خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Kameliaparsa

کاربر حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
29/6/20
ارسال ها
2,811
امتیاز واکنش
8,659
امتیاز
358
سن
24
محل سکونت
~Dark World~
زمان حضور
57 روز 4 ساعت 40 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم برای تهیه شله زرد

-برنج 1 پیمانه
-آب 6 پیمانه
-شکر 2 پیمانه
-خلال بادام 1/4 پیمانه
-کره 50 گرم
- زعفران آسیاب شده و دم شده نصف استکان
-گلاب 1/2 پیمانه
-هل ساییده 1/4 قاشق چایخوری
-دارچین و خلال پسته و بادام به مقدار دلخواه
با این مقدار مواد 4 پیاله شله زرد خواهید داشت.


مراحل تهیه شله زرد
شله زرد رو عموما به یک روش درست میکنن. فقط نکات خاصی وجود داره که عرض میکنم خدمتتون. برنج شله زرد بهتره نیم دونه و حتما ایرانی باشه ولی میتونید از برنج کامل هم استفاده کنید فقط کمی زمان پختش بیشتر میشه و حدود یکی دو پیمانه آب بیشتری میبره. من نیم دونه نداشتم و از برنج کامل استفاده کردم. فقط برنجتون ایرانی باشه تا کیفیت بهتری داشته باشین.

برنجی رو که از شب قبل خیس کردیم با مقدار آبی که گفتیم روی حرارت قرار میدیم تا بپزه. حرارت رو بعد از به جوش اومدن ملایم کنید تا برنج به آرومی بپزه و خودش رو باز کنه. خیلی مهمه که کاملا پخته بشه و وا بره.
طرز-تهیه-شله-زرد-1-600x399.jpg

بعد از حدود یک ساعت که برنج کاملا پخت، شکر رو اضافه میکنیم
طرز-تهیه-شله-زرد-2-600x399.jpg

بعد کره و زعفران و هل رو که از قبل آماده کردیم اضافه میکنیم و باز فرصت میدیم شله زردمون جا بیفته. در این حین باید شله زرد رو هم بزنید که ته نگیره و همچنان حرارت باید ملایم باشه.
طرز-تهیه-شله-زرد-3-600x377.jpg

کل مراحل پخت برای این مقدار حدود دو تا سه ساعت طول میکشه. وقتی که حس کردید غلظتش کافیه میتونید گلاب و هل رو اضافه کنید و بعد از پنج دقیقه شله زرد رو از روی شعله بردارید.

در مرحله ی آخر خلال بادام هایی که از قبل خیس کردید هم اضافه کنید. البته میتونید خلال بادوم رو فقط برای تزیین استفاده کنید.
طرز-تهیه-شله-زرد-4-600x399.jpg

فوت و فن های تهیه شله زرد
نکته برای پخت شله زرد اینه که شکر رو حتما بعد از پختن برنج اضافه کنید.
در آخرین مراحل احساس کردید آبش کمه میتونید مقداری آب بهش اضافه کنید و اگر هم رقیق بود بذارید تا آب اضافیش بخار بشه. ولی اگه حرارت ملایم باشه در طول پخت، این مقدار آب مناسبه.
از اونجایی که شکر با حرارت دیدن کمی آب میندازه بلا فاصله بعد از اضافه کردن شکر مقداری از آب شله زرد بیشتر میشه، پس این نکته هم حتما در نظر داشته باشید و قبلش آب اضافه نکنید.
میزان غلظت شله زرد باید انقد باشه که اگر مقدار کمی ازش توی بشقاب ریختید کاملا پخش نشه و کمی قوام داشته باشه.
وقتی شله زرد رو برای دسر استفاده میکنید بهتره سرد سرو بشه.

تزیین شله زرد
برای تزیین شله زرد میتونید از پرک یا خلال بادام و پسته و دارچین و همچنین گل سرخ استفاده کنید. چون طبع کلی شله زرد به خاطر برنج سرده، گرمای دارچین معتدلش میکنه.

3d20-297x300.jpg.


طرز تهیه شله زرد

 
  • تشکر
Reactions: Matiᴎɐ✼
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا