- امتیاز واکنش
- 29,620
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
در جاده وقتی از مسیر تهران به سمت شهر کرمانشاه در حرکت بودم زیبایی یک کوه در دورست نظرم را به خود جلب کرد؛ چشمانداز کلی آن به گونهای بود که تفاوت بارزی با دیگر کوههای اطراف داشت و مجال این را نمیداد لحظهای نگاهم را از زیباییاش بردارم. شکل آن را از دور به زمین U شکل اسکیت تشبیه میکردم، گاهی به تراش هنرمندانه و صیقلی یافته همچون پیالهای روی یک سطح صاف. آن موقع نمیدانستم این همان کوه مشهور بیستون است و قرار است وقتی به آن نزدیک میشوم بیشتر از آن فاصله دور دلم را ببرد و محو زیبایی و عظمتش بشوم.
در انتهای جاده به شهرستان هرسین رسیدم که بافت و ساختار متفاوت بیستون را به خوبی نشان میداد و آنجا بود که متوجه شدم به یکی از مقاصدی که از تهران برایش برنامهریزی کردهام رسیدهام. از آنجا که برای کوه بیستون تابلویی مبنی بر در ورودی وجود نداشت، چندین کیلومتر را به اشتباه جلو رفتم و اینطور به نظر میرسید که در حال طواف کردن این کوه بینظیر هستم و همینطور هم بود، زیرا برای من، بیستون جاذبهای داشت که هیچ کوه دیگری تاکنون نتوانسته چنین حسی در وجودم ایجاد کند.
پس از ۱۵ یا ۲۰ کیلومتر اشتباه رفتن و دور شدن از کوه بیستون دوباره به نزدیکی امامزادهای که از آن عبور کرده بودم رسیدم و متوجه شدم پارکینگ در کنار آن امامزاده است.
بیستون مشهورترین کتیبه میخی جهان
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com