خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
درست کردن پوره ماهی دودی حداکثر 30 دقیقه زمان می برد اگر از قبل ماهی را آماده کرده باشید. پاته یا پوره ماهی دودی در واقع یک پیش غذا به حساب می آید و زمان آماده سازی آن بسیار سریع می باشد
مواد لازم برای (پاته) پوره ماهی دودی

  • نان تست :6 عدد
  • روغن زیتون :به مقدار لازم
  • نمک :به مقدار لازم
  • کرفس کامل :2 عدد
  • شاهی :2 دسته کوچک
  • ماهی دودی :400 گرم
  • پنیر خامه ای :200 گرم
  • لیمو ترش :3 عدد
  • برگ جعفری تازه :1 دسته کوچک
  • فلفل :به مقدار لازم



روش تهیه و دستورات برای آماده سازی پوره ماهی دودی
قبل از هر کاری کرفس ها را به دو قسمت ساقه و برگ جدا کنید و ساقه های آن را ریز خرد کنید و برگ ها را برای سرو کنار بگذارید
پوست ماهی دودی که دارید را از آن جدا کنید و بدور بریزید .
حال خود ماهی را درون غذاساز بریزید و پوره کنید
بعد از پوره کردن ماهی پنیر خامه ای و پوست لیمو ترش رنده شده را به همراه آب یکی از لیموترش ها و مقداری برگ جعفری به ترکیبات خود اضافه کنید
همه این مواد را دوباره به مدت 20 دقیقه با غذاساز پوره کنید تا در نهایت به یک پاته نرم تبدیل شود
اگر دوست دارید می توانید کمی هم به آن فلفل بیافزایید.
در این مرحله برگ های باقیمانده از سبزی جعفری و برگهای کرفس و درنهایت شاهی را با هم به داخل یک ظرف بریزید و ساقه هایی که از کرفس جدا کرده و خرد شده بودند را نیز به آن بیافزایید.
حالا می توانید روی سبزیجاتی که دارید یک عدد آب لیمو ؛ قدری روغن زیتون و فلفل و نمک اضافه کنید تا سالاد عطر و طعمی خوشی به خود بگیرد
تابه ای را روی اجاق گاز گذاشته و آن را حرارت دهید .
چند تکه نانی را که دارید را در تابه بگذارید و بعد از آن جسم سنگینی مثلاً یک ظرف دیگر و یا تابه ای کوچکتر از تابه ی قبلی را روی نان ها بگذارید تا حالت پرس بین دو ظرف ایجاد شود و این حالت را تا یک دقیقه حفظ کنید نان آنها تست شود .
البته اگر در خانه دستگاه تستر داشته باشید می توانید این کار را با آن انجام دهید
در پایان پوره ماهی خود را با نان هایی که آماده شده و سالاد سبزیجات به همراه برش هایی از لیمو و یک لیوان نوشیدنی برای خود و مهمانان سرو کنید .
امیدواریم از خوردن این پیش غذا لـ*ـذت کافی را ببرید


نکات تکمیلی در مورد پوره ماهی
پوره ماهی جزو پیش غذا - اردور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 دقیقه میباشد .
پوره ماهی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
#نمناک


پوره ماهی دودی

 

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
پوره ماهی
  • مواد لازم برای پوره ماهی
    • فیله ماهی بدون استخوان 200 گرم
    • پیازچه خرد شده 2 قاشق مرباخوری
    • آب لیموترش 2 قاشق مرباخوری
    • سس خردل 1 قاشق مرباخوری
    • ماهی دودی 200 گرم
    • کره 1/2 فنجان
    • فلفل 1/8 قاشق مرباخوری
    • نان باگت

طرز تهیه: یک قابلمه کوچک پر از آب را روی حرارت قرار دهید و فیله های ماهی را در آن بیندازید. اجازه دهید تا حدود 5 تا 10 دقیقه داخل آب جوش بپزد. سپس آنها را آبکشی کنید.
ماهی دودی، آب لیمو، سس خردل، پیازچه و فلفل را داخل میکسر یا مخلوط کن بریزید تا کاملا یکدست و آمیخته شوند. سپس فیله ماهی پخته را نیز اضافه کنید و تا جاییکه نرم و یکدست شوند مخلوط کنید.
پوره را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با سلوفان بپوشانید و قبل از سرو به مدت 2 ساعت در یخچال نگهداری کنید. هنگام سرو پوره آن را درون نان باگت بریزید و نوش جان کنید.

#ایران کوک


پوره ماهی دودی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا