- امتیاز واکنش
- 18,048
- زمان حضور
- 38 روز 17 ساعت 41 دقیقه
نویسنده این موضوع
نام رمان: بنفش کبود
نویسنده: Anita.a کاربر انجمن رمان ۹۸
ناظر: Asal_Zinati
ژانر: اجتماعی، عاشقانه، تراژدی
خلاصه ی رمان:
من هیچوقت پای کسی نموندم. به محض اینکه چیزی اذیتم کرده رفتم. اما دلم میخواد یه بار پای کسی بمونم. دلم میخواد یه بار هم که شده صبور باشم و تحملم رو امتحان کنم. شاید پشیمون بشم اما سالها بعد وقتی به عقب نگاه میکنم با خودم میگم من اینم امتحان کردم. من از اینم زنده اومدم بیرون....
رمان بنفش کبود روایتگر دختری است از جنس خودمان...
آیدا، دختر نوجوانی است زیر فشار مشکلات که حالا تصور می کند شاهزاده ی سوار بر اسب سفیدش را پیدا کرده و با وابستگی به فردی مجازی تمام زندگیش را دگرگون می کند. دگرگونی از جنس...
این رمان حکایت واقعیت است... حکایت خانواده و عشق. داستان یک زندگی!
نویسنده: Anita.a کاربر انجمن رمان ۹۸
ناظر: Asal_Zinati
ژانر: اجتماعی، عاشقانه، تراژدی
خلاصه ی رمان:
من هیچوقت پای کسی نموندم. به محض اینکه چیزی اذیتم کرده رفتم. اما دلم میخواد یه بار پای کسی بمونم. دلم میخواد یه بار هم که شده صبور باشم و تحملم رو امتحان کنم. شاید پشیمون بشم اما سالها بعد وقتی به عقب نگاه میکنم با خودم میگم من اینم امتحان کردم. من از اینم زنده اومدم بیرون....
رمان بنفش کبود روایتگر دختری است از جنس خودمان...
آیدا، دختر نوجوانی است زیر فشار مشکلات که حالا تصور می کند شاهزاده ی سوار بر اسب سفیدش را پیدا کرده و با وابستگی به فردی مجازی تمام زندگیش را دگرگون می کند. دگرگونی از جنس...
این رمان حکایت واقعیت است... حکایت خانواده و عشق. داستان یک زندگی!
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
در حال تایپ رمان بنفش کبود | Anita.a کاربر انجمن رمان ۹۸
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: