم و می گذاریم تا خشک و آماده شود.
لواشک سیب نیز مانند لواشک زردآلو، شلیل و هلو طعمی شیرین دارد اگر بخواهید لواشک سیب ترش داشته باشید می توانید آن را با سیب ترش تهیه کنید و در صورت استفاده از ترکیب سیب ترش و شیرین مزه لواشک ملس خواهد بود.
طرز تهیه لواشک سیب
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com