- عضویت
- 15/3/20
- ارسال ها
- 25
- امتیاز واکنش
- 832
- امتیاز
- 153
- سن
- 21
- محل سکونت
- ائل گلی
- زمان حضور
- 18 روز 19 ساعت 22 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم:
انبه خرد شده و یخ زده
۳ پیمانه شیرعسلی (یا شیر نارگیل)
۳۹۵ گرم (۱ قوطی) عسل
۱ قاشق غذاخوری (در صورت تمایل)
انبههای یخ زده را در مخلوط کن یا غذا ساز بزنید تا نرم شود.
شیر عسلی (شیر نارگیل) و عسل را اضافه کنید. دستگاه را روشن کنید تا کاملا ترکیب شوند.
اگر بستنی را نرم و خامهای دوست دارید، میتوانید همان لحظه آن را میل کنید. اما اگر بستنی را کمی سفت و سرد میپسندید، آن را در ظرفی درب دار ریخته و به مدت حداقل ۶ ساعت در فریزر قرار دهید.
حدود ۱۰ تا ۲۰ دقیقه قبل از مصرف آن را از فریزر خارج کنید.
انبه خرد شده و یخ زده
۳ پیمانه شیرعسلی (یا شیر نارگیل)
۳۹۵ گرم (۱ قوطی) عسل
۱ قاشق غذاخوری (در صورت تمایل)
انبههای یخ زده را در مخلوط کن یا غذا ساز بزنید تا نرم شود.
شیر عسلی (شیر نارگیل) و عسل را اضافه کنید. دستگاه را روشن کنید تا کاملا ترکیب شوند.
اگر بستنی را نرم و خامهای دوست دارید، میتوانید همان لحظه آن را میل کنید. اما اگر بستنی را کمی سفت و سرد میپسندید، آن را در ظرفی درب دار ریخته و به مدت حداقل ۶ ساعت در فریزر قرار دهید.
حدود ۱۰ تا ۲۰ دقیقه قبل از مصرف آن را از فریزر خارج کنید.
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
طرز تهیه بستنی انبه وگان
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com