- امتیاز واکنش
- 1,229
- زمان حضور
- 18 روز 6 ساعت 5 دقیقه
نویسنده این موضوع
سلام. امیدوارم حال همگی خوب باشه.
در این تاپیک میخوام چند نکته ویراستاری رو بگم.
از اهمیت ویراستاری یه متن همه خبر دارین؛ برای همین چیزهایی که میدونین رو تکرار نمیکنم اما خواهش میکنم! خواهش میکنم این موارد رو در متون و رمانهاتون رعایت کنین. اینها کیفیت اثر خودتون رو بالا میبره.
سپاس از وقتی که برای خوندن این تاپیک میذارین.
همینطور که میدونین؛ اعداد در متن به صورت حروف نوشته میشه. حالا نکاتی که باید رعایت کنین در این مورد:
-عدد و معدود ← جدا: یازده تومان، بیست و پنج تومان، کوچهٔ بیست و دو
نکته: «بار» و «تا» هم معدود محسوب میشود: اولین بار.
-هر تکواژهٔ ترکیبی ← نیمجدا: بیست و پنجتومنی، پنجاهتومنی، سیساله، هشتادنفری، صددروازه، هشتدری، سیصد و بیستبرگی
-هر عدد ترکیبی ← نیمجدا: دویستوسیوششمین نفر، چهارصدوسیوپنجهزار نفر، پنجمیلیاردوچهارصدوچهلمیلیونوسیودوهزار نفر
-کوتهنوشتها ← به عدد میچسبد: ص۲۳، ۱۴۹۷م، ۱۳۴۲ش، ش۶۶، ج۷، س۹
-در تاریخنویسی ← ماهها و فصلها به عدد میچسبد: ۱۳خرداد۱۳۸۹، ۱۲ذیقعده۱۳۶، تابستان۱۳۹۲
-عدد احتمالی ← نیمجدا و طبق قاعدهٔ عددنویسی، اگر واودار بود، با رقم و اگر بیواو بود، با حرف: دوسه نفر، ۱۲۰۰ – ۱۳۰۰ کیلومتر
-کسرها ← بهحرف و نیمجدا: دوسوم، سهچهارم
-«و» و «تا» بین دو رقم ← جدا: ص۴۵۶ و ۴۵۹، پنج تا شش نفر.
و در آخر:
-اعشار رو فقط با علامت «/» نشون میدیم.
تو پست بعد در مورد اینکه حرف «به» کجا به کلمه میچسبه، کجا نیم فاصله و کجا فاصله کامل میگیره، براتون توضیح میدم.
در این تاپیک میخوام چند نکته ویراستاری رو بگم.
از اهمیت ویراستاری یه متن همه خبر دارین؛ برای همین چیزهایی که میدونین رو تکرار نمیکنم اما خواهش میکنم! خواهش میکنم این موارد رو در متون و رمانهاتون رعایت کنین. اینها کیفیت اثر خودتون رو بالا میبره.
سپاس از وقتی که برای خوندن این تاپیک میذارین.
همینطور که میدونین؛ اعداد در متن به صورت حروف نوشته میشه. حالا نکاتی که باید رعایت کنین در این مورد:
-عدد و معدود ← جدا: یازده تومان، بیست و پنج تومان، کوچهٔ بیست و دو
نکته: «بار» و «تا» هم معدود محسوب میشود: اولین بار.
-هر تکواژهٔ ترکیبی ← نیمجدا: بیست و پنجتومنی، پنجاهتومنی، سیساله، هشتادنفری، صددروازه، هشتدری، سیصد و بیستبرگی
-هر عدد ترکیبی ← نیمجدا: دویستوسیوششمین نفر، چهارصدوسیوپنجهزار نفر، پنجمیلیاردوچهارصدوچهلمیلیونوسیودوهزار نفر
-کوتهنوشتها ← به عدد میچسبد: ص۲۳، ۱۴۹۷م، ۱۳۴۲ش، ش۶۶، ج۷، س۹
-در تاریخنویسی ← ماهها و فصلها به عدد میچسبد: ۱۳خرداد۱۳۸۹، ۱۲ذیقعده۱۳۶، تابستان۱۳۹۲
-عدد احتمالی ← نیمجدا و طبق قاعدهٔ عددنویسی، اگر واودار بود، با رقم و اگر بیواو بود، با حرف: دوسه نفر، ۱۲۰۰ – ۱۳۰۰ کیلومتر
-کسرها ← بهحرف و نیمجدا: دوسوم، سهچهارم
-«و» و «تا» بین دو رقم ← جدا: ص۴۵۶ و ۴۵۹، پنج تا شش نفر.
و در آخر:
-اعشار رو فقط با علامت «/» نشون میدیم.
تو پست بعد در مورد اینکه حرف «به» کجا به کلمه میچسبه، کجا نیم فاصله و کجا فاصله کامل میگیره، براتون توضیح میدم.
چند نکته تکمیلی برای صحیح نوشتن
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش: