خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم:
برنج ایرانی 2 پیمانه
گوجه متوسط 3 عدد
مرغ 250 گرم
پیاز 1عدد
رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری
روغن 3 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل به مقدارلازم
آب 2لیوان

طرز تهیه :
مرغ را خرد کرده روی حرارت زیاد با روغن خوب سرخ کنید. سپس حرارت راکم کنید ، مرغ ها را خارج کرده و داخل همان روغن پیاز نگینی شده را سرخ نمایید ، نمک ، زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید کمی تفت بدهید سپس گوجه فرنگی را نیز بیفزایید و صبر کنید تا بجوشد و گوجه ها نرم شوند. حالا رب را هم داخل مواد بریزید ، هم بزنید و مرغ هارا اضافه کرده آب را بیافزایید. پس از جوش آمدن آن برنج خیس خورده را بریزید ، آب برنج که کم شد دم کنی را گذاشته و شعله گاز را کم کنید بعد از 45 دقیقه غذای شما آماده است.


نکات تکمیلی در مورد دمپخت گوجه
دمپخت گوجه جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
دمپخت گوجه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .
#نمناک


دستور پخت دمپختک گوجه

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا