- امتیاز واکنش
- 32,220
- زمان حضور
- 70 روز 21 ساعت 45 دقیقه
نویسنده این موضوع
درود!
با ایدهای دیگر در خدمت شما دوستان رمان ۹۸ هستم!
شما میتوانید درخواست قرار دادن و معرفی عکس نوشتههای زیبا از رمان، فن فیکیشن، دل نوشته، داستان کوتاه، شعر، داستانک، فیلمنامه و نمایشنامه، دیالوگهای زبیای خودتون رو برای قرار گرفتن در پیج اینستای انجمن قرار بدید.
گرافیست به من اطلاع میده و در صورت تایید سه عکس نوشته زیبا از اثر شما روی پیج اینستا قرار میگیره!
با ایدهای دیگر در خدمت شما دوستان رمان ۹۸ هستم!
شما میتوانید درخواست قرار دادن و معرفی عکس نوشتههای زیبا از رمان، فن فیکیشن، دل نوشته، داستان کوتاه، شعر، داستانک، فیلمنامه و نمایشنامه، دیالوگهای زبیای خودتون رو برای قرار گرفتن در پیج اینستای انجمن قرار بدید.
شرایط:
* اثر شما در انجمن رمان ۹۸ نوشته شده باشد.
*سطح کیفی در حد تایید مدیریت داشتت باشد.
*برای درخواست باید جلد داشته باشید!
* پس از دریافت جلد در تاپیک تاپیک جامع درخواست پوستر و عکس نوشته درخواست عکس نوشته بدید
در این تاپیک دو تا متن کوتاه و زیبا از قسمتی از اثرتون بذارید (یا به گرافیست مربوطه در خصوصی بدید)
فقط حتما در تاپیک ذکر کنید که برای اینستا هست چون طرحش متفاوت با عکس نوشته عادیه!
* اثر شما در انجمن رمان ۹۸ نوشته شده باشد.
*سطح کیفی در حد تایید مدیریت داشتت باشد.
*برای درخواست باید جلد داشته باشید!
* پس از دریافت جلد در تاپیک تاپیک جامع درخواست پوستر و عکس نوشته درخواست عکس نوشته بدید
در این تاپیک دو تا متن کوتاه و زیبا از قسمتی از اثرتون بذارید (یا به گرافیست مربوطه در خصوصی بدید)
فقط حتما در تاپیک ذکر کنید که برای اینستا هست چون طرحش متفاوت با عکس نوشته عادیه!
گرافیست به من اطلاع میده و در صورت تایید سه عکس نوشته زیبا از اثر شما روی پیج اینستا قرار میگیره!
تیم مدیریت خانواده بزرگ رمان ۹۸
اطلاعیه معرفی و انتشار آثار شما در اینستاگرام
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com