- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,620
- امتیاز
- 473
- سن
- 23
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
آموزش دستور پخت قارچ پلو با گوشت چرخ کرده
قارچ پلو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که شباهت زیادی به غذاهای پلویی معروف مثل عدس پلو ، لوبیا پلو و … دارد که به جای عدس یا لوبیا در آن از قارچ استفاده می شود. این غذای خوشمزه را به علاقمندان قارچ توصیه می کنیم. در ادامه با طرز تهیه قارچ پلو با گوشت چرخ کرده با همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه قارچ پلو
دستور تهیه قارچ پلو با گوشت چرخ کرده
ابتدا برنج را بشویید و بپزید و آن را چلو کش کنید . مقداری روغن را در قابلمه بریزید و برای ته دیگ از نان استفاده کنید.
برنج را در قابلمه بریزید و آن را دم بگذارید . گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط و قلقلی درست کرده و سپس آنها را سرخ کنید.
قارچ های برش خورده را هم تفت دهید و کمی آبلیمو به آنها اضافه کنید تا رنگ قارچ تیره نشود. زرشک را بشویید و با خلال پسته ها به قارچ اضافه کنید و آنها را هم تفت دهید.
کره و زعفران آب کرده و کمی نمک به مواد اضافه کنید. نصف لیوان آب روی قلقلی ها بریزید و چند دقیقه روی حرارت بگذارید تا مغز پخت شوند.
در نهایت مواد را هم مخلوط کنید و بگذارید آب آن کاملا تبخیر شود . پلو دم کشیده را در دیس کشیده و روی آن را با گوشت قلقلی و قارچ و زرشک و خلال پسته تزئین و میل کنید .همچنین می توانید به جای قلقلی از تکه های مرغ پخته و تفت داده شده استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد قارچ پلو با گوشت چرخ کرده
قارچ پلو با گوشت چرخ کرده جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
قارچ پلو با گوشت چرخ کرده را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
#نمناک
قارچ پلو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که شباهت زیادی به غذاهای پلویی معروف مثل عدس پلو ، لوبیا پلو و … دارد که به جای عدس یا لوبیا در آن از قارچ استفاده می شود. این غذای خوشمزه را به علاقمندان قارچ توصیه می کنیم. در ادامه با طرز تهیه قارچ پلو با گوشت چرخ کرده با همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه قارچ پلو
- گوشت چرخ کرده:200 گرم
- قارچ ورقه شده:250 گرم
- پیاز:یک عدد
- زرشک و خلال پسته:از هر کدام 50 گرم
- کره:50 گرم
- نمک و فلفل و زعفران آب کرده:به میزان لازم
- برنج:4 پیمانه
- روغن:به میزان لازم
دستور تهیه قارچ پلو با گوشت چرخ کرده
ابتدا برنج را بشویید و بپزید و آن را چلو کش کنید . مقداری روغن را در قابلمه بریزید و برای ته دیگ از نان استفاده کنید.
برنج را در قابلمه بریزید و آن را دم بگذارید . گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط و قلقلی درست کرده و سپس آنها را سرخ کنید.
قارچ های برش خورده را هم تفت دهید و کمی آبلیمو به آنها اضافه کنید تا رنگ قارچ تیره نشود. زرشک را بشویید و با خلال پسته ها به قارچ اضافه کنید و آنها را هم تفت دهید.
کره و زعفران آب کرده و کمی نمک به مواد اضافه کنید. نصف لیوان آب روی قلقلی ها بریزید و چند دقیقه روی حرارت بگذارید تا مغز پخت شوند.
در نهایت مواد را هم مخلوط کنید و بگذارید آب آن کاملا تبخیر شود . پلو دم کشیده را در دیس کشیده و روی آن را با گوشت قلقلی و قارچ و زرشک و خلال پسته تزئین و میل کنید .همچنین می توانید به جای قلقلی از تکه های مرغ پخته و تفت داده شده استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد قارچ پلو با گوشت چرخ کرده
قارچ پلو با گوشت چرخ کرده جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
قارچ پلو با گوشت چرخ کرده را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
#نمناک
دستور پخت قارچ پلو با گوشت چرخ کرده
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com