- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,620
- امتیاز
- 473
- سن
- 23
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
دستور پخت و رسپی مخصوص قارچ شکم پر " پورتوبلو"
پخت قارچ شکم پر پورتبلو آسان است و کربوهیدرات پایینی دارد ،این غذای گیاهی با پنیر خامه ای، خامه ترش، پارمزان و ادویه درست می شود .پورتوبلو غذایی است سبک و خوشمزه به طوریکه بعد از درست کردن این غذا دلتان می خواهد بارها و بارها آن را امتحان کنید.
قارچ شکم پر پورتبلو همه چیز برای دوستداران قارچ را دارد به خصوص اگر با دستور پختی آماده شوند که در ادامه این بخش از آشپزخونه سایت گفته شده است. اگر قارچ را روی باربیکیو کباب کنید سپس روی آن را با مواد پر کنید خوشمزه تر می شود.
دستور تهیه دو نوع قارچ شکم پر پورتوبلو
طرز تهیه قارچ شکم پر پورتوبلو
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان پخت 25 دقیقه
روش اول برای قارچ شکم پر پورتوبلو
دستور اول پخت قارچ شکم پر پورتوبلو
مواد اولیه :
بهترین رسپی قارچ شکم پر پورتوبلو
دستورالعمل قارچ شکم پر پورتوبلو
1. فر را با درجه 375 گرم کنید.
2. حال، پنیر خامه ای را از یخچال بیرون بیاورید و بگذارید کمی نرم شود.
3. قارچ را تمیز کنید، سپس ساقه را ببرید.
4. آن ها را در سینی پخت غذا قرار دهید.
5. در یک کاسه، پنیر پارمزان ، پنیر خامه ای، خامه ترش ، پونه ، پودر سیر، پودر پیاز، نمک، فلفل و ریحان را تا زمانی که ترکیب شوند با هم بزنید.
6. قارچ ها را از این مخلوط با استفاده از قاشق پر کنید.
نحوه آماده سازی قارچ شکم پر پورتوبلو به روش اول
7. به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا اینکه روی آن ها قهوه ای رنگ شود
8. با جعفری تازه خرد شده آن را تزئین کنید.
#نمناک
پخت قارچ شکم پر پورتبلو آسان است و کربوهیدرات پایینی دارد ،این غذای گیاهی با پنیر خامه ای، خامه ترش، پارمزان و ادویه درست می شود .پورتوبلو غذایی است سبک و خوشمزه به طوریکه بعد از درست کردن این غذا دلتان می خواهد بارها و بارها آن را امتحان کنید.
قارچ شکم پر پورتبلو همه چیز برای دوستداران قارچ را دارد به خصوص اگر با دستور پختی آماده شوند که در ادامه این بخش از آشپزخونه سایت گفته شده است. اگر قارچ را روی باربیکیو کباب کنید سپس روی آن را با مواد پر کنید خوشمزه تر می شود.
دستور تهیه دو نوع قارچ شکم پر پورتوبلو
طرز تهیه قارچ شکم پر پورتوبلو
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان پخت 25 دقیقه
روش اول برای قارچ شکم پر پورتوبلو
دستور اول پخت قارچ شکم پر پورتوبلو
مواد اولیه :
- 500 گرم قارچ
- 250 گرم پنیر خامه ای
- 1 / 4 پیمانه پنیر پارمزان
- خامه ترش 3 / 1 پیمانه
- 1 / 4 قاشق چای خوری پونه
- 1 / 2 قاشق چای خوری پودر سیر
- 1 / 4 قاشق چای خوری پودر پیاز
- 1 / 4 قاشق چای خوری نمک
- 1 / 4 قاشق چای خوری
- 1 / 4 قاشق چای خوری ریحان
- جعفری تازه، برای تزئین ،
بهترین رسپی قارچ شکم پر پورتوبلو
دستورالعمل قارچ شکم پر پورتوبلو
1. فر را با درجه 375 گرم کنید.
2. حال، پنیر خامه ای را از یخچال بیرون بیاورید و بگذارید کمی نرم شود.
3. قارچ را تمیز کنید، سپس ساقه را ببرید.
4. آن ها را در سینی پخت غذا قرار دهید.
5. در یک کاسه، پنیر پارمزان ، پنیر خامه ای، خامه ترش ، پونه ، پودر سیر، پودر پیاز، نمک، فلفل و ریحان را تا زمانی که ترکیب شوند با هم بزنید.
6. قارچ ها را از این مخلوط با استفاده از قاشق پر کنید.
نحوه آماده سازی قارچ شکم پر پورتوبلو به روش اول
7. به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا اینکه روی آن ها قهوه ای رنگ شود
8. با جعفری تازه خرد شده آن را تزئین کنید.
#نمناک
دستور پخت قارچ شکم پر پورتوبلو
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com