- عضویت
- 17/8/19
- ارسال ها
- 461
- امتیاز واکنش
- 2,076
- امتیاز
- 178
- زمان حضور
- 20 روز 3 ساعت 4 دقیقه
نویسنده این موضوع
چگونه در شرایط سخت آرامش خود را حفظ کنیم ؟
1. نفس عمیق بکشید
هنگامی که در موقعیت استراس زا قرار گرفته اید، پنج نفس عمیق بکشید، حبس نفس یا تنگی نفس در موقعیت های استراس زا، امری عادی و معمول می باشد، در چنین موقعیت هایی همانند بادکردن بادکنک، باید از نفس های عمیق از ناحیه شکم یا دیاگرام، استفاده گردد، هنگام بازدم این نفس عمیق چنین تصور نمایید که استرس به سمت بیرون از بدن شما هدایت می شود .
2. بدن خود را شل کنید
قسمت هایی از بدن مانند فک، شانه ها یا عضلات و غیره که در موقعیت های استرس زا، دچار کشیدگی می شوند را شناسایی نمایید، به منظور حفظ آرامش بدن، بخش های دچار گرفتگی شده را به آرامی ماساژ دهید، علاوه بر این، این ماساژ گروه های عضلانی اصلی را وارد چرخه دستیابی به آرامش کلی بدن، می کند.
3. موقعیت استرس زا را بیش از حد مورد تجزیه و تحلیل قرار ندهید
هنگام ابراز نگرانی های بی جا درمورد مسائل مختلف، این امر به سرعت منجر به ایجاد استرس می گردد، در مورد مسائلی که خارج از کنترل شما می باشند، دچار استرس بیش از حد، نشوید، در صورتی که شروع به تجزیه و تحلیل بیش از حد موقعیت نمودید، پیاده روی کوتاه نموده، به موسیقی گوش داده و یا مطلبی متفاوت برای دوری از این مساله استرس زا، مطالعه نمایید، بهتر است بر مسائل خوشایند برای خود، تمرکز نمایید.
4. همه مسائل را شخصی تلقی نکنید
مسائل همواره مربوط به شخصِ شما نمی باشند، اگر فردی از سخنان گستاخانه برای صحبت و حمله به شما استفاده می نماید، کافی است به خودتان یادآوری نمایید که این امر مربوط به شما نمی باشد، می تواند به دلیل از دست دادن آرامش، داشتن روز بد، عدم رضایت از شغل خود یا حتی عصبانی بودن به دلایل شخصی، باشد، اگر خود را به جای فرد قرار دهید، به جای نشان دادن عکس العمل، سعی می کنید تا خود تان را آرام نمایید.
5. مکان های آرامش بخش را تجسم کنید
چنین تصور نمایید که در محلی امن و آرامش بخش نظیر ساحل یا طبیعت، هستید، فردی که منجر به حس آرامش شده یا در گذشته از وقت گذرانی با وی لـ*ـذت می بردید را در کنار خود تصور کنید.
6. از بینش درونی خود استفاده کنید
بدون توجه به وضعیت موجود، از بینش درونی خود بهره گرفته و به احساسات خود ایمان داشته باشید، استفاده از غرایز در تصمیم گیری های درست، کمک شایانی به شما می نمایند، چنین تصمیم هایی منجر به بهبود کیفیت زندگی و ایجاد محیطی آرام تر می شود.
7. به ندای درونی خود، گوش فرا دهید
پیروی از ندای درونی خود به شما در یافتن راه درست، کمک قابل توجهی می کند و بدین ترتیب، زندگی هماهنگ تر با اصول اخلاقی و ارزش های خود خواهید داشت، علاوه بر این، گوش دادن به ندای درونی، منجر به بهبود آرامش ذهنی می شود.
بهترین راهکارها برای کسب آرامش در شرایط سخت
رسیدن به آرامش در شرایط سخت و پر تنش
8. افکار خود را در دفتری یادداشت کنید
یادداشت کردن افکار خود برروی کاغذ یکی از بهترین روش های مقابله با استرس و دستیابی به آرامش می باشد، نوشتن در خالی نمودن ذهن از افکار مشوش و کسب آرامش نقش قابل توجهی داشته و در شناسایی نگرانی ها و چالش های زندگی نیز حائز اهمیت می باشد.
