- امتیاز واکنش
- 1,229
- زمان حضور
- 18 روز 6 ساعت 5 دقیقه
نویسنده این موضوع
نام رمان: قعر حقیقت
نویسنده: مونس حسنپور
ناظر رمان: Ryhwn
ژانر رمان: تراژدی، معمایی، جنایی-پلیسی
خلاصه: یک اتفاق، یک حادثه، شاید هم از نظر بهار، یک فاجعه؛ به وقوع میپیوندد. فاجعهای که ورق را برمیگرداند. همهی خوشیها را زائل میکند و شروعی میشود برای ماجرایی هیجانانگیز و مرموز.
هیچ چیز همانطور که به نظر میرسد، نیست! پشت هر اتفاق، هر چهره، نقش دیگری خوابیده است و هیچکس فرصتی برای خطا ندارد؛ چرا که هر خطا مساویست با نابودی دیگری و نابودی هر کدام، باقی را به قعر میکشاند؛ به قعر حقیقت.
سلام. به تاپیک رمان من خوش اومدین!
بعد از مدتها تصمیم گرفتم که نوشتههام رو منتشر کنم. امیدوارم که از خوندنش لـ*ـذت ببرین.
تا زمانی که تاپیک نقد رمان رو بزنم، پذیرای نظرات سازندهتون در پروفایل هستم.
تاپیک نقد رمان:
هر نقد منطقی هر چند منفی و مثبت، باعث خوشحالیمه.
ممنون میشم به عنوان خواننده و مخاطب عام و خاص، نظرتون رو بگین.
نویسنده: مونس حسنپور
ناظر رمان: Ryhwn
ژانر رمان: تراژدی، معمایی، جنایی-پلیسی
خلاصه: یک اتفاق، یک حادثه، شاید هم از نظر بهار، یک فاجعه؛ به وقوع میپیوندد. فاجعهای که ورق را برمیگرداند. همهی خوشیها را زائل میکند و شروعی میشود برای ماجرایی هیجانانگیز و مرموز.
هیچ چیز همانطور که به نظر میرسد، نیست! پشت هر اتفاق، هر چهره، نقش دیگری خوابیده است و هیچکس فرصتی برای خطا ندارد؛ چرا که هر خطا مساویست با نابودی دیگری و نابودی هر کدام، باقی را به قعر میکشاند؛ به قعر حقیقت.
سلام. به تاپیک رمان من خوش اومدین!
بعد از مدتها تصمیم گرفتم که نوشتههام رو منتشر کنم. امیدوارم که از خوندنش لـ*ـذت ببرین.
تا زمانی که تاپیک نقد رمان رو بزنم، پذیرای نظرات سازندهتون در پروفایل هستم.
تاپیک نقد رمان:
نقد و بررسی - نقد و بررسی رمان قعر حقیقت | Mounes Hasanpour کاربر انجمن رمان 98
نام رمان: قعر حقیقت نویسنده: Mounes Hasanpour ناظر رمان: vettue ژانر رمان: تراژدی، معمایی، جنایی-پلیسی خلاصه: یک اتفاق، یک حادثه، شاید هم از نظر بهار، یک فاجعه؛ به وقوع میپیوندد. فاجعهای که ورق را برمیگرداند. همهی خوشیها را زائل میکند و شروعی میشود برای ماجرایی هیجانانگیز و مرموز...
forum.roman98.com
ممنون میشم به عنوان خواننده و مخاطب عام و خاص، نظرتون رو بگین.
در حال تایپ رمان قعر حقیقت | mounes کاربر انجمن رمان ۹۸
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: