- امتیاز واکنش
- 13,898
- زمان حضور
- 79 روز 12 ساعت 50 دقیقه
نویسنده این موضوع
پای کرونا به اکثر کشورهای دنیا باز شده و سلبریتیهای خارجی هم حالا مثل ما در قرنطینه هستند. در ادامه نگاهی خواهیمداشت به پستهای قرنطینهای هنرمندان و سلبریتیهای خارجی.
چارلیز ثرون با انتشار این عکس از سگش، روز جهانی سگ رو تبریک گفته؛ راستی سگش، لئو سلام هم میرسونه بهتون!
اینجوری بخواد پیش بره، از هفته بعد مجبوریم بهجای عکس سلبریتیها، فقط عکس سگهاشون رو براتون منتشر کنیم!
ریس ویترسپون و خانواده در یک روز بهاری، انگار نه انگار یه عده خودشون رو قرنطینه کردن!
هایدی کلوم و بچهها!
مگه کرونا نگرفته بود این خانم؟ اینجا چیکار میکنه؟!
کندال جنر با انتشار این عکس از توی قرنطینه، برای دوستهاش ابراز دلتنگی کرده و گفته که «هرچه زودتر خودمون رو قرنطینه کنیم، زودتر هم میتونیم عزیزانمون رو ببینیم».
فکر کنم باید این روز رو یک روز ویژه در دنیا اعلام کنیم و در تقویم جهانی هم ثبت کنیم.
بالاخره ویکتوریا بکهام لبخند زد!
بهنظر میرسه که از دوآ لیپا بهعنوان چیزی مثل کشو، دراور، سبد یا آویز دارن استفاده میکنن اینجا!
جنیفر لوپز هم گفته که توی این روزهای سخت با مراقبت، مدیتیشن، ورزش و دعا حال خودتون رو بهتر کنین.
این هم عکس خانوادگی سلنا گومز که براشون ابراز دلتنگی کرده.
من فقط موندم که کیم دلش برای چهره بدون عمل و سادهش تنگ نمیشه؟ اصلا بعد اینهمه عمل، خودش رو که توی آینه میبینه، میشناسه؟!
کایلی جنر هم گفته که بهش پیشنهاد فیلم سینمایی بدن که ببینه! شما چی پیشنهاد میکنین بهش؟ اگه ایرانی بود، حتما بهش میگفتم فیلم وزین و ارزشمند «وای آمپول» رو ببینه و نظرش رو به ما هم بگه!
جسیکا چستین، فرا رسیدن بهار رو تبریک گفته.
خب دیگه، خیالتون راحت باشه؛ دختر کریستن بل بالاخره تونست واکسن ویروس کرونا رو کشف کنه؛ دیگه میتونین با خیال راحت از قرنطینه بیاید بیرون!
ناتالی پورتمن از همه خواسته که بخاطر سلامت عزیزانشون، کادر پزشکی و اطرافیانی که مشکلات جسمی دارن، توی خونه بمونن!
تبریک روز مادر بریتانیایی دیوید بکهام به سه مادری که توی زندگیش هستن!
نیکول کیدمن هم که انگار کار و زندگی رو گذاشته کنار و کلا ور دل شوهرش توی استودیو میمونه!
این هم یه سلفی از سلما هایک.
هالی بری هم توی قرنطینه به کتاب خوندن رو آورده.
شاید من دارم اشتباه میکنم؛ شما با دیدن یه همبرگر روی سر صافوصوف ساموئل ال جکسون ترغیب میشین که برید باهاش شام بخورین و بعدش هم در کار خیر شرکت کنین؟ اینا که اینطوری میگن!
خدا به خیر کنه! باز معلوم نیست که باز لیدی گاگا چه خوابی برامون دیده!
این هم آثار قرنطینه سه نفره زویی کراویتز با شوهر و سگش! خوبه که گاو توی خونه نگه نمیدارن بهجای سگ!
هیلاری داف و بچههاش هم زدن به دشت و دمن!
توی ایران که سلبریتیهاش همگی موندن توی قرنطینه، وضعیت اینه؛ وای بهحال آمریکا که خیلی از سلبریتیهاشون زدن به صحرا!
حالا توی تصویر هم نشون نمیدادی که همیشه پشتشی و هواش رو داری و فقط مینوشتی هم ما میفهمیدیم!
یعنی اون بالش قهوهای که روی تختخوابش هست رو شبها موقع خواب، بـ*ـغل هم میکنه؟!
کریتی سونان نوشته: «نترسین، حیوونهای خونگی، کرونا نمیگیرن و نمیتونن بهتون منتقل کنن»؛ البته ما از این موضوع خیلی مطمئن نیستیم و حرف سونان رو تایید نمیکنیم!
سونام کاپور هم با این عکس برای پدر و خواهرش ابراز دلتنگی کرده.
آلیا بهات نوشته «توی خونه بمونین و سلفی بگیرین»؛ خب ما اگه سلفی بگیریم که بیشتر وحشتزده میشیم و از خونه فرار میکنیم که!
دیپیکا پادوکونه، یه آبهندونه درست کرده، اسمش رو گذاشته خلاقیت در دوران قرنطینه!
بهنظرم ما ایرانیها خودمون رو دستکم میگیریم! هنرنماییهای ما رو ببینه، چی میخواد بگه؟!
کارتیک آریان گفته «اونا گفتن که از توی خونه کار کنم». من عذر میخوام، مگه شغلش بازیگری نبود؟ کی شغلش رو عوض کرد، رفت تو کار وان و دوش و...؟!
به امید روزی که شاهد کاپور، جز تبلیغات، عکس دیگهای هم برای اینستاگرامش داشته باشه!
بالاخره یک نفر از ترکیه هم یه حرفی درمورد کرونا زد و خودش رو قرنطینه کرد! بقیه که مشغول عشق و حالن!
این هم تصویری از چاعلار ارطغرل.
مریم اوزرلی هم درباره کرونا گفته! شما بهجای این حرفها، سفرهای هواییت رو کم کن!
این تصویر رو میشه اسمش رو گذاشت: بنسو سورال، روز دهم قرنطینه!
این هم عکسی از فاحریه اوجن در اینستاگرامش.
هانده ارچل هم گویا به کارهای هنری رو آورده!
کرونا داره خیلی چیزا رو مشخص میکنه کمکم!
آلپ ناوروز رو سوار بر موتور چهارچرخش میبینین!
تصویری یکم قدیمیتر (در حد ۱۰ روز پیش) از کیوانچ تاتلیتوغ.
بوگرا گولسوی هم این عکس رو در اینستاگرامش به اشتراک گذاشته.
بهنظر میرسه که جکسون وانگ در زندگی قبلیش، سرباز جنگ جهانی اول بوده؛ یا اینکه این فقط پوستر آهنگ جدیده!
جیبی در پشتصحنه کار.
لیژانگ سر ضبط کار جدیدش.
چیزی رفته توی چشم کای یا مشت خورده توی صورتش؟! آها، از اتاق فرمان میگن که داره چشمک میزنه، من عذر میخوام!
اوه سهون درکنار بوهیون آهن.
ژست که ژست سیگار کشیدنه؛ اونی هم که لالیسا دستش گرفته، بی شباهت به سیگار نیست، اما خب باید بگم که این تبلیغ رژلبه!
فکر کنم اگه رز روزی یدونه از این عکسهای دلبرانه نگیره، روزش شب نمیشه!
این هم تصویر غرق در تفکر جونگ جائه هیون!
این ایموجی که جانی سوه توی کپشن عکسش گذاشته، بیشتر من رو یاد «رد پای آبی» میندازه!
نانسی عجرم، همچنان در خانه و در قرنطینه!
انجمن رمان نویسی
چارلیز ثرون با انتشار این عکس از سگش، روز جهانی سگ رو تبریک گفته؛ راستی سگش، لئو سلام هم میرسونه بهتون!
اینجوری بخواد پیش بره، از هفته بعد مجبوریم بهجای عکس سلبریتیها، فقط عکس سگهاشون رو براتون منتشر کنیم!
ریس ویترسپون و خانواده در یک روز بهاری، انگار نه انگار یه عده خودشون رو قرنطینه کردن!
هایدی کلوم و بچهها!
مگه کرونا نگرفته بود این خانم؟ اینجا چیکار میکنه؟!
کندال جنر با انتشار این عکس از توی قرنطینه، برای دوستهاش ابراز دلتنگی کرده و گفته که «هرچه زودتر خودمون رو قرنطینه کنیم، زودتر هم میتونیم عزیزانمون رو ببینیم».
فکر کنم باید این روز رو یک روز ویژه در دنیا اعلام کنیم و در تقویم جهانی هم ثبت کنیم.
بالاخره ویکتوریا بکهام لبخند زد!
بهنظر میرسه که از دوآ لیپا بهعنوان چیزی مثل کشو، دراور، سبد یا آویز دارن استفاده میکنن اینجا!
جنیفر لوپز هم گفته که توی این روزهای سخت با مراقبت، مدیتیشن، ورزش و دعا حال خودتون رو بهتر کنین.
این هم عکس خانوادگی سلنا گومز که براشون ابراز دلتنگی کرده.
من فقط موندم که کیم دلش برای چهره بدون عمل و سادهش تنگ نمیشه؟ اصلا بعد اینهمه عمل، خودش رو که توی آینه میبینه، میشناسه؟!
کایلی جنر هم گفته که بهش پیشنهاد فیلم سینمایی بدن که ببینه! شما چی پیشنهاد میکنین بهش؟ اگه ایرانی بود، حتما بهش میگفتم فیلم وزین و ارزشمند «وای آمپول» رو ببینه و نظرش رو به ما هم بگه!
جسیکا چستین، فرا رسیدن بهار رو تبریک گفته.
خب دیگه، خیالتون راحت باشه؛ دختر کریستن بل بالاخره تونست واکسن ویروس کرونا رو کشف کنه؛ دیگه میتونین با خیال راحت از قرنطینه بیاید بیرون!
ناتالی پورتمن از همه خواسته که بخاطر سلامت عزیزانشون، کادر پزشکی و اطرافیانی که مشکلات جسمی دارن، توی خونه بمونن!
تبریک روز مادر بریتانیایی دیوید بکهام به سه مادری که توی زندگیش هستن!
نیکول کیدمن هم که انگار کار و زندگی رو گذاشته کنار و کلا ور دل شوهرش توی استودیو میمونه!
این هم یه سلفی از سلما هایک.
هالی بری هم توی قرنطینه به کتاب خوندن رو آورده.
شاید من دارم اشتباه میکنم؛ شما با دیدن یه همبرگر روی سر صافوصوف ساموئل ال جکسون ترغیب میشین که برید باهاش شام بخورین و بعدش هم در کار خیر شرکت کنین؟ اینا که اینطوری میگن!
خدا به خیر کنه! باز معلوم نیست که باز لیدی گاگا چه خوابی برامون دیده!
این هم آثار قرنطینه سه نفره زویی کراویتز با شوهر و سگش! خوبه که گاو توی خونه نگه نمیدارن بهجای سگ!
هیلاری داف و بچههاش هم زدن به دشت و دمن!
توی ایران که سلبریتیهاش همگی موندن توی قرنطینه، وضعیت اینه؛ وای بهحال آمریکا که خیلی از سلبریتیهاشون زدن به صحرا!
حالا توی تصویر هم نشون نمیدادی که همیشه پشتشی و هواش رو داری و فقط مینوشتی هم ما میفهمیدیم!
یعنی اون بالش قهوهای که روی تختخوابش هست رو شبها موقع خواب، بـ*ـغل هم میکنه؟!
کریتی سونان نوشته: «نترسین، حیوونهای خونگی، کرونا نمیگیرن و نمیتونن بهتون منتقل کنن»؛ البته ما از این موضوع خیلی مطمئن نیستیم و حرف سونان رو تایید نمیکنیم!
سونام کاپور هم با این عکس برای پدر و خواهرش ابراز دلتنگی کرده.
آلیا بهات نوشته «توی خونه بمونین و سلفی بگیرین»؛ خب ما اگه سلفی بگیریم که بیشتر وحشتزده میشیم و از خونه فرار میکنیم که!
دیپیکا پادوکونه، یه آبهندونه درست کرده، اسمش رو گذاشته خلاقیت در دوران قرنطینه!
بهنظرم ما ایرانیها خودمون رو دستکم میگیریم! هنرنماییهای ما رو ببینه، چی میخواد بگه؟!
کارتیک آریان گفته «اونا گفتن که از توی خونه کار کنم». من عذر میخوام، مگه شغلش بازیگری نبود؟ کی شغلش رو عوض کرد، رفت تو کار وان و دوش و...؟!
به امید روزی که شاهد کاپور، جز تبلیغات، عکس دیگهای هم برای اینستاگرامش داشته باشه!
بالاخره یک نفر از ترکیه هم یه حرفی درمورد کرونا زد و خودش رو قرنطینه کرد! بقیه که مشغول عشق و حالن!
این هم تصویری از چاعلار ارطغرل.
مریم اوزرلی هم درباره کرونا گفته! شما بهجای این حرفها، سفرهای هواییت رو کم کن!
این تصویر رو میشه اسمش رو گذاشت: بنسو سورال، روز دهم قرنطینه!
این هم عکسی از فاحریه اوجن در اینستاگرامش.
هانده ارچل هم گویا به کارهای هنری رو آورده!
کرونا داره خیلی چیزا رو مشخص میکنه کمکم!
آلپ ناوروز رو سوار بر موتور چهارچرخش میبینین!
تصویری یکم قدیمیتر (در حد ۱۰ روز پیش) از کیوانچ تاتلیتوغ.
بوگرا گولسوی هم این عکس رو در اینستاگرامش به اشتراک گذاشته.
بهنظر میرسه که جکسون وانگ در زندگی قبلیش، سرباز جنگ جهانی اول بوده؛ یا اینکه این فقط پوستر آهنگ جدیده!
جیبی در پشتصحنه کار.
لیژانگ سر ضبط کار جدیدش.
چیزی رفته توی چشم کای یا مشت خورده توی صورتش؟! آها، از اتاق فرمان میگن که داره چشمک میزنه، من عذر میخوام!
اوه سهون درکنار بوهیون آهن.
ژست که ژست سیگار کشیدنه؛ اونی هم که لالیسا دستش گرفته، بی شباهت به سیگار نیست، اما خب باید بگم که این تبلیغ رژلبه!
فکر کنم اگه رز روزی یدونه از این عکسهای دلبرانه نگیره، روزش شب نمیشه!
این هم تصویر غرق در تفکر جونگ جائه هیون!
این ایموجی که جانی سوه توی کپشن عکسش گذاشته، بیشتر من رو یاد «رد پای آبی» میندازه!
نانسی عجرم، همچنان در خانه و در قرنطینه!
انجمن رمان نویسی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
در اینستای ستارههای خارجی؛ #Stay_at_home
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com