خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

mysoul00

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
1 ساعت 2 دقیقه
سلام من قبلا دو بار یه رمانی خوندم ولی الان اسمش یادم نمیاد اینجوری بود ک یه دختر ک اسمشم یادم نمیاد دختر حاجی بود ک دو تا داداش داشت بنام فرزاد و فردین (فک کنم)و یدونه خواهر ولی خونوادش فقط برا ریا و خودنمایی هئیت اینا میزاشتن در حالی داداشاش هر کاری میکردن ولی در ظاهر خوب بودن و این دختره هم دوس نداشت فقط چادر اینا بپوشه ولی اعتقاد نداشته باشه و از اون طرف پسره ک اسمش امیر بود یه پسر مذهبی و کارشم ک پلیس بود فک کنم بعد خونواده امیر هم مذهبی بودن ولی برا ریا و اینا نه بعد پدردختره امیر رو مجبور مبکنه بخاطر طلبش از پدر امیر دخترش رو بگیره ولی دخترش اینو نمیدونهاینا به تدریج عاشق هم میشن و دختره هم با کارای امیر عوض میشه و چادر اینا میپوشه ولی درس زمانیه ک همچی خوب بود میفهمه ک چرا امیر باهاش ازدواج کرده و از خونه فرار میکنع و امیر میاد پیداش میکنه و... کسی اسمشو میدونه؟

~♦•پیدا کردن رمان‌های گمنام•♦~

Heris

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
35 دقیقه
سلام من دنبال یه رمان قدیمی ام موضوع هکری داشت با هکر قلب اشتباهش گرفته بودم ولی داستانش اینجوری بود که دختره یه چیز امنیتی که نباید رو هک میکنه و یه سفر میره شمال اما از خدا بی خبر اونجا پلیس های امنیتی میدزدنش و برای حفاظت ازش مجبور میشن موقتی بفرستن پیش خانواده ی یه پلیس جوون زندگی کنه پسره هم خیلی مذهبی و از دخترا فراری برعکس دختره خیلی شر و شیطون و امروزی

horigoli

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
1 ساعت 22 دقیقه
سلام یه رمان بود برای خیلی سال پیشه ولی دیونه شدم اسمش یادم نمیاد
فکر میکنم دختره و پسره دخترعمو و پسرعمو بودن بعد مادر پدر دختره فوت شده بوده و با خانواده عموش زندگی میکرد و یه پسرعمو داشت که از این دختره انگاری خوشش نمیومد در ظاهر و بهش بی محلی میکرد یادمه یه جاش دختره خونه مجردی پسره بود و پسره دختره رو تو اتاقش زندانی میکنه دختره ام با پارچه طناب درست میکنه از تراس خونه میره تراس طبقه پایینی که از شانسش اونم دوست پسره بوده
و تنها چیز دیگه ای که ازش یادمه یه بار پسره مونده بود خونه خودشون و با گیتار داشت اهنگ از خواب برگشتم به تنهایی پل میزنم از تو به زیبایی رو میخوند
ممنون میشم اگه یادتون هست بهم بگید اسم رمان چیه

Spring91

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
1 ساعت 26 دقیقه
یکی دوسال پیش یک رمان خوندم که موضوع اصلیش محور بک باشگاه به نام آکواریوم بوده و یه پسر که صاحب و مربی اون باشگاهه یک دختر برای کمک میره به خیریه پدر اون پسر و موضوع پسری بوده که فوت کرده به اسم رضا فکر کنم و دختره یک خواهر دیگه داره به اسم مهسا فکر کنم و پسره بهشون کمک میکنه
[/QUOTE
یکی دوسال پیش یک رمان خوندم که موضوع اصلیش محور بک باشگاه به نام آکواریوم بوده و یه پسر که صاحب و مربی اون باشگاهه یک دختر برای کمک میره به خیریه پدر اون پسر و موضوع پسری بوده که فوت کرده به اسم رضا فکر کنم و دختره یک خواهر دیگه داره به اسم مهسا فکر کنم و پسره بهشون کمک میکنه
اين رمان و پيدا كرديد؟؟

Spring91

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
1 ساعت 26 دقیقه
[/QUOTE

اين رمان و پيدا كرديد؟؟

Spring91

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
1 ساعت 26 دقیقه
منم خيلي دنبال اين رمان هستم

arezotaftian

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
15 دقیقه
سلام ببخشید دنبال یه رمان میگردم که در مورد یه دختره که تا ۱۸سالگی در ایران زندگی میکرده ولی بعد از تولد ۱۸ سالگی باید بره کره و پیش پدر بزرگش زندگی کنه و اونجا عاشق پسر داییش میشه ممنون میشم اگر اسمش رو میدونید بهم بگید

Austeria4zx

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
9 دقیقه
سلام دوستان اسم این رمان رو تروخدا یکی بگه خیلی وقته دنبالشم
یه رمان بود که
دختره توی روستا توی یک خانواده ای که یادم نمیاد دختر خانواده بود یا نه یکی باهاش دوست بود یکی باهاش بد رفتار میکرد
و قرار بود با یکی ازدواج کنه
اما در همین حین و قبل ازدواجش و اینا قضیه ای رخ میده که دختره یه گرگ رو میبینه از پنجره تعجب میکنه
برای بار دوم هم میبینه
و یه طور میشه پاش باز میشه تو دنیای عجیبشون که از قضا بعد ها میفهمه مامانش تو اون سرزمین رفته بوده
اگه اشتباه نکنم دختره تو دنیای پری ها رفته بود که بعد ها با یکی ملاقات میکنه تو جشن تو اون دنیای عجیب که یاروئه نیمه خون آشامو نیمه گرگینه اس اگه اشتباه نکنم وای تروخدا بگید خیلی کم یادمه تو پس ذهنم

Sdh

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1
زمان حضور
5 ساعت 54 دقیقه
شبیه گناهکاره!
رمان منی دیگر رو چک کنید.

Maryam Shavikloofard

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
15 دقیقه
سلام خسته نباشید
من دنبال یه رمان هستم که اسم شخصیت پسر داستان متین هست و اسم دختره رو یادم نمیاد
دختره با دختر دایی پسره دوست صمیمی بوده و اینکه دوست و کراشش فامیل هستن خبر نداشته و چون اینا تو یه دانشگاه بودن همشون
دختره میاد به دوستش درمورد پسره(کراشش همون متین) میگه و دوستش هم که از موضوع با خبر میشه اینا رو به هم میرسونه و ازدواج میکنن

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا