خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
دستور پخت و رسپی مخصوص قارچ شکم پر " پورتوبلو"
پخت قارچ شکم پر پورتبلو آسان است و کربوهیدرات پایینی دارد ،این غذای گیاهی با پنیر خامه ای، خامه ترش، پارمزان و ادویه درست می شود .پورتوبلو غذایی است سبک و خوشمزه به طوریکه بعد از درست کردن این غذا دلتان می خواهد بارها و بارها آن را امتحان کنید.


قارچ شکم پر پورتبلو همه چیز برای دوستداران قارچ را دارد به خصوص اگر با دستور پختی آماده شوند که در ادامه این بخش از آشپزخونه سایت گفته شده است. اگر قارچ را روی باربیکیو کباب کنید سپس روی آن را با مواد پر کنید خوشمزه تر می شود.



دستور تهیه دو نوع قارچ شکم پر پورتوبلو
طرز تهیه قارچ شکم پر پورتوبلو
زمان آماده سازی 15 دقیقه

زمان پخت 25 دقیقه

روش اول برای قارچ شکم پر پورتوبلو


دستور اول پخت قارچ شکم پر پورتوبلو
مواد اولیه :

  • 500 گرم قارچ
  • 250 گرم پنیر خامه ای
  • 1 / 4 پیمانه پنیر پارمزان
  • خامه ترش 3 / 1 پیمانه
  • 1 / 4 قاشق چای خوری پونه
  • 1 / 2 قاشق چای خوری پودر سیر
  • 1 / 4 قاشق چای خوری پودر پیاز
  • 1 / 4 قاشق چای خوری نمک
  • 1 / 4 قاشق چای خوری
  • 1 / 4 قاشق چای خوری ریحان
  • جعفری تازه، برای تزئین ،


بهترین رسپی قارچ شکم پر پورتوبلو
دستورالعمل قارچ شکم پر پورتوبلو
1. فر را با درجه 375 گرم کنید.

2. حال، پنیر خامه ای را از یخچال بیرون بیاورید و بگذارید کمی نرم شود.

3. قارچ را تمیز کنید، سپس ساقه را ببرید.

4. آن ها را در سینی پخت غذا قرار دهید.

5. در یک کاسه، پنیر پارمزان ، پنیر خامه ای، خامه ترش ، پونه ، پودر سیر، پودر پیاز، نمک، فلفل و ریحان را تا زمانی که ترکیب شوند با هم بزنید.

6. قارچ ها را از این مخلوط با استفاده از قاشق پر کنید.



نحوه آماده سازی قارچ شکم پر پورتوبلو به روش اول
7. به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا اینکه روی آن ها قهوه ای رنگ شود

8. با جعفری تازه خرد شده آن را تزئین کنید.


#نمناک


دستور پخت قارچ شکم پر پورتوبلو

 

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
روش دوم برای تهیه قارچ شکم پر پورتوبلو
  • 6 تا8 عدد قارچ
  • 1فنجان نان خرد خشک یا پانکو
  • 1 / 2 فنجان کره
  • 4 حبه سیر، خرد شده
  • 3 / 4 قاشق چای خوری های پونه خشک
  • 1 عدد پیازچه ریز خرد شده
  • 1 / 2 پیمانه جعفری تازه، خرد شده
  • نمک و فلفل قرمز تازه
  • مشتی گوجه فرنگی گیلاسی


دستور پخت قارچ شکم پر پورتوبلو با روش دوم
دستور و طرز تهیه قارچ شکم پر پورتوبلو :
1. قارچ را ساقه هایش را ببرید و بشویید و با دستمال آشپزخانه خشک کنید

2. فر را روی حرارت بالا تنظیم کنید و در طبقه وسط فر قرار دهید.

3. در یک قابلمه و یا کاسه مایکروویو، کره، سیر و پونه کوهی را با هم ترکیب کنید تا اینکه سیر معطر شود. ته قارچ را با برس مقداری کره آب شده بزنید و آن را روی ورقه روغنی قرار دهید.

4. در کاسه ای متوسط، ، جعفری،نان خرد شده، پیازچه نمک و فلفل را ترکیب کنید و مخلوط کره را روی آن بریزید. خوب مخلوط کنید.



چگونگی آماده سازی قارچ شکم پر پورتوبلو
5. داخل قارچ را با کره ذوب شده آغشته کنید داخل هر یک از این قارچها را با سیر کره پر کنید و نیمی از گوجه فرنگی روی آن بزنید. 5 دقیقه تا زمانی که گریل شود داخل فر قرار دهید.



6. ازداخل فر بیرون آورید، و با جعفری تازه تزئین کنید


دستور پخت قارچ شکم پر پورتوبلو

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا