- امتیاز واکنش
- 13,887
- زمان حضور
- 84 روز 17 ساعت 20 دقیقه
نویسنده این موضوع
به نام آنکه من و تو هر دو میپرستیم، آنکه به جسم روح و جان و به ذهن اندیشه و خیال بخشید؛ خدا
نام رمان: الگیدا (پنجگانهی لوآلندز)
نام نویسنده: نرگس علی اوغلی
نام ناظر: elahe_naz
ژانر: فانتزی، عاشقانه
خلاصه: قرنها پیش، ساحری قدرتمند چشم از جهان فروبست. روحش که جسم مادی را ترک کرد چیزی بود که قدرت او را به اسارت گرفته بود و اینگونه بود که قدرت جسمش را شکافت و آن را ترک کرد. همین اتفاق علت معلولهایی بود که با سرنوشت بازی کردند. بازیای که تا امروز ادامه داشته و دارد...
بیتعارف، بیخودسانسوری و راحت نقد کنید.
افتضاح، خوب، بد، عالی نقد محسوب نمیشه. نه به من کمک میکنه نه به شما. نقد کنید، نظر ندید.
نام رمان: الگیدا (پنجگانهی لوآلندز)
نام نویسنده: نرگس علی اوغلی
نام ناظر: elahe_naz
ژانر: فانتزی، عاشقانه
خلاصه: قرنها پیش، ساحری قدرتمند چشم از جهان فروبست. روحش که جسم مادی را ترک کرد چیزی بود که قدرت او را به اسارت گرفته بود و اینگونه بود که قدرت جسمش را شکافت و آن را ترک کرد. همین اتفاق علت معلولهایی بود که با سرنوشت بازی کردند. بازیای که تا امروز ادامه داشته و دارد...
بیتعارف، بیخودسانسوری و راحت نقد کنید.
افتضاح، خوب، بد، عالی نقد محسوب نمیشه. نه به من کمک میکنه نه به شما. نقد کنید، نظر ندید.
ویژه رمان۹۸ - رمان الگیدا (لوآلندز) | Narges_Alioghli کاربر انجمن رمان 98
قرنها پیش بود؛ شمار سالهایی که از آن ماجرا گذشته آنقدر زیاد است که فراموشم شده. به یاد ندارم چند صده گذشته؛ اما گویی که همین دیروز بوده باشد خاطرم هست که چگونه او مرد. روحی که جسمش را ترک کرد، کنترل قدرتش را داشت. قدرت، فراتر از آن بود که جسم مادی و ضعیفش بتواند آن را محبوس کند. یاد دارم که...
forum.roman98.com
رمان الگیدا (پنجگانهی لوآلندز) | Narges_Alioghli کاربر انجمن رمان ۹۸
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش: