- عضویت
- 3/10/19
- ارسال ها
- 1,158
- امتیاز واکنش
- 10,559
- امتیاز
- 323
- زمان حضور
- 73 روز 8 ساعت 4 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم:
آرد: سه لیوان
تخم مرغ: ۳ عدد
شیر: یک و نیم لیوان
وانیل: یک ق چ
بکینگ پودر: دو قاشق چای خوری
روغن مایع: یک لیوان
شکر: یک لیوان
نمک : یک پینچ
طرز تهیه
1. تخم مرغ ها را داخل کاسه بشکنید.
2. سپس به آنها کمی شکر هم بیفزایید.
3. سپس با همزن برقی مواد را با هم مخلوط کنید ، تا یکنواخت شوند و باید به حالت کرم سفید غلیظ شود و در حالی که مخلوط می کنید بقیه شکر را به آرامی اضافه می کنیم ، فقط حواستان باشد شکر را یک مرحله ای اضافه نکنید ، کمی شکر اضافه کنید ، هم بزنید و بعد بقیه شکر را اضافه کنید و به همین منوال ادامه دهید تا همه شکر را با تخم مرغ هم می زنید . هر چه بهتر و بیشتر شکر و تخم مرغ را هم بزنید معمولا بهتر کیک پف می کند و حالت اسفنجی تری به خود می گیرد.
4. حالا روغن را به مواد اضافه کرده و دوباره هم می زنید. سپس شیر را به مواد اضافه کرده و دوباره مخلوط می کنید.
5. آرد ، وانیل و بکینگ پودر را مخلوط و سپس آنها را الک کرده و به مواد بیفزایید. برای اینکه مواد کاملا با هم مخلوط شوند از قاشق چوبی یا لیسک آشپزی استفاده و مواد را با هم مخلوط کنید.
6. باید به شکلی هم بزنید که مواد کاملا با هم مخلوط شوند و مواد گلوله نشوند. مایه کیک آماده شده است.
7. آن را داخل قالب کیک کلاسیک که به شکل مستطیل بوده و ارتفاع آن 32 سانتی متر است، بریزید. برای این که مایه به دیواره نچسبد، از کمی آرد یا کاغذ الگو استفاده کنید و همینطور کف قالب رو مقداری چرب کنید.
8. دمای فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
8. باید به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در این حرارت داخل فر بماند تا کاملا بپزد.
9. بعد از پختن کیک، قالب را برای دقایقی خارج از فر بگذارید تا خنک شود.
10. سپس کیک را از داخل قالب درآورید. آن را برش زده و میل کنید.
نکته : اگر دوست داشتید که کیک دو رنگ باشد. ۳/۴ مایع کیک را در قالب ریخته و ۱/۴ باقی مانده را با پودر کاکائو یا قهوه مخلوط کنید. سپس به هر شکلی که دوست دارید به مایع داخل قالب اضافه کنید.
نکته دوم : اگر خواستید که کیک کاملا شکلاتی باشد میتوانید به کل مایع کیک، پودر کاکائو اضافه کنید و سپس مخلوط را در قالب ریخته و داخل فر قرار دهید. ( فقط ممکن است کاکائو باعث تلخ شدن کیک شود ، حواستان به مقدار کاکائویی که اضافه می کنید باشد )
نکته سوم : شما می توانید کیک را بعد از پخته شدن، از قالب بیرون آورده و به صورت افقی برش بزنید و بین برش ها را با مخلوط گردو ، خامه و موز و یا هر میوه ی دیگری به صورت دلخواه پر کنید.
انجمن رمان نویسی
آرد: سه لیوان
تخم مرغ: ۳ عدد
شیر: یک و نیم لیوان
وانیل: یک ق چ
بکینگ پودر: دو قاشق چای خوری
روغن مایع: یک لیوان
شکر: یک لیوان
نمک : یک پینچ
طرز تهیه
1. تخم مرغ ها را داخل کاسه بشکنید.
2. سپس به آنها کمی شکر هم بیفزایید.
3. سپس با همزن برقی مواد را با هم مخلوط کنید ، تا یکنواخت شوند و باید به حالت کرم سفید غلیظ شود و در حالی که مخلوط می کنید بقیه شکر را به آرامی اضافه می کنیم ، فقط حواستان باشد شکر را یک مرحله ای اضافه نکنید ، کمی شکر اضافه کنید ، هم بزنید و بعد بقیه شکر را اضافه کنید و به همین منوال ادامه دهید تا همه شکر را با تخم مرغ هم می زنید . هر چه بهتر و بیشتر شکر و تخم مرغ را هم بزنید معمولا بهتر کیک پف می کند و حالت اسفنجی تری به خود می گیرد.
4. حالا روغن را به مواد اضافه کرده و دوباره هم می زنید. سپس شیر را به مواد اضافه کرده و دوباره مخلوط می کنید.
5. آرد ، وانیل و بکینگ پودر را مخلوط و سپس آنها را الک کرده و به مواد بیفزایید. برای اینکه مواد کاملا با هم مخلوط شوند از قاشق چوبی یا لیسک آشپزی استفاده و مواد را با هم مخلوط کنید.
6. باید به شکلی هم بزنید که مواد کاملا با هم مخلوط شوند و مواد گلوله نشوند. مایه کیک آماده شده است.
7. آن را داخل قالب کیک کلاسیک که به شکل مستطیل بوده و ارتفاع آن 32 سانتی متر است، بریزید. برای این که مایه به دیواره نچسبد، از کمی آرد یا کاغذ الگو استفاده کنید و همینطور کف قالب رو مقداری چرب کنید.
8. دمای فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
8. باید به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در این حرارت داخل فر بماند تا کاملا بپزد.
9. بعد از پختن کیک، قالب را برای دقایقی خارج از فر بگذارید تا خنک شود.
10. سپس کیک را از داخل قالب درآورید. آن را برش زده و میل کنید.
نکته : اگر دوست داشتید که کیک دو رنگ باشد. ۳/۴ مایع کیک را در قالب ریخته و ۱/۴ باقی مانده را با پودر کاکائو یا قهوه مخلوط کنید. سپس به هر شکلی که دوست دارید به مایع داخل قالب اضافه کنید.
نکته دوم : اگر خواستید که کیک کاملا شکلاتی باشد میتوانید به کل مایع کیک، پودر کاکائو اضافه کنید و سپس مخلوط را در قالب ریخته و داخل فر قرار دهید. ( فقط ممکن است کاکائو باعث تلخ شدن کیک شود ، حواستان به مقدار کاکائویی که اضافه می کنید باشد )
نکته سوم : شما می توانید کیک را بعد از پخته شدن، از قالب بیرون آورده و به صورت افقی برش بزنید و بین برش ها را با مخلوط گردو ، خامه و موز و یا هر میوه ی دیگری به صورت دلخواه پر کنید.
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
طرز تهیه کیک صبحانه ساده
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: