- امتیاز واکنش
- 25,043
- زمان حضور
- 82 روز 12 ساعت 24 دقیقه
نویسنده این موضوع
« به نام ایزد پاک »
دوستان عزیز رمان نودُهشتی، روز قلم رو به همهی شما تبریک میگم.
به مناسبت این روز، مسابقهای رو برای اهل قلم قرار دادیم.
مسابقه به این صورته که شما باید یکی از متنهای زیر رو به دلخواه انتخاب کنید و ادامه بدید. [ متنها در دو ژانر عاشقانه و فانتزی هستند ]
* متن اول:
صدای نفس نفس زدنش کنار گوشم ترسم را بیشتر میکرد. چشمهایم را چند بار بستم و باز کردم تا شاید به تاریکی اطراف عادت کنند. با شنیدن صدایی که زیاد هم از ما دور نبود، آب دهانم را خوردم تا بغضم را قورت دهم. صدا نزدیک و نزدیکتر شد. ناگهان زیر پایم خالی شد و....
* متن دوم:
باد خنکی که میآید، لرزهای در اندامم میافکند. دستهایم را به دور خودم حلقه میکنم و بی تابانه به خیابان نگاهی میاندازم.
ماشینها با سرعت درحال گذر هستند و هیچ کس به این تنهای عابر جز نگاهی بی صدا و گذرا نمیافکند. شهرِ شلوغ به تودهی خالی میماند که در ازدحام جمعیت گم شده است.
با فکر این که دستان تو....
* شرایط شرکت:
1. حجم داستانک شما باید بین 30 تا 50 سطر سیستم ( 60 تا 100 سطر موبایل ) باشه.
2. گفتوگویی با من ایجاد کنید و داستانکهاتون رو با عنوان مسابقه بفرستید.
* مهلت ارسال آثار تا 22 تیرماه *
* و اما جوایز:
نفر اول: 15 روز اکانت VIP + مدال طلای مسابقات
نفر دوم: 10 روز اکانت ویژه + مدال نقره مسابقات
نفر سوم: 7 روز اکانت ویژه + مدال برنز مسابقات
* شکوفایی منتظر قلم به دست دیدن توست
شاید تو نویسنده باشی *
«خانواده بزرگ رمان ۹۸»
دوستان عزیز رمان نودُهشتی، روز قلم رو به همهی شما تبریک میگم.
به مناسبت این روز، مسابقهای رو برای اهل قلم قرار دادیم.
مسابقه به این صورته که شما باید یکی از متنهای زیر رو به دلخواه انتخاب کنید و ادامه بدید. [ متنها در دو ژانر عاشقانه و فانتزی هستند ]
* متن اول:
صدای نفس نفس زدنش کنار گوشم ترسم را بیشتر میکرد. چشمهایم را چند بار بستم و باز کردم تا شاید به تاریکی اطراف عادت کنند. با شنیدن صدایی که زیاد هم از ما دور نبود، آب دهانم را خوردم تا بغضم را قورت دهم. صدا نزدیک و نزدیکتر شد. ناگهان زیر پایم خالی شد و....
* متن دوم:
باد خنکی که میآید، لرزهای در اندامم میافکند. دستهایم را به دور خودم حلقه میکنم و بی تابانه به خیابان نگاهی میاندازم.
ماشینها با سرعت درحال گذر هستند و هیچ کس به این تنهای عابر جز نگاهی بی صدا و گذرا نمیافکند. شهرِ شلوغ به تودهی خالی میماند که در ازدحام جمعیت گم شده است.
با فکر این که دستان تو....
* شرایط شرکت:
1. حجم داستانک شما باید بین 30 تا 50 سطر سیستم ( 60 تا 100 سطر موبایل ) باشه.
2. گفتوگویی با من ایجاد کنید و داستانکهاتون رو با عنوان مسابقه بفرستید.
* مهلت ارسال آثار تا 22 تیرماه *
* و اما جوایز:
نفر اول: 15 روز اکانت VIP + مدال طلای مسابقات
نفر دوم: 10 روز اکانت ویژه + مدال نقره مسابقات
نفر سوم: 7 روز اکانت ویژه + مدال برنز مسابقات
* شکوفایی منتظر قلم به دست دیدن توست
شاید تو نویسنده باشی *
«خانواده بزرگ رمان ۹۸»
~[ مسابقه روز قلم ]~
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com