خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,430
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای ترشی بادمجان خانگی
    • بادمجان 1 کیلوگرم
    • سیر 250 گرم
    • سبزی ترشی 100 گرم
    • سرکه انگور 1.5 لیتر
    • فلفل سبز 4 عدد
    • سیاه دانه و گلپر به میزان لازم
    • نمک به میزان لازم

ترشی از غذاهای مکمل جذابی است که همواره برای طعم دادن و ساختن لحظات دلپذیر در کنار غذاهای اصلی مورد توجه ایرانیان بوده است. ترشی بادمجان یکی از خوش طعم ترین و پر طرفدار ترین بین انواع ترشی ها است که از قضا طرز تهیه آن هم بسیار ساده و دوست داشتنی می باشد. بادمجان که در هندوستان به پادشاه سبزیجات معروف است؛ خواص بسیاری از جمله تسکین درد استخوان، مقوی معده، محافظت در برابر سرطان، رفع کم خونی و کنترل دیابت دارد. همچنین دارای مقدار زیادی فیبر است که برای سلامت گوارش و قلب بسیار حائز اهمیت است. شما عزیزان با درست کردن ترشی تازه و خانگی میتوانید از بادمجان برای مدت طولانی استفاده کنید و از خواصش بهره مند شوید.

ترشی بادمجان به روش های مختلفی تهیه می شود. علاوه بر ترشی بادمجان ساده که در ادامه به آن میپردازیم روش های دیگری هم هست مثل ترشی بادمجان شکم پر، ترشی لیته و ترشی بادمجان با روغن زیتون که ایتالیایی و جدید است. با ایران کوک همراه باشید تا با طرز تهیه ترشی بادمجان خانگی اما بسیار دلنشین و خوشمزه آشنا شوید.



طرز تهیه ترشی بادمجان خانگی
مرحله اول:
بادمجان ها را به اندازه دلخواه خرد کنید یا حلقه ای برش بزنید ولی خیلی ریز نباشند.







مرحله دوم:
بادمجان های برش خورده را در آب جوش و نمک، به مدت 10 الی 15 دقیقه نیم پز میکنیم.

مرحله سوم:
بادمجان ها را در آبکش قرار میدهیم. قابلمه ای پر از آب روی آن ها گذاشته و 12 ساعت صبر می کنیم تا خوب آبشان تخلیه شود. چون آب باعث کپک زدن ترشی خواهد شد.

مرحله چهارم:
سیر ها را پوست بکنید و بشویید سپس خرد کنید.

مرحله پنجم:
یک ردیف از بادمجان ها را در ظرف شیشه ای بریزید. سپس سبزی معطر، سیاه دانه، فلفل و سیر خرد شده را مرحله به مرحله روی هر لایه از بادمجان ها قرار دهید.

مرحله ششم:
سرکه را تا جایی که خوب روی بادمجان ها را پوشش دهد در ظرف بریزید.

مرحله هفتم:
درب ظرف را به خوبی محکم ببندید و در جای خنک و به دور از رطوبت نگهداری نمایید. بعد از یک هفته ترشی بادمجان شما آماده است.



نکته ها:
– اگر بعد از چند روز سرکه ی ترشی کم شده بود میتوانید مجددا به آن سرکه بیفزایید تا خوش طعم تر و بهتر بماند.

– میزان استفاده از سیر یا فلفل در ترشی به خودتان بستگی دارد که تا چه میزان دوست دارید طعم ترشی تند باشد.

– اگر برایتان مقدور می باشد سرکه ی خانگی تهیه یا خریداری نمایید، چون در سرکه ی خانگی میزان تندی و تیزی طعم آن کمتر از سرکه ی صنعتی است و ترشی تان را دلچسب تر میکند.

– در ترشی بادمجان از بادمجان های قلمی و کوتاه قد استفاده کنید که تخم نداشته باشند.

– ریختن هویج در ترشی ضرورت ندارد و به دلخواه شماست اما به خاطر داشته باشید در صورتی که از هویج استفاده کرده اید؛ آماده شدن ترشی دو هفته زمان می برد.

– برای طعم دار کردن ترشی میتوانید از گلپر، نعناع خشک، فلفل سیاه یا قرمز یا سبز، سیاه دانه، گشنیز و ترخون استفاده کنید.

– مراقب باشید حتی یک قطره آب هم وارد ترشی نشود.

– در ترشی بادمجان می توان از سبزی تازه یا خشک استفاده کرد، اما برای اینکه خشک کردن سبزی تازه زمان بر است ما سبزی خشک را پیشنهاد می کنیم.
#ایران کوک


طرز تهیه ترشی بادمجان

 
  • تشکر
Reactions: Matiᴎɐ✼

!MeŁłКa ƝasłƦłaƝ!

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
3/10/19
ارسال ها
1,150
امتیاز واکنش
10,424
امتیاز
323
زمان حضور
73 روز 8 ساعت 4 دقیقه
ترشي بادمجان ، يكي از ترشي هاي است كه طرفداران بسياري دارد. اين ترشي خوشمزه به سادگي تهيه ميشود و يكي دو روز بعد از تهيه قابل مصرف است. با ما در هفت گنج همراه شويد تا طرز تهيه ترشي بادمجان فوري مخصوص و بي نظير را فرا گيريد …
ترشي بادمجان فوري
مواد لازم:

  • بادمجان ……………………….2 كيلوگرم
  • سير ……………………………2 بوته متوسط
  • فلفل سبز شيرين …………….10 عدد متوسط
  • نعنا و گشنيز……………………هر كدام 3 قاشق غذاخوري
  • تخم گشنيز سائيده شده……..1 قاشق غذاخوري
  • سياهدانه ……………………..1 قاشق غذاخوري
  • نمك ……………………………1 قاشق غذاخوري
  • برگ گلپر ……………………… 1 قاشق غذاخوري
  • گلپر سائيده شده …………… 1 قاشق غذاخوري
  • سركه انگور …………………….به ميزان لازم
طرز تهيه

بادمجان را شسته و با پوست به صورت مكعبي خرد كنيد و در قابلمه بريزيد و روي آن را با سركه پوشانده و با حرارت متوسط بپزيد.
وقتي بادمجان پخت ؛ فلفل سبز را نيز خرد كرده و به آن اضافه كنيد و بگذاريد تا نرم شود.
سپس شعله را خاموش كرده و اجازه دهيد تا مواد سرد شود.
در اين فاصله سير و سبزيجات معطر را خرد كنيد.
پس از سرد شدن بادمجان، همه مواد به غير از سركه را اضافه و مخلوط كنيد و به ظروف مورد نظر منتقل كنيد.
به همين سادگي …

نكات مهم:

چون مواد اين ترشي پخته شده هستند نياز به سركه ندارد. ولي اگر پس از مخلوط كردن مواد احساس كرديد ترشي شما خشك است و سركه آن كم است اندكي سركه اضافه كنيد.
يكي دو روز بعد از تهيه ترشي ميتوانيد آن را مصرف كنيد.
اگر فلفل سبزتان تند بود 4-5 عدد كافي است.
ميتوانيد به جاي سبزيجات معطر از نعناع خشك استفاده كنيد.
اگر به سبزي چوقاق دسترسي داريد ، از 3 قاشق چوقاق + يك قاشق نعناع و يك قاشق گشنيز استفاده كنيد.
راز خوش طعمي اين ترشي در كنار ادويه جات، به پخته شدن بادمجان در سركه است.
ظرفي كه انتخاب مي كنيد بايستي ظرف شيشه اي با درب محكم باشد.
همين طور ظرف كاملاً تميز و خشك باشد چون هر گونه رطوبتي باعث خرابي ترشي و عمر كوتاه آن خواهد شد.
ترشي را در يخچال نگهداري كنيد.
انجمن رمان نویسی


طرز تهیه ترشی بادمجان

 
  • تشکر
Reactions: Matiᴎɐ✼
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا