خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

*KhatKhati*

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
16/7/20
ارسال ها
2,693
امتیاز واکنش
9,215
امتیاز
233
محل سکونت
گلنمکستان
زمان حضور
63 روز 21 ساعت 58 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم برای خمیر رول دارچینی :


  • خمیر مایه:یک قاشق غذاخوری
  • شکر:یک چهارم پیمانه
  • آب یا شیر:یک لیوان
  • روغن مایع یا کره:30 گرم
  • تخم مرغ:یک عدد
  • نمک:یک قاشق مرباخوری
  • آرد به حدی که خمیر به دست نچسبد :(حدود 400 گرم)



مواد میانی:

  • شکر:یک دوم پیمانه
  • دارچین:یک قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو :یک قاشق غذاخوری
  • گردو :50 گرم خیلی ریز خرد شده
  • جوز هندی رنده شده :یک چهارم قاشق مرباخوری


مواد لازم برای رومال:



  • زردهٔ تخم مرغ:یک عدد
  • روغن مایع :یک قاشق مرباخوری



غذاهای خوشمزه

طرز تهیه:

ابتدا یک لیوان آب و یا شیر را کمی حرارت دهید تا ولرم شود سپس دو قاشق غذاخوری خمیر مایه و 1 قاشق مرباخوری شکر افزوده و مخلوط کنید

سپس آن را کنار بگذارید تا عمل بیاید. در این میان دو عدد تخم مرغ را در ظرف دیگری بشکنید حالا باقی مانده شکر را افزوده و نمک و روغن را هم بریزید و مخلوط نمایید،

در ادامه خمیر مایه را هم بریزید و بعد از هم زدن آرد را در چند مرحله به مواد افزوده و مخلوط کنید تا خمیری نرم درست شود.

رور یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آ قرار دهید اگر خمیرتان چسبناک است کمی آرد روی آن بپاشید و خوب ورز دهید تا خمیر نرم شده و به دست نچسبد.

کاسه ای را چرب کرده و خمیر را داخل آن قرار دهید و سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر خمیر هم چرب شود .

حالا روی آن یک پارچه تمیز پهن کنید و برای حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم ئر محیطی گرم بگذارید تا حجمش دوبرابر شود.

در این فاصله مواد میانی را آماده نمایید، برای این کار گردو را ریز خرد کرده و جوز هندی را رنده کنید در ادامه پودر کاکائو، شکر و پودر دارچین را افزوده و مواد را کنار بگذارید.

بعد از اینکه حجم خمیر دوبرابر شد آن را از داخل ظرف بیرون آورده و روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را با کمک وردنه به شکل مستطیلی با ضخامت حدودا 3 الی 4 میل باز پهن کنید.

حالا در یک ظرف مقداری آب بریزید و یک غلمو را در آب فرو کرده و روی خمیر بکشید تا مرطوب شود و مواد میانی به آن بچسبد

حالا مخلوط گردو را روی خمیر بریزید و با کمک دست همه جای خمیر پراکنده نمایید در همین حین مواد را کمی فشار دهید تا به خمیر بچسبد

سپس خمیر را به شکل منظم رول کرده و لبه ها را کمی مرطوب کرده و به خمیر بچسبانید تا رول محکم شود.

رولت را با یک چاقوی تیز به اندازه های یکسان برش زده و داخل سینی فری که با کاغذ پوشانده اید بچینید طوری که قسمتهای برش خورده رو به بالا باشد.

روی رولت ها را بپوشانید و برای نیم ساعت دیگر به آن ها استراحت دهید، در این میان زرده یک عدد تخم مرغ را با یک قاشق مرباخوری روغن مایع مخلوط کرده و بعد از اینکه رولت ها استراحت کردند روی آن ها بمالید.

سینی را داخل فر قرار داده و رولت های دارچینی را برای 20 دقیقه با دمای 180 درجه بپزید.


نکات تکمیلی در مورد رول دارچینی

رول دارچینی جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25دقیقه میباشد .
رول دارچینی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .




طرز تهیه رول دارچینی

 
  • تشکر
Reactions: SAEEDEH.T و *RoRo*
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا