- عضویت
- 18/1/20
- ارسال ها
- 2,336
- امتیاز واکنش
- 13,208
- امتیاز
- 323
- زمان حضور
- 52 روز 9 ساعت 59 دقیقه
نویسنده این موضوع
همه چیز درباره ویندوز جدید مایکروسافت
همیشه غولها از چراغ جادو بیرون نمیپرند، بعضی اوقات این خود غولها هستند که هر از چند گاهی چراغی را به مردم هدیه میکنند تا تحقق آرزوهایشان را در آن ببینند. شرکت مایکروسافت هم یکی از آن غولهاست که هر از چند گاهی با ویندوزهایی که به بازار عرضه میکند چراغ جادویی را به تمام مردم کره خاکی میسپارد تا حتی در کلبههای کوچکشان با فشردن یک کلیک به آرزوهای خود جامه عمل بپوشانند!
سیستمعامل ویندوز که از ترکیب محیط ظاهریاش این اسم را برایش انتخاب کردهاند در این 14 سالی که از حضورش در دنیای مجازی میگذرد تغییرات زیادی کرده است.
نخستینبار در 20 نوامبر 1995 بود که کارمندان شرکت بیل گیتس به دنیا اعلام کردند که برای انجام امور رایانهای خود میتوانند از سیستمعاملی استفاده کنند که اطلاعات را به صورت پنجرههای در هم و کنار هم به نمایش میگذارد. استفاده از این سیستمعامل نوعی انتخاب آزادانه نبود اگرچه اکنون به اجباری غیرقابل انکار بدل شده است! در این 14 سال که از عمر ویندوز میگذرد این چراغ جادو چه شکلها و رنگها که عوض کرده تا مردم جهان بیش از پیش احساس راحتی در استفاده از خدمات و فناوریهای نوین اطلاعاتی داشته باشند. 22 اکتبر امسال اما روزی متفاوت برای کاربران ویندوز بود زیرا آقای غول در این روز سرانجام ویندوز 7 را برای استفاده عموم عرضه کرد در حالی که تعداد پیشسفارشهای آن در سایت آمازون بیشتر از سفارشهای هری پاتر در انگلستان شده بود. این استقبال برای سیستمعامل 120 دلاری که عصای جادویی و اژدها در خود نگنجانده است اندکی ذهن پرسشگران را به خود مشغول میکند که مگر ویندوز 7 چه ویژگی خارقالعاده و چه تفاوتی با دیگر ویندوزها دارد که این همه منتظر رسیدن آن به پشت ویترین مغازهها هستند؟
پاسخها متفاوت است؛ بعضی از لزوم ارتقای نرمافزارها در دنیای مجازی میگویند و برخی از امکانات ویژه ویندوز 7. با این همه میتوان چند نکته اساسی را از ویژگیهای ویندوز جدید به حساب آورد. این ویژگیها اگر چه همگی مثبت نیستند اما نیاز به خرید آن را در دل و جان کاربران همیشگی زنده میکنند.
اجبار در ارتقای نرمافزار: تا به حال نکات مثبت و منفی فراوانی درباره سیستمعامل جدید شرکت مایکروسافت عنوان شده، اما بسیاری از کارشناسان نرمافزاری اطمینان میدهند ویندوز 7 بهترین سیستمعاملی است که مایکروسافت در تاریخ فعالیتهایش ارائه کرده است. افرادی که از نسخه قدیمی ویندوز استفاده میکنند حتما به ارتقا دادن ویندوز خود نیاز پیدا خواهند کرد و در عین حال برای خریداری رایانههایی که از زمان تولید، ویندوز 7 روی آنها نصب شده نباید هیچ تاملی به خرج داد.
گران و لوکس: شرکت اپل نسخه بهروز شده سیستمعامل خود Snow Leopard را با قیمت 30 دلار در اختیار کاربرانش قرار داد در حالی که افرادی که در گذشته از این سیستمعامل استفاده نکردهاند نیز میتوانند از آن استفاده کنند اما افرادی که قصد استفاده از ویندوز 7 را دارند باید حداقل 120 دلار هزینه را تقبل کنند که ممکن است متناسب با نوع نسخه ویندوز قیمت آن افزایش نیز داشته باشد.
ممکن است با بعضی از سختافزارهایتان مجبور به خداحافظی شوید: در واقع کاربران ویندوز جدید باید درباره از دست دادن امکان دسترسی به برخی از تجهیزات و نرمافزارهای رده سوم تردید داشته باشند. با وجود اینکه مایکروسافت اعلام کرده است ویندوز 7 تقریبا با همه این نوع نرمافزارها و ابزارها سازگارخواهد بود اما برای اطمینان کامل بهتر است کاربران سری به «مشاور ارتقای ویندوز 7» بزنند. این برنامه به صورت خودکار رایانه را اسکن کرده و گزارشی از نرمافزارها و تجهیزاتی که احتمال عدم دسترسی به آنها پس از نصب ویندوز 7 بالاست را ارائه کرده و راهحلهایی را نیز پیشنهاد خواهد داد.
یک حال اساسی به توی صف ماندهها: مایکروسافت برای افرادی که در انتظار خریداری رایانههایی با سیستمعامل ویندوز 7 هستند وبسایتی به نام «دیدهبانی رایانه» یا PC Scout ارائه کرده است که توسط آن میتوان به جستوجوی رایانههایی پرداخت که متناسب با علائق کاربر باشد. این وبسایت در واقع فهرستی از رایانههایی که اجازه استفاده از ویندوز 7 دارند را ارائه خواهد کرد. به این شکل در صورتی که کاربر از طریق این سایت سفارش خریداری رایانهای مجهز به ویندوز 7 را بدهد تنها باید 10 دلار برای حمل رایانه پرداخت کند و نیازی به پرداخت هزینه برای ویندوز نخواهد بود.
اول تمیزکاری بعد نصب: کاربران ویندوز XP نمیتوانند به صورت مستقیم ویندوز خود را ارتقا دهند بلکه باید از اطلاعات خود کپی پشتیبانی تهیه کنند، هارد درایو خود را فرمت کرده و نصب ویندوز را روی رایانهای پاک و خالی از اطلاعات انجام دهند. پس از آن مایکروسافت ابزاری را با نام «انتقال آسان برای جابهجایی فایلها» در اختیار کاربر قرار میدهد تا فایلهای خود را به رایانه بازگردانند. در عین حال کاربران ویندوز ویستا میتوانند بدون انتقال فایلها و اطلاعات ویندوز خود را ارتقا دهند.
گول نسخههای جعلی را نخورید: انتخاب نسخه درست ویندوز 7 به پیچیدگی گذشته نیست زیرا بیشتر کاربران خانگی به نسخه Home Permium نیاز خواهند داشت و کاربران تجاری ویندوز 7 Professional را مورد استفاده قرار خواهند داد. نسخه Ultimat نیز برای این ویندوز در بازار آمده که برای تعدادی محدود از کاربرانی ارائه شده که میخواهند هرکار ممکنی را با رایانه خود انجام دهند. با این حال بهتر است کاربران برای اطمینان بیشتر از برنامه مشاور ارتقا استفاده کنند.
عشق چانهزنی: مایکروسافت دوره یکهفتهای برای فروش ویژه ویندوز 7 را با نام «هفت روز ویندوز 7» برگزار خواهد کرد که در آن شرکتهایی مانند دل و ایسر به بهترین خریداران خود روی ویندوز 7 تخفیف ویژهای خواهند داد. کاربران میتوانند با کنترل پیشنهادهای روزانه سایت ویندوز یا دیگر سایتهایی مانند Price Grabber یا Froogle دیگر تخفیفهای ویژه برای ویندوز 7 را بیابند.
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
همه چیز درباره ویندوز جدید مایکروسافت
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com