- امتیاز واکنش
- 13,898
- زمان حضور
- 79 روز 12 ساعت 50 دقیقه
نویسنده این موضوع
اینستاگرام، این روزها تبدیل به دفترچه خاطرات تصویری خیلیها شده است. بسیاری از چهرههای شناختهشده دنیای هنر و ورزش هم، از این طریق با طرفداران خود در دورترین نقاط جهان در ارتباط هستند. از سوی دیگر سعی دارند با این روش هواداران بیشتری نیز برای خود دست و پا کنند که این نیز خود به یک رقابت حیثیتی میان سلبریتیهای قرن ۲۱ تبدیل شده است.
حتی گاهی اوقات عکسهایی به اشتراک میگذارند که جنجال بسیاری به راه انداخته و خبرساز میشوند، توجه رسانهها و مردم به آنها جلب میشود و شهرت بیشتری نیز برای آنها به ارمغان میآورند. در این سری مطالب ما سعی داریم به طور هفتگی گزیدهای از عکسهای چهرههای محبوبتان را با شما به اشتراک بگذاریم.
کیم کارداشیان، با این عکس، روز جهانی زن رو تبریک گفت.
فکر کنم آلبوم جدید جاستین بیبر، تئاتر عروسکیه که داره با عروسک تمرین میکنه!
این چیزی که پوشیده، پالتوست یا حوله؟!
چه خوبه که مد داره برمیگرده؛ قشنگ میتونیم بریم سر کمد مامانبزرگامون، لباسهاشو برداریم، پز بدیم!
نمیخوام مامانیزرگ بازی دربیارم، اما بهنظرتون این سلبریتیهای کمسنوسالی که انقدر لباسهاشون بازه که اغلب اوقات نمیتونیم عکسشون رو بذاریم، با همچین لباسهایی زیباتر نیستن؟
یه حسی بهم میگه که ویکتوریا بکهام داره اون زیر هرهر میخنده؛ همه این نخندیدنهاش جلوی دوربین، ژسته!
راک با دستکاری پوستر فیلم جدیدش، اینطوری همکارش، امیلی بلانت رو اذیت کرده!
که البته امیلی بلانت هم کارش رو بیجواب نذاشته!
کلی طول کشید که اون وسطی رو پیدا کنم!
ملاقات دو خواننده محبوب از دو نسل کاملا متفاوت!
جیسون موموآ کاری جز پز دادن با موتورهای خفنش و آب کردن دل ما نداره؟!
ونسا هاجنز، در انتظار پایان کار کارواش!
بعد ما سلبریتیهای خودمون رو مسخره میکنیم که از عطسه کردنشون هم عکس میذارن!
کامیلو کابیو هم کم حرف توی دلش نیستا! نصف کپشنهای اینستاگرامش بهاندازه مجموع گلستان و بـ*ـو*ستان سعدیه!
این هم از کیتی پری که بالاخره بارداریش رو اعلام کرده و با خیال راحت، لباس میپوشه!
تصویری از دمی لواتو درحال آماده شدن برای کار جدیدش.
جکی شروف درحال تمرین حرکات مایکل جکسون!
سینمای هند یا بازیگر کم داره، یا فیلمهاش بازیگر زیاد داره یا فقط از یه سری بازیگرها استفاده میکنه؛ وقتی یک فیلم ساخته میشه، همه این سلبریتیها توش بازی کردن و دارن تبلیغش میکنن!
تصویر دیپیکا پادوکونه روی مجله ال.
نیک جوناس هم قشنگ برد کردهها! با یه زنی ازدواج کرده که سرخوشن، هی جشن میگیرن، اینم هی میره اونجا عشق و حال!
سونام کاپور هم با این عکس، تولد دوستش رو تبریک گفت!
کاترینا کایف، مثل این دوستهای صمیمی عروس میمونه که عروس و دوماد میرن توی خونه، میبینن نشسته، داره تخمه میشکونه!
این هم تصویری از دیشا پاتانی که دقیقا نمیدونم به کجا زل زده بهجای دوربین!
شوخی جالب کارتیک آریان با جشن رنگها!
سمت چپ: تصوری که از خودت بعد از جشن رنگ داری!
سمت راست: چهره واقعیت!
آلیا بهات نوشته که داره به مراسم اکران اولین فیلم بهترین دوستش میره. ایشالا که این پستش رو قبل از آماده شدن و بعد از حمام گذاشته و با همین لباس نمیره!
جی هوپ، با دردست گرفتن جایزه جدید گروه بی تی اس، از هوادارها تشکر کرده.
جیمین هم از گرفتن جایزه، خوشحاله!
فکر کنم شارژ گوشیش تموم شده، سیم شارژرشم کوتاهه!
احساس میکنم بند ماسک داره به گوشوارههاش فشار میاره، گوشش رو اذیت میکنه؛ امان از این کرونا!
اوه سهون درحالت بیحوصلگی و بیاعصابی!
شلوار کای از این شلوار پاچهگشادهاست که اگه برید آلبوم عکس باباهاتون رو نگاه کنین، حتما حداقل یدونه ازش پیدا میکنین!
فکر کنم ان سی تی داره از روی خوانندههاش، مجسمه مومی درست میکنه؛ وگرنه این حجم از عروسکی بودن قابلقبول نیست!
تصویری از لالیسا همراه با نوشیدنی مجاز.
صفحه گرلز جنریشن، مثل همیشه، تصویری از تهیئون رو به اشتراک گذاشته؛ فکر کنم کمکم دیگه بقیه دخترها حسودیشون بشه با این وضعیت!
یعنی چی دیده توی خیابون که اینطوری داره نگاه میکنه؟!
تنها تصویر قابل انتشاری که تونستیم از مجموعه عکسهای هانده ارچل براتون به اشتراک بذاریم!
تصویری از سرنا ساریکایا.
البته هنوز متوجه نشدیم که کجای تصویر آصلی انور، شبیه گربهست؟!
تبریک روز جهانی زن به سبک فاحریه اوجن؛ فکر کنم ازعمد از این زاویه عکس گرفته که بگه ظاهر مهم نیست!
این هم از مورات بز.
گویا وقت رفتن به باکو، باید اینطوری لباس پوشید!
آلپ ناوروز درحال عشق و حال؛ فارغ ز هیاهوی کرونا!
گویا، توی ترکیه، فصل، فصل خوشگذرونیه! یعنی ترسی از کرونا ندارن؟!
بهنظر میرسه که شوهر نانسی، به مادرزنش هم خدمات زیبایی ارائه داده؛ وگرنه چجوریه که نانسی بعد از عمل، همچنان شبیه مادرشه؟!
تبریک تولد هیفا به دوستش.
انجمن رمان نویسی
حتی گاهی اوقات عکسهایی به اشتراک میگذارند که جنجال بسیاری به راه انداخته و خبرساز میشوند، توجه رسانهها و مردم به آنها جلب میشود و شهرت بیشتری نیز برای آنها به ارمغان میآورند. در این سری مطالب ما سعی داریم به طور هفتگی گزیدهای از عکسهای چهرههای محبوبتان را با شما به اشتراک بگذاریم.
کیم کارداشیان، با این عکس، روز جهانی زن رو تبریک گفت.
فکر کنم آلبوم جدید جاستین بیبر، تئاتر عروسکیه که داره با عروسک تمرین میکنه!
این چیزی که پوشیده، پالتوست یا حوله؟!
چه خوبه که مد داره برمیگرده؛ قشنگ میتونیم بریم سر کمد مامانبزرگامون، لباسهاشو برداریم، پز بدیم!
نمیخوام مامانیزرگ بازی دربیارم، اما بهنظرتون این سلبریتیهای کمسنوسالی که انقدر لباسهاشون بازه که اغلب اوقات نمیتونیم عکسشون رو بذاریم، با همچین لباسهایی زیباتر نیستن؟
یه حسی بهم میگه که ویکتوریا بکهام داره اون زیر هرهر میخنده؛ همه این نخندیدنهاش جلوی دوربین، ژسته!
راک با دستکاری پوستر فیلم جدیدش، اینطوری همکارش، امیلی بلانت رو اذیت کرده!
که البته امیلی بلانت هم کارش رو بیجواب نذاشته!
کلی طول کشید که اون وسطی رو پیدا کنم!
ملاقات دو خواننده محبوب از دو نسل کاملا متفاوت!
جیسون موموآ کاری جز پز دادن با موتورهای خفنش و آب کردن دل ما نداره؟!
ونسا هاجنز، در انتظار پایان کار کارواش!
بعد ما سلبریتیهای خودمون رو مسخره میکنیم که از عطسه کردنشون هم عکس میذارن!
کامیلو کابیو هم کم حرف توی دلش نیستا! نصف کپشنهای اینستاگرامش بهاندازه مجموع گلستان و بـ*ـو*ستان سعدیه!
این هم از کیتی پری که بالاخره بارداریش رو اعلام کرده و با خیال راحت، لباس میپوشه!
تصویری از دمی لواتو درحال آماده شدن برای کار جدیدش.
جکی شروف درحال تمرین حرکات مایکل جکسون!
سینمای هند یا بازیگر کم داره، یا فیلمهاش بازیگر زیاد داره یا فقط از یه سری بازیگرها استفاده میکنه؛ وقتی یک فیلم ساخته میشه، همه این سلبریتیها توش بازی کردن و دارن تبلیغش میکنن!
تصویر دیپیکا پادوکونه روی مجله ال.
نیک جوناس هم قشنگ برد کردهها! با یه زنی ازدواج کرده که سرخوشن، هی جشن میگیرن، اینم هی میره اونجا عشق و حال!
سونام کاپور هم با این عکس، تولد دوستش رو تبریک گفت!
کاترینا کایف، مثل این دوستهای صمیمی عروس میمونه که عروس و دوماد میرن توی خونه، میبینن نشسته، داره تخمه میشکونه!
این هم تصویری از دیشا پاتانی که دقیقا نمیدونم به کجا زل زده بهجای دوربین!
شوخی جالب کارتیک آریان با جشن رنگها!
سمت چپ: تصوری که از خودت بعد از جشن رنگ داری!
سمت راست: چهره واقعیت!
آلیا بهات نوشته که داره به مراسم اکران اولین فیلم بهترین دوستش میره. ایشالا که این پستش رو قبل از آماده شدن و بعد از حمام گذاشته و با همین لباس نمیره!
جی هوپ، با دردست گرفتن جایزه جدید گروه بی تی اس، از هوادارها تشکر کرده.
جیمین هم از گرفتن جایزه، خوشحاله!
فکر کنم شارژ گوشیش تموم شده، سیم شارژرشم کوتاهه!
احساس میکنم بند ماسک داره به گوشوارههاش فشار میاره، گوشش رو اذیت میکنه؛ امان از این کرونا!
اوه سهون درحالت بیحوصلگی و بیاعصابی!
شلوار کای از این شلوار پاچهگشادهاست که اگه برید آلبوم عکس باباهاتون رو نگاه کنین، حتما حداقل یدونه ازش پیدا میکنین!
فکر کنم ان سی تی داره از روی خوانندههاش، مجسمه مومی درست میکنه؛ وگرنه این حجم از عروسکی بودن قابلقبول نیست!
تصویری از لالیسا همراه با نوشیدنی مجاز.
صفحه گرلز جنریشن، مثل همیشه، تصویری از تهیئون رو به اشتراک گذاشته؛ فکر کنم کمکم دیگه بقیه دخترها حسودیشون بشه با این وضعیت!
یعنی چی دیده توی خیابون که اینطوری داره نگاه میکنه؟!
تنها تصویر قابل انتشاری که تونستیم از مجموعه عکسهای هانده ارچل براتون به اشتراک بذاریم!
تصویری از سرنا ساریکایا.
البته هنوز متوجه نشدیم که کجای تصویر آصلی انور، شبیه گربهست؟!
تبریک روز جهانی زن به سبک فاحریه اوجن؛ فکر کنم ازعمد از این زاویه عکس گرفته که بگه ظاهر مهم نیست!
این هم از مورات بز.
گویا وقت رفتن به باکو، باید اینطوری لباس پوشید!
آلپ ناوروز درحال عشق و حال؛ فارغ ز هیاهوی کرونا!
گویا، توی ترکیه، فصل، فصل خوشگذرونیه! یعنی ترسی از کرونا ندارن؟!
بهنظر میرسه که شوهر نانسی، به مادرزنش هم خدمات زیبایی ارائه داده؛ وگرنه چجوریه که نانسی بعد از عمل، همچنان شبیه مادرشه؟!
تبریک تولد هیفا به دوستش.
انجمن رمان نویسی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
در اینستای ستارههای خارجی؛ دعوای راک و امیلی بلانت
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com