9. روال هایی روزمره برای زندگی خود تنظیم کنید
تنظیم روال های روزمره در زندگی، استرس ناشی از تصمیم گیری را از بین برده و منجر به کاهش هرگونه انرژی پرتنش در زندگی فرد می گردد، هنگام تنظیم روال های روزمره در زندگی، ذهن خود را از تفکرات خالی نموده و بدین ترتیب بیشتر به امور دیگر می اندیشید.
10.به منظور برنامه ریزی روز خود، 15 دقیقه زودتر از خواب بیدار شوید
برنامه ریزی روز تاثیر قابل توجهی بر تسهیل زندگی فردی دارد، 10 تا 15 دقیقه زودتر از زمان معمول خود، از خواب بیدار شوید، سپس، در مورد نحوه صرف زمان خود در طول روز، برنامه ریزی نمایید، نمناک پیشنهاد می کند تا فهرستی تهیه نموده و هر یک از موارد را پس از اتمام انجام آنها، در لیست خود خط بزنید، این امر منجر به ایجاد حس تکامل و حفظ آرامش در موقعیت های استرس زا می گردد.
11.فهرستی از کارهایی که باید انجام دهید، تهیه نمایید
تهیه لیستی از کارهایی که باید انجام بشوند، در اولویت بندی کارهای روزمره، نقش قابل توجهی بر عهده دارد، در طول روز، پرش از کاری به کار دیگر، بدون تمرکز بر دیگری، امری معمول و آسان می باشد، این امر منجر به ایجاد استرس اضافی و دلهره در ذهن می گردد، استفاده از فهرست کارهایی که باید انجام بگیرند، منجر به کاهش استرس و حفظ آرامش ذهن می شود.
12. لیست کارهایی که باید انجام دهید، را کاهش دهید
فهرستی بی سر و ته از کارهایی که باید در طول روز انجام بگیرند، منجر به افزایش استرس می گردد، فهرست کارهایی که باید انجام دهید را کاهش دهید، بهتر است تا انجام برخی از کارها را به هفته های آتی، موکول نمایید، این امر به تمرکز بیشتر بر کارها کمک کرده و بدین ترتیب، مهم ترین کارهایی که در فهرست خود قرار داده اید را به بهترین نحو، انجام خواهید داد.
13. لیستی از کارهایی که نباید انجام دهید نیز، آماده کنید
گاهی اوقات شناسایی کارهای مازاد که جزو مسئولیت های اصلی شما نمی باشند و همچنین موارد یکه سایر افراد به جای شما قادر به انجام آنها می باشند، از اهمیت بالایی برخوردار هستند، در بسیاری از موارد، افراد برای کمک به ما در انجام کارهای روزمره خویش، منتظر ارائه چنین تقاضایی می باشند.
14. امور خود را سازماندهی نموده و آشفتگی ها را برطرف کنید
درهم ریختگی در منزل یا محیط کاری منجر به ایجاد استرس می شود، مرتب کردن فضایی که در آن قرار گرفته اید، نقش قابل توجهی در آرامش ذهن و دوری از استرس، برعهده دارد.
15. موارد غیرضروری را از زندگی خود حذف کنید
موارد غیرضروری، خواه اشیا، خواه افراد را از زندگی خود خارج نمایید، مواردی که در زندگی شما حائز اهمیت نمی باشند را از زندگی تان حذف نمایید، این امر منجر به حذف هرگونه تعهد غیرضروری و کاهش استرس می شود.
در شرایط سخت چطور به آرامش برسیم؟
چگونه در شرایط سخت آرامشمان را حفظ کنیم؟
16. اهداف خود را به چندین هدف کوچک، تفکیک کنید
در صورتی که هدف تعیین شده، نیازمند زمان و صبر قابل توجهی می باشد، بهتر است تا این هدف را به چندین هدف کوچکتر تقسیم بندی نمایید، دستیابی به چندین هدف، منجر به افزایش حس دستیابی به موفقیت، ایجاد انگیزه و صبر کافی برای تحقق تمامی اهداف می شود.
17. از انجام چندوظیفه به طور همزمان، اجتناب نمایید
وظیفه ای را بر عهده گرفته و پیش از اتمام آن، وظیفه ای دیگر را به سرعت، برعهده نگیرید، استراحت بین وظایف، ضروری می باشد، بدین ترتیب، در محیطی تنش زا به ایفای وظیقه نپرداخته و به راحتی آرامش خود را در تمامی شرایط حفظ کنید.
18. دیدگاه خود را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهید
اگر چیزی منجر به ایجاد استرس در شما می شود، نفس عمیق کشیده و در مورد اینکه این امر ارزش استرس دارد یا خیر، با خود تفکر نمایید، آیا این وضعیت، چند ساعت، چند روز، چند هفته، چند ماه یا حتی چند سال دیگر، نیز حائز اهمیت می باشد؟
این گونه به زودی متوجه خواهید شد که این وضعیت که هم اکنون منجر به ایجاد استرس شده است، در روزهای آتی، ارزشی نخواهد داشت، پس اجازه ندهید تا اموری که خارج از کنترل شما می باشند، منجر به ایجاد استرس شوند.
19. اگر فردی دیگر در موقعیت شما قرار داشت، چه می کرد
گاهی اوقات تغییر دیدگاه خویش، تاثیر قابل توجهی در کاهش استرس دارد، فردی که احترام قابل توجهی در زندگی برای وی قائل می باشید را در نظر گرفته و تجسم نمایید که اگر این فرد به جای شما در این موقعیت استرس زا قرار می گرفت، چه کاری انجام می داد.
اینکار منجر به دستیابی به دیدگاهی جدید درمورد موقعیت استرس زا می گردد.
20. مشکلاتی که منجر به ایجاد نگرانی می شوند را بلافاصله حل و فصل نمایید
در صورتی که از مسائلی که منجر به ایجاد نگرانی و اضطراب می شوند، آگاهی کافی دارید، مقابله و حل این مسائل به منظور جلوگیری از استرس و فشار اضافی بر زندگی روزمره خویش، الزامی بوده و از اهمیت بالایی نیز برخوردار می باشد.
21. هیچ پیش فرضی مدنظر قرار ندهید
پیش فرض در مورد اشیا و یا نحوه تفکر افراد منجر به ایجاد استرس و تنش های غیرضروری در زندگی می گردد، برقراری ارتباطات منجر به تسهیل امور، حفظ آرامش و بهبود روابط می گردد.
22. شرایط را همانطور که هستند، بپذیرید
اگر مساله ای در گذشته منجر به ایجاد نگرانی و ناراحتی می گردد، بهتر است تا آن را پذیرفته و اجازه ندهید تا زندگی فعلی شما را تحت تاثیر قرار دهد، هنگامی که شکست ها یا تجربیات منفی در زندگی خود را بپذیرید، میزان تاثیر آن ها خود به خود کاهش می یابد.، هنگامی که اهمیت چنین مسائلی کاهش می یابد، حتی در هنگام یادآوری آنها نیز، قادر به حفظ آرامش خود خواهید بود.
23.بدون چشم داشت، کارهایی را برای دیگران انجام دهید
اگر چنین احساس می نمایید که بیش از حد بر مشکلات خود تمرکز نموده اید یا زمان زیادی را صرف آنها کرده اید، بهتر است مدتی استراحت کرده و به جای آن، به دیگران در انجام امور خویش، کمک نمایید، حس خوشایند کمک کردن به سایرین، منجر به ایجاد حس آرامش درونی می گردد.
24. اجتماعی شوید
هنگامی که حس اضطراب و پریشانی می کنید، چنانچه بخش سلامت نمناک خاطرنشان کرده است بهتر است مقداری زمانی را صرف وقت گذارنی با دوستان خود کنید، گذراندن زمان با دوستان منجر به کاهش استرس و حفظ آرامش می شود.
آرامش داشتن در شرایط سخت چگونه است؟
بیاموزید چطور در شرایط سخت آرامش داشته باشید
25. ذهن آگاهی را تمرین نمایید
با تمرکز بر زمان حال خویش بدون هیچ پیش قضاوتی، قادر به تمزین ذهن آگاهی خواهید بود، نفس عمیق کشیده و تا 5 به آرامی بشمارید و تمرکز کنید، در حین غذاخوردن، پیاده روی یا حتی مشغول بودن به کاری خاص می توانید، ذهن آگاهی را تمرین کنید، وقت خود را به کاری که در حال حاضر مشغول به انجام آن می باشید، اختصاص داده و بر آن تمرکز نمایید، این امر در تمرین ذهن آگاهی نقش قابل توجهی داشته و تاثیر قابل توجهی بر کاهش استرس و حفظ آرامش در طول روز دارد.
26. به اندازه کافی بخوابید
بدن و ذهن شما برای استراحت و بازیابی خود نیاز به خواب کافی دارد، کمبود خواب منجر به ایجاد استرس و تحت تاثیر قرار دادن خلق و خوی می گردد، میزان خواب کافی نقش قابل توجهی بر کاهش استرس و حفظ آرامش در زندگی دارد.
27. خواب نیم روزی تاثیر قابل توجهی بر کنترل استرس در زندگی دارد
خواب نیم روزی به اندازه 15 دقیقه منجر به بازیابی و احیای بدن و ذهن می گردد، حتی خواب نیم روزی کوتاه، تاثیر قابل توجهی بر تسهیل استرس روزمره دارد، اگر دوستدار خواب نیم روزی نمی باشید، مدیتیشن جایگزینی مناسب برای این راهکار می باشد.
28. مدیتیشن یا یوگا انجام دهید
تمرین مدیتیشن تاثیر قابل توجهی بر کنترل استرس و ایجاد حس آرامش در فرد دارد، کافی است گوشه ای بی سر و صدا یافته و مدتی به تنفس یا عبادت، تمرکز نمایید، این امر به کاهش حواس پرتی ها و افکار پریشان کمک می نماید، همانند ذهن آگاهی، چنین تمریناتی منجر به کاهش استرس و حفظ آرامش در طول روز می شوند، حتی اختصاص 5 دقیقه از زمان روزانه به چنین تمریناتی، منجر به تغییرات مثبت جدی در زندگی می گردد.
29. تشکر و قدردانی نمایید
با توجه به تاثیرات عمیق تشکر و قدردانی، اهمیت قابل توجهی بدان ارائه نشده است، تشکر و قدردانی به صورتی مستقیم هورمون های ایجاد کننده استرس را تحت تاثیر قرار داده و نه تنها منجر به ایجاد حس خرسندی در فرد می گردد، بلکه نقش قابل توجهی نیز در مدیریت استرس برعهده دارد.
30. صبر و شکیبایی را در شرایط روزمره مختلف، تمرین نمایید
با قرار دادن خود در موقعیت های استرس زای مختلف، صبر و شکیبایی خود را محک بزنید،، این امر شاید خسته کننده به نظر برسد، اما تاثیر قابل توجهی بر توانایی حفظ آرامش شما دارد.
31. با خود به مهربانی رفتار نمایید. از خود انتفاد ننمایید
هنگامی که خود را مورد قضاوت و بی احترامی قرار می دهید، مقداری از آرامش ذهنی تان را از دست داده و دچار استرس می شوید، هنگامی که با مهربانی با خود رفتار می نمایید، ارزش و منزلت خود را افزایش می دهید، این امر آرامش درونی شما را افزایش می دهد، چنین رفتاری را می توانید درمورد دوستان و افراد مورد علاقه خود نیز به کار ببرید، رفتاری محبت آمیز با خود داشته و هرگز خود را با دیگران مقایسه نکنید.
نکاتی برای یافتن آرامش در شرایط سخت
کلیدهای طلایی برای حفظ آرامش در شرایط سخت
32. از گفتار و باورهای منفی دوری کنید
گفتار منفی با خود تاثیر قابل توجهی بر افزایش استرس و سرخوردگی دارد، الگو های تفکرات روزمره خود را تحت بررسی قرار داده و از تفکرات منفی دوری نموده و به جای آن، سعی نمایید تا نکات منفی موقعیت های مختلف را مدنظر قرار دهید، به عنوان مثال، به جای تفکر به این امر که قادر به انجام کاری نمی باشید، یا مدت زمان زیادی برای انجام امور نیاز دارید، بهتر است بدین بیاندیشید که قادر به مقابله با هر دشواری و مشکلات در حین انجام این امر هستید، مثبت اندیشیدن منجر به کاهش استرس و از بین بردن فشار روحی هنگام مقابله با شرایط پرفشار روزمره می گردد.
33. از وسایل تکنولوژیکی دوری نمایید
امروزه همگان دارای ارتباطی نزدیک با تکنولوژی و فناوری می باشند، از این رو، ذهن شما با اطلاعات اضافی پر شده و همواره نگران ایمیل ها، رسانه های اجتماعی و غیره، می باشید، بدین ترتیب، ذهن تان فرصتی برای استراحت، استفاده از زمان و لـ*ـذت از زندگی ندارد، دوری کردن از تکنولوژی به ویژه محدود نمودن زمان استفاده از رسانه های اجتماعی یکی از راهکارهای مفید برای مقابله با استرس روزمره می باشد، چراکه نگرانی ناشی از همواره آنلاین و مطلع بودن از وقایع در رسانه های اجتماعی، از میان برداشته می شود.
34. عجله نداشته باشید
عجله داشتن منجر به از دست رفتن کنترل می گردد؛ در چنین مواقعی امکان اشتباه نمودن نیز افزایش می یابد، هنگام عجله در انجام امور، میزان استرس و پریشانی نیز افزایش می یابد، کاهش سرعت امور منجر به کاهش استرس شده و لـ*ـذت بیشتر از زمان حال می گردد، دستیابی به دید گاهی سالم و مدنظر قرار دادن بهتر شرایط، در صورت حفظ آرامش، ممکن می باشد، حتی در صورت وجود فشار، زمان کافی برای انجام امور خود در نظر گرفته و هیچ عجله ای نداشته باشید.
1. نفس عمیق بکشید
هنگامی که در موقعیت استراس زا قرار گرفته اید، پنج نفس عمیق بکشید، حبس نفس یا تنگی نفس در موقعیت های استراس زا، امری عادی و معمول می باشد، در چنین موقعیت هایی همانند بادکردن بادکنک، باید از نفس های عمیق از ناحیه شکم یا دیاگرام، استفاده گردد، هنگام بازدم این نفس عمیق چنین تصور نمایید که استرس به سمت بیرون از بدن شما هدایت می شود .
2. بدن خود را شل کنید
قسمت هایی از بدن مانند فک، شانه ها یا عضلات و غیره که در موقعیت های استرس زا، دچار کشیدگی می شوند را شناسایی نمایید، به منظور حفظ آرامش بدن، بخش های دچار گرفتگی شده را به آرامی ماساژ دهید، علاوه بر این، این ماساژ گروه های عضلانی اصلی را وارد چرخه دستیابی به آرامش کلی بدن، می کند.
3. موقعیت استرس زا را بیش از حد مورد تجزیه و تحلیل قرار ندهید
هنگام ابراز نگرانی های بی جا درمورد مسائل مختلف، این امر به سرعت منجر به ایجاد استرس می گردد، در مورد مسائلی که خارج از کنترل شما می باشند، دچار استرس بیش از حد، نشوید، در صورتی که شروع به تجزیه و تحلیل بیش از حد موقعیت نمودید، پیاده روی کوتاه نموده، به موسیقی گوش داده و یا مطلبی متفاوت برای دوری از این مساله استرس زا، مطالعه نمایید، بهتر است بر مسائل خوشایند برای خود، تمرکز نمایید.
4. همه مسائل را شخصی تلقی نکنید
مسائل همواره مربوط به شخصِ شما نمی باشند، اگر فردی از سخنان گستاخانه برای صحبت و حمله به شما استفاده می نماید، کافی است به خودتان یادآوری نمایید که این امر مربوط به شما نمی باشد، می تواند به دلیل از دست دادن آرامش، داشتن روز بد، عدم رضایت از شغل خود یا حتی عصبانی بودن به دلایل شخصی، باشد، اگر خود را به جای فرد قرار دهید، به جای نشان دادن عکس العمل، سعی می کنید تا خود تان را آرام نمایید.
5. مکان های آرامش بخش را تجسم کنید
چنین تصور نمایید که در محلی امن و آرامش بخش نظیر ساحل یا طبیعت، هستید، فردی که منجر به حس آرامش شده یا در گذشته از وقت گذرانی با وی لـ*ـذت می بردید را در کنار خود تصور کنید.
6. از بینش درونی خود استفاده کنید
بدون توجه به وضعیت موجود، از بینش درونی خود بهره گرفته و به احساسات خود ایمان داشته باشید، استفاده از غرایز در تصمیم گیری های درست، کمک شایانی به شما می نمایند، چنین تصمیم هایی منجر به بهبود کیفیت زندگی و ایجاد محیطی آرام تر می شود.
