- امتیاز واکنش
- 727
- زمان حضور
- 1 روز 12 ساعت 34 دقیقه
نویسنده این موضوع
دروازهبان کروات پرسپولیس به خبرورزشی گفت: ما بازیکنان خوبی داریم که فوتبال متفاوتی ارائه میدهند. ما سخت گل میخوریم و خوب گل میزنیم. نظم فوق العادهای داریم و از همه مهمتر اینکه بازیکنان از بازی در پرسپولیس لـ*ـذت میبرند.
خبرورزشی/ مهدی یکتا؛ یکی از خوشحالترین بازیکنان پرسپولیس در رختکن پس از بازی با فولاد خوزستان، بوژیدار رادوشویچ بود. دروازهبان سر حال و کماشتباه پرسپولیس در این دیدار دو موقعیت خوب را در نیمه اول از حریف گرفت تا تیمش را در بازی نگه دارد. او در فصل جاری ۱۱ بار برای پرسپولیس بازی کرده و تنها یک گل دریافت کرده است؛ یک آمار باورنکردنی...
باز هم بازی کردی و باز هم گل نخوردی و باز هم پرسپولیس برنده شد.
خدا را شکر، البته این گل نخوردن به همه تیم برمیگردد و فقط مربوط به من نیست و من بارها این را گفتهام.
در نیمه اول هم یک موقعیت تک به تک و صد درصد گلزنی را از عباس بوعذار بازیکن فولاد گرفتی؟
وظیفه گلر این است که گل نخورد. کار خاصی نکردم و فقط به وظیفهام عمل کردم.
فولاد خوزستان را چطور دیدی؟
یک تیم منظم و خوب که سرمربی آن جواد نکونام کاپیتان سابق تیم ملی ایران است. نیمه اول به نظرم آنها خیلی خوب بازی کردند، اما نیمه دوم شرایط عوض شد.
چطور؟
به هر حال مربیان ما صحبتهایی داشتند و فکر میکنم فولادیها هم یک مقدار از لحاظ بدنی کم آوردند. بچههای ما هم در نیمه دوم با انگیزه بیشتری بازی کردند و در نهایت هم به گل رسیدیم. ما میتوانستیم گلهای بیشتری هم بزنیم ولی بدشانس بودیم.
به نظر میرسد این پرسپولیس خیلی حرفهای و با هوشمندی مقابل فولاد خوزستان به پیروزی رسید و در اغلب مسابقات خود هم همینطور بوده است؟
باز هم بازی کردی و باز هم گل نخوردی و باز هم پرسپولیس برنده شد.
خدا را شکر، البته این گل نخوردن به همه تیم برمیگردد و فقط مربوط به من نیست و من بارها این را گفتهام.
در نیمه اول هم یک موقعیت تک به تک و صد درصد گلزنی را از عباس بوعذار بازیکن فولاد گرفتی؟
وظیفه گلر این است که گل نخورد. کار خاصی نکردم و فقط به وظیفهام عمل کردم.
فولاد خوزستان را چطور دیدی؟
یک تیم منظم و خوب که سرمربی آن جواد نکونام کاپیتان سابق تیم ملی ایران است. نیمه اول به نظرم آنها خیلی خوب بازی کردند، اما نیمه دوم شرایط عوض شد.
چطور؟
به هر حال مربیان ما صحبتهایی داشتند و فکر میکنم فولادیها هم یک مقدار از لحاظ بدنی کم آوردند. بچههای ما هم در نیمه دوم با انگیزه بیشتری بازی کردند و در نهایت هم به گل رسیدیم. ما میتوانستیم گلهای بیشتری هم بزنیم ولی بدشانس بودیم.
به نظر میرسد این پرسپولیس خیلی حرفهای و با هوشمندی مقابل فولاد خوزستان به پیروزی رسید و در اغلب مسابقات خود هم همینطور بوده است؟
رادوشویچ: این پرسپولیس DNA قهرمانی دارد!
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com