خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم برای شیرینی مادلین موکا
  • شکر ریزدانه :2 و 3/4 پیمانه
  • آرد :یک پیمانه
  • پودر کاکائو :1/4 پیمانه
  • قهوه اسپرسوی دم کرده :1/4 پیمانه
  • کره :120 گرم
  • تخم مرغ بزرگ :3 عدد
  • پودر قهوه اسپرسو :یک و 1/2 قاشق غذاخوری
  • پودر وانیل :1/2 قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر :1/2 قاشق چایخوری
  • نمک :1/4 قاشق چایخوری


طرز تهیه شیرینی مادلین موکا
برای تهیه مادلین، تخم مرغ‎ها، ½ پیمانه شکر و وانیل را به مدت 4 دقیقه با دور متوسط همزن بزنید تا کف کند.

آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، 1 قاشق غذا خوری از پودر اسپرسو آسیاب شده و نمک را با هم مخلوط کنید.

مخلوط آرد را در مخلوط تخم مرغ بریزد و آن‎ها را با قاشق هم بزنید.

سپس کره آب شده و سردشده را اضافه کنید و آن را با بقیه مواد مخلوط کنید. این مخلوط را تا صبح روز بعد در یخچال قرار دهید. حواستان باشد که حتما روی ظرف را با نایلکس یا سلفون کامل بپوشانید که خمیر خشک نشود.

قالب‎های مدلین را با مقداری کره چرب کنید و مقداری پودر کاکائو در آن‎ها بپاشید و اضافه پودر کاکائو را بتکانید. تا زمان استفاده، قالب های کاور شده را در یخچال قرار دهید.

فر را با دمای 190 درجه سانتی‎گراد گرم کنید.

در هر قالب 1 قاشق غذاخوری پُر خمیر قرار دهید. آن‎ها را به مدت 7 تا 8 دقیقه بپزید. بعد از این زمان سریع شیرینی‎ها را بیرون بیاورید تا خنک شوند. برای اطمینان از پخت شیرینی ها یک خلال دندان را داخل آن فرو ببرید اگر تمیز بیرون آمد شیرینی شما آماده است.

برای تهیه سس شیرینی، باقی شکر را در ¼ پیمانه قهوه اسپرسو حل کنید و بعد باقی پودر قهوه را به این مخلوط اضافه کنید. (این سس در دمای اتاق به مدت 2 روز قابل نگهداری است.)

زمانی که سس خنک شد، شیرینی های مادلین‎ را با زاویه تا نیمه در آن فرو برید و شیرینی‎ها را تکان دهید تا لعاب اضافی بریزد.

(اگر لعاب غلیظ بود، مقداری قهوه دم شده به آن اضافه کنید و اگر رقیق بود، مقداری پودر قند اضافه کنید.) شیرینی‎ها را روی کاغذ روغنی قرار دهید تا لعاب کامل جذب آن‎ها شود، در حدود 30 دقیقه بعد شیرینی آماده است.


نکات تکمیلی در مورد شیرینی مادلین موکا
شیرینی مادلین موکا جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
شیرینی مادلین موکا را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .
#نمناک


طرز تهیه شیرینی مادلین موکا

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا