خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

zahra.f

عضو تازه وارد انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
15/3/20
ارسال ها
25
امتیاز واکنش
832
امتیاز
153
سن
20
محل سکونت
ائل گلی
زمان حضور
18 روز 19 ساعت 22 دقیقه
نویسنده این موضوع
ادویه کباب تابه ای:
فلفل سیاه , پودر لیمو عمانی , کمی زردچوبه و
سماق . موقع سرو هم میشه دوباره سماق استفاده کرد .

*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***
ادویه مرغ و ماهی :
برای از بین بردن بوی مرغ و ماهی بهترین ادویه
زنجبیل و پودر سیر هست !

*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***

ادویه قیمه پلو:
کمی دارچین و زیره سبز و پودر گل محمدی هست .
بعضی ها بهش ادویه پلو هم میزنن که سلیقه ای هست.

*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***

ادویه سوپ :
سوپ ها ادویه های خاصی دارن که چون خیلی گسترده ست و سلیقه ای ,
پس بسته به ذائقه شخصی به اونها ادویه میزنن .
مثلاً به سوپ جو کمی پودر آویشن میزنن و یا در کل برای همه سوپ ها بهتره یک یا دو عدد
برگ بو اضافه کنین و ببینین چقدر خوش طعم و بو میشه که البته موقع سرو باید برشون داشت.

*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***

ادویه هویج پلو وکلم پلو و لوبیا پلو :
ادویه پلو و مقداری دارچین اضافی .


ادویه فلافل :
زیره سبز , کاری , زنجبیل , فلفل قرمز . گشنیز و شنبلیله.

*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***
ادویه ترشی بادمجون :
گلپر – زردچوبه .
*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***
ادویه ترشی :
ترشی هم ادویه داره و زدن ادویه مخصوص به ترشی باعث میشه که طعم خیلی بهتری پیدا بکنه . این ادویه برای ترشی لیته و ترشی مخلوط و هفت بیجار خیلی عالی میشه : نعنا خشک – گلپر – تخم گشنیز – تخم سیاه دانه – زیره سیاه و سبز – کاری – زردچوبه .
*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***
ادویه ماست و خیار:
فلفل سیاه - نعنا خشک - ریحان - مرزه - ترخان خشک و پودر گل محمدی
*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***
ادویه آب گوشت :
خیلی ها فکر میکنن آبگوشت ادویه ای نداره و بیشتر ایرانی ها آبگوشت رو با زردچوبه و فلفل و برگ بو درست میکنن در صورتیکه آبگوشت هم ادویه مخصوص خودشو داره و برای همینه که وقتی دیزی بیرون رو میخورین به نظر خیلی خوشمزه میاد چون اونها بهش ادویه مخصوص میزنن : زردچوبه – دارچین- فلفل سیاه – جوز هندی – بادیان – میخک .


ادویه های مخصوص انواع غذاها

 
  • تشکر
Reactions: Matiᴎɐ✼ و Mana
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا