- عضویت
- 16/7/20
- ارسال ها
- 2,693
- امتیاز واکنش
- 9,215
- امتیاز
- 233
- محل سکونت
- گلنمکستان
- زمان حضور
- 63 روز 21 ساعت 58 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم برای تهیه مربای چغاله گردو
چغاله گردو500 گرم
مراحل آماده سازی و طبخ مربای چغاله گردو
در صورت تمایل، می توانید هل و میخک را حذف کنید و به جای آن، 1/4 پیمانه گلاب را به همراه جوهر لیمو به شربت اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه جوشیدن از روی حرارت بردارید. می توانید گردوها را به مدت 4 ساعت داخل آب زلال آهک قرار دهید. برای سفید ماندن گردوهای چغاله، پوست گردو را ضخیم تر بگیرید و بلافاصله گردوها را داخل 1 پیمانه آب لیمو ترش تازه بریزید تا رنگ گردو سیاه نشود. هنگام جوشاندن و پخت گردوها، هر دفعه داخل آب جوش، 1 قاشق سوپخوری آب لیموترش تازه بریزید و دقت کنید که آب آن سریع تر عوض شود تا رنگ گردو سفید بماند. موقع اضافه کردن گردو به شربت نیز جوهرلیمو قبل از گردو به شربت اضافه کنید.
چغاله گردو500 گرم
شکر | 2 کیلوگرم |
آب | 1و1/4 لیتر(5 پیمانه) |
دانه هل | 1 قاشق مرباخوری |
میخک | 2-3 عدد |
جوهرلیمو | 1/4 قاشق مرباخوری |
- پوست چغاله ها را با کارد جدا کرده و با سوزن درشت از چند جا سوراخ کنید.
- قابلمه ای نسبتاً بزرگ را از آب پر کرده و روی حرارت قرار دهید، تا آب به جوش آید. چغاله ها را داخل آب جوش بریزید تا به مدت 6-5 دقیقه بجوشد. سپس در آبکش ریخته و دوباره داخل آب جوش بریزید. این کار را 10 بار تکرار کنید تا وقتی که آبی که چغاله ها در آن می جوشند، تلخنباشد و چغاله ها مغز پخت شوند.
- چغاله های پخته شده را به مدت 6 ساعت داخل آب سرد قرار دهید و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید.
- 1 کیلو شکر و 1 پیمانه آب را با هم مخلوط کرده، به مدت 10 دقیقه صبر کنید و 3-2 بار هم بزنید تا شکر داخل آب کمی حل شود. بعد از این مدت، هل و میخک را به شکر و آب اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. گاهی هم بزنید تا شکر داخل آب حل شده و بجوشد(دیواره های قابلمه را مرطوب کنید).
- چغاله ها را داخل شربت ریخته، بعد از جوشیدن مجدد، حرارت را ملایم کنید تا شربت بجوشد و قوام آید.
- جوهر لیمو را داخل یک قاشق سوپخوری آب حل کنید و به شربت بیافزایید. بعد از 2 دقیقه جوشیدن، از روی حرارت بردارید و پس از سرد شدن، داخل شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید.
در صورت تمایل، می توانید هل و میخک را حذف کنید و به جای آن، 1/4 پیمانه گلاب را به همراه جوهر لیمو به شربت اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه جوشیدن از روی حرارت بردارید. می توانید گردوها را به مدت 4 ساعت داخل آب زلال آهک قرار دهید. برای سفید ماندن گردوهای چغاله، پوست گردو را ضخیم تر بگیرید و بلافاصله گردوها را داخل 1 پیمانه آب لیمو ترش تازه بریزید تا رنگ گردو سیاه نشود. هنگام جوشاندن و پخت گردوها، هر دفعه داخل آب جوش، 1 قاشق سوپخوری آب لیموترش تازه بریزید و دقت کنید که آب آن سریع تر عوض شود تا رنگ گردو سفید بماند. موقع اضافه کردن گردو به شربت نیز جوهرلیمو قبل از گردو به شربت اضافه کنید.
طرز تهیه مربای چغاله گردو
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com