خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Mahta.ra

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
17/8/19
ارسال ها
461
امتیاز واکنش
2,076
امتیاز
178
زمان حضور
20 روز 3 ساعت 4 دقیقه
نویسنده این موضوع
بیماری های ذهنی که فکر میکنیم عادات رفتاری مان هستند

1. اهمال کاری (کوتاهی کردن در کار)

این دسته بندی به افرادی مربوط می شود که می خواهند همیشه کم کار کنند و بیشتر استراحت داشته باشند، البته که این خواسته برای همه صادق است اما گاهی برخی افراد در آن زیاده روی می کنند.

مثلا اگر در یک شرکت کارمندی به دفعات زیادی در سال مریض می شود، همیشه به دنبال خوش گذرانی یا مرخصی های زیاد است، همیشه دیر به محل کار می رسد، روانشناسان این ویژگی را یک اختلال ضد اجتماعی تفسیر می کنند اگرچه که این اختلال نشانه های دیگری هم دارد، که عبارتند از:

-دروغ های پشت سر هم

-آرزو برای زندگی کردن با هزینه دیگران

-مرخصی های پشت سر هم بدون هیچ برنامه خاصی

-خریدهای بدون برنامه ریزی، هدر دادن پول

-مدیریت زمان و پاداش می تواند با رقتارهای ضد اجتماعی مبارزه کند و بهتر است که برای خودتان کادو بگیرید.

به برنامه هایتان حدود یک ماه پایبند باشید تا به یک عادت تبدیل شوند و روانشناسان در این باره پیشنهاد می کنند بهتر است مشکلاتتان را روی کاغذ بیاورید و با این کار به انها نگاه می کنید و ذهنتان به دنبال اهمال کاری هایتان می گردد و سپس در موارد مشابه سعی می کنید که برای جلوگیری از بروز مشکل از این اهمال کاری ها دوری کنید.

بیماری ذهنی جدی


بیماری ذهنی که بنظر جدی نمی آیند

بیماری های ذهنی ناشناخته

2. خجالتی بودن

خجالتی بودن به منزوی شدن و همچنین تمایل نداشتن به رابـ*ـطه با دیگران منجر می شود و افرادی که این نوع اختلال را دارند، از عواطف قوی خود دوری می کنند و سعی دارند که ارتباط خود را تنها با افرادی خاص محدود کنند و به ایننوع اختلال، اسکیزوئید می گویند که علائم زیر را دارد:

- بی علاقگی به انتقاد و تعریف.

- نداشتن دوست صمیمی حتی فقط یک نفر.

- تمایل به رویاهای غیر واقع بینانه.

- حساسیت بالا نسبت به ابراز احساسات و عواطف با دیگران.

با روش های زیادی می توان جلوی این اختلال را گرفت که یکی از کاربردی ترین روش ها، ملحق شدن به یک گروه اجتماعی مثل شرکت در کلاس زبان، یوگا، پیلاتش، نقاشی و هر فعالیت دیگری است.

3. به تعویق انداختن

کمی سرپیچی در مدرسه یا دانشگاه طبیعی است و نمی توان آن را بیماری یا اختلال دانست اما علائم زیر نشان می دهد فردی که بیش از حد این کار را انجام می دهد ، نیاز به ترک جدی این عادت دارد:

- به تعویق اداختن کارهای بسیار روتین و معمولی مثل ظرف شستن، تمیز کردن اتاق، بیرون گذاشتن آشغال ها و ... .

- سرعت پایین در انجام کارها با کیفیت بد.

- بی توجه بودن به توصیه های مفید در مورد چگونه سریع و بهتر انجام دادن کارها.

- انتقاد های نابجا از افرادی که قدرتمند از ما هستند.

این افراد همیشه فکر می کنند که در هیچ چیزی مقصر نیستند و توصیه ما به آن ها هم این است که مانند نمونه قبل به رفتارهایشان نگاه کنند و انها را مورد بررسی قرار دهند و به این فکر کنند که اگر در کارها تاخیر نداشتند تا چه حد می توانستند به موفقیت نزدیک تر باشند.

4. بدون فکر کار کردن

افرادی که خشم خود را کنترل نمی کنند، به اختلال مرزی دچار هستند و این افراد به هیچ وجه تمایل ندارند که عقاید مخالف خود را بپذیرند مثلا فکر کنید که امروز در مورد مضرات تخم مرغ صحبت می کنیم و فردا دوباره شروع به خوردن آن می کنیم.

البته چنانچه در نمناک اشاره شده است این بی فکری باعث ایجاد خطراتی هم می شود و افراد دچار این اختلال، علائم زیر را دارند:

- روابط عاطفی و دوستانه ناپایدار

- هدر دادن پول

- رانندگی بدون دقت و خطرناک

- تغییر ناگهانی احساس و حس کلافگی بیش از حد.

اگر کمی بیشتر خودتان را کنترل کنید، می توانید به بهبودی تان کمک کنید مثلا اگر خواستید قهوه ساز بخرید و بعد فکر کردید که استفاده ای برایتان ندارد و از خرید آن پشیمان شدید به خودتان برای این فکر عاقلانه پاداش دهید.

کنترل خشم


بیماری ذهنی که بنظر بیماری نیست

معرفی انواع بیماری های ذهنی

5. خود سرزنشگر بودن

این ها افرادی هستند که دوست دارند از مشکلاتشان فرار کنند و سرشان را زیر برف می کنند که به این نوع رفتار اختلال طفره رفتن نیز می گویند و همچنین حمله های عصبی، افسردگی، اختلالات خواب نیز می توانند در این نوع اختلال دیده شوند و گاهی اوقات خود سرزنشی های کوچک را می توان با راه هایی بهبود بخشید اما این نوع اختلال اگر درمان نشود، باعث آسیب های بزرگ خواهد شد.

اگر علائم زیر را داشتید، به فکر درمان باشید:

- رنجش شدید از انتقاد دیگران

- دوری از ارتباطات جدید

- اغراق کردن سختی ها، مشکلات جسمی و اتفاقات معمولی

- عقب کشیدن از ارتباط برقرار کردن به دلیل ترس از اشتباه

این افراد باید انتظارات خود را از نتیجه یک فعالیت روی کاغذ یادداشت کنند مثلا اگر دیر وقت به خرید بروید، احتمال ربوده شدن وجود دارد. بعدا هنگام وسوسه شدن و دوباره خطا کردن این کاغذ را بخوانند و از پیامد کار خود آگاه شوند.

6. شکاک بودن

معمولا انسان ها در زمان هایی دچار پارانوئید می شوند اما افرادی هستند که همیشه این شک را همراه دارند و این افراد معمولا از اختلال دائمی پارانوئید رنج می برند و مشکلشان موقتی نیست.

این نوع اختلال علائم زیر را دارد:

- بی اعتمادی بی دلیل به همسر

- به دنبال موارد مشکوک پشت کارهای معمولی

- تمایل به گناهکار کردن دیگران

- ناتوانی در شوخ طبعی و خنداندن دیگران

بهتر است که در دفترچه ای تمام قضاوت های اشتباهتان را یادداشت کنید و دفعه بعد که فکر منفی در مورد کسی داشتید، به این دفترچه نگاه کنید و جلوی خودتان را بگیرید.

شکاک بودن


آشنایی با انواع بیماری های ذهنی

بیماری های ذهنی که شاید نشناسید

7. فداکاری

افراد باید سعی کنند که در عین دوست داشتن اعضای خانواده و دوستان، استقلال خود را نیز حفظ کنند. خوب است که به دیگران کمک کنیم اما نباید از حقوق خود نیز چشم پوشی کنیم که به این فداکاری های بیش از حد، اختلال وابستگی می گویند و این افراد معمولا نمی توانند بدون مدیریت دیگران تصمیمی بگیرند. نشانه های این اختلال در موارد زیر آمده است:

- توافق بر سر موضوعی که حق شما در ان رعایت نشده است

- احساس ناراحتی در مواقع تنهایی

- انجام دادن کاری خلاف میل برای راضی کردن دیگران

- سعی در راضی نگه داشتن همه

بهترین راه برای مبارزه با این اختلال این است که توانایی های خودتان را برشمارید مثلا " من راننده خوبی هستم و هر زمان که نیاز به تایید کسی داشتید، به این برگ کاغذ نگاه کنید.

8. احساساتی بودن بیش از حد

احساسی بودن بیش از حد می تواند نشان از اختلال هیسترونیک باشد که این افراد معمولا احساسات شدیدی از خود بروز می دهند و پاسخ دقیقی برای سوال ها ندارند و مثلا اگر از انها بپرسید که "مادرت چه شکلی است؟" می گویند:" او خیلی مادر خوبی است".

علائم اختلال هیسترونیک:

- به دنبال حمایت و تایید و تمجید از سمت دیگران

- ناتوانی در تمرکز بر روی اهداف در بلند مدت

- تغییر سریع احساسات

- تحمل نداشتن برای شروع کار مورد علاقه

یکی از روش ها برای بهبود این حالات این است که برای خودتان زمان تعیین کنید که مثلا خود را موظف کنید که در 30 دقیقه کاری را به اتمام برسانید و با این کار کمتر وقت فکر کردن به احساساتتان را خواهید داشت.

9. ایده آل گرایی

ایده آل گرایی یک نوع اختلال محسوب می شود که معمولا این افراد بیش از حد معمول به جزئیات توجه می کنند و توجه انها هم به اجسام، افراد و هم رفتار است و این افراد دوست دارند که همه چیز در ایده ال ترین حالت خود باشد.

علائم اختلال ایده آل گرایی:

- تمایل نداشتن به فداکاری

- دور ننداختن کالاهای بی استفاده

- ترس از اشتباه کردن

- تمایل به انجام دادن کارها توسط خودشان چرا که عقیده دارند دیگران از پس این کارها بر نمی آیند.

برای بهبود این وضعیت می توانید به گوش دادن موسیقی های آرام، مدیتیشن و ایجاد رابـ*ـطه صمیمی بپردازید و با آرامش داشتن خواهید فهمید که حساسیت بیش از حد، تاثیر مثبتی نخواهد داشت.

سرزنش خود


بیماری ذهنی مان را چگونه از بین ببریم؟

10. اعتماد بنفس کاذب

اعتماد بنفس برای هرکس لازم است اما اعتماد بنفس کاذب گاهی اوقات منجر به شکست می شود و این افراد اختلال عشق به خود را دارند و نسبت به سایرین بیشتر در معرض افسردگی قرار می گیرند.

نشانه های اختلال اعتماد بنفس کاذب موارد زیر می باشد:

- خشم فرو خورده در برابر انتقاد دیگران یا واکنش نشان دادن شدید

- استفاده شخصی از افراد برای رسیدن به اهداف

- انتظار از خودتان برای انجام کار خارق العاده

- حسادت شدید نسبت به موفقیت دیگران

این احساسات در صورت شدید شدن باعث احساس پوچی، تغییر حالات ناگهانی و ترس از شرمندگی است و یکی از تمرین ها برای مبارزه با این اختلال این است که کمی از آمال و آرزوهایمان بکاهیم. مثلا از مغازه نزدیک خانه خرید کنید تا اینکه مسیری دور را برای خرید کفشی بیش از حد لوکس طی کنید.



عادتی در شما که در حقیقت نوعی بیماری ذهنی است !

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا