- امتیاز واکنش
- 1,687
- زمان حضور
- 2 روز 15 ساعت 27 دقیقه
نویسنده این موضوع
بنام اهورامزدا
سلام عشقا براتون معرفی سریال آوردم.
مشخصات سریال
داستان سریال دلقک تاج دار درباره یک دلقک (یو جین گو) هست به خاطر شباهت بسیار زیادش به پادشاه به طور تصادفی تبدیل به شاه میشه و از اون به بعد شروع میکنه به یاد گرفتن اینکه چطور باید پادشاه خوبی باشه و…
نظر شخصی من:بنظرم این سریال برای کسایی که ژانر تاریخی_عاشقانه دوست دارن به شدت توصیه میشه،خوبی این سریال به قسمت های طنزی هستش که وجود داره،ولی درباره کینگمون من که عاشق بازی یو جین گو توی این سریال شدم یه پادشاه درستکار و عاشق،خلاصه یکی از بهترین فیلم های هستش که دیدم.
سلام عشقا براتون معرفی سریال آوردم.
مشخصات سریال
- نام: دلقک تاج دار – تاج گذاری دلقک
- ژانر: تاریخی، درام، عاشقانه
- مدت زمان: 60 دقیقه
- تعداد قسمت ها: 16
- روزهای پخش: به اتمام رسیده
- سال انتشار: 2019
- شبکه پخش: tvN
- کشور سازنده: کره جنوبی
- نویسنده: Kim Sun Duk
- کارگردان: Kim Hee Won
- بازیگران اصلی
- Yeo Jin Goo در نقش Ha Sun یا شاه Lee Hun
- Lee Se Young در نقش ملکه Yoo So Woon
- سایر بازیگران
- Kim Sang Kyung در نقش Lee Gyoo
- Kwon Hae Hyo در نقش Sin Chi Soo
- Jang Kwang در نقش Eunuch Jo Nae Kwan
- Jung Hye Young در نقش Woon Shim
- Jang Young Nam در نقش Queen Dowager
- Yoon Kyung Ho در نقش Gap Soo
- Yoon Jong Suk در نقش Jang Moo Young
- Seo Yoon Ah در نقش Seon Hwa Dang
- Oh Ha Nui در نقش Ae Young
داستان سریال دلقک تاج دار درباره یک دلقک (یو جین گو) هست به خاطر شباهت بسیار زیادش به پادشاه به طور تصادفی تبدیل به شاه میشه و از اون به بعد شروع میکنه به یاد گرفتن اینکه چطور باید پادشاه خوبی باشه و…
نظر شخصی من:بنظرم این سریال برای کسایی که ژانر تاریخی_عاشقانه دوست دارن به شدت توصیه میشه،خوبی این سریال به قسمت های طنزی هستش که وجود داره،ولی درباره کینگمون من که عاشق بازی یو جین گو توی این سریال شدم یه پادشاه درستکار و عاشق،خلاصه یکی از بهترین فیلم های هستش که دیدم.
معرفی و نقد سریال های کره ای
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com