7. به ندای درونی خود، گوش فرا دهید
پیروی از ندای درونی خود به شما در یافتن راه درست، کمک قابل توجهی می کند و بدین ترتیب، زندگی هماهنگ تر با اصول اخلاقی و ارزش های خود خواهید داشت، علاوه بر این، گوش دادن به ندای درونی، منجر به بهبود آرامش ذهنی می شود.
بهترین راهکارها برای کسب آرامش در شرایط سخت
رسیدن به آرامش در شرایط سخت و پر تنش
8. افکار خود را در دفتری یادداشت کنید
یادداشت کردن افکار خود برروی کاغذ یکی از بهترین روش های مقابله با استرس و دستیابی به آرامش می باشد، نوشتن در خالی نمودن ذهن از افکار مشوش و کسب آرامش نقش قابل توجهی داشته و در شناسایی نگرانی ها و چالش های زندگی نیز حائز اهمیت می باشد.
9. روال هایی روزمره برای زندگی خود تنظیم کنید
تنظیم روال های روزمره در زندگی، استرس ناشی از تصمیم گیری را از بین برده و منجر به کاهش هرگونه انرژی پرتنش در زندگی فرد می گردد، هنگام تنظیم روال های روزمره در زندگی، ذهن خود را از تفکرات خالی نموده و بدین ترتیب بیشتر به امور دیگر می اندیشید.
10.به منظور برنامه ریزی روز خود، 15 دقیقه زودتر از خواب بیدار شوید
برنامه ریزی روز تاثیر قابل توجهی بر تسهیل زندگی فردی دارد، 10 تا 15 دقیقه زودتر از زمان معمول خود، از خواب بیدار شوید، سپس، در مورد نحوه صرف زمان خود در طول روز، برنامه ریزی نمایید، نمناک پیشنهاد می کند تا فهرستی تهیه نموده و هر یک از موارد را پس از اتمام انجام آنها، در لیست خود خط بزنید، این امر منجر به ایجاد حس تکامل و حفظ آرامش در موقعیت های استرس زا می گردد.
11.فهرستی از کارهایی که باید انجام دهید، تهیه نمایید
تهیه لیستی از کارهایی که باید انجام بشوند، در اولویت بندی کارهای روزمره، نقش قابل توجهی بر عهده دارد، در طول روز، پرش از کاری به کار دیگر، بدون تمرکز بر دیگری، امری معمول و آسان می باشد، این امر منجر به ایجاد استرس اضافی و دلهره در ذهن می گردد، استفاده از فهرست کارهایی که باید انجام بگیرند، منجر به کاهش استرس و حفظ آرامش ذهن می شود.
12. لیست کارهایی که باید انجام دهید، را کاهش دهید
فهرستی بی سر و ته از کارهایی که باید در طول روز انجام بگیرند، منجر به افزایش استرس می گردد، فهرست کارهایی که باید انجام دهید را کاهش دهید، بهتر است تا انجام برخی از کارها را به هفته های آتی، موکول نمایید، این امر به تمرکز بیشتر بر کارها کمک کرده و بدین ترتیب، مهم ترین کارهایی که در فهرست خود قرار داده اید را به بهترین نحو، انجام خواهید داد.
13. لیستی از کارهایی که نباید انجام دهید نیز، آماده کنید
گاهی اوقات شناسایی کارهای مازاد که جزو مسئولیت های اصلی شما نمی باشند و همچنین موارد یکه سایر افراد به جای شما قادر به انجام آنها می باشند، از اهمیت بالایی برخوردار هستند، در بسیاری از موارد، افراد برای کمک به ما در انجام کارهای روزمره خویش، منتظر ارائه چنین تقاضایی می باشند.
14. امور خود را سازماندهی نموده و آشفتگی ها را برطرف کنید
درهم ریختگی در منزل یا محیط کاری منجر به ایجاد استرس می شود، مرتب کردن فضایی که در آن قرار گرفته اید، نقش قابل توجهی در آرامش ذهن و دوری از استرس، برعهده دارد.
15. موارد غیرضروری را از زندگی خود حذف کنید
موارد غیرضروری، خواه اشیا، خواه افراد را از زندگی خود خارج نمایید، مواردی که در زندگی شما حائز اهمیت نمی باشند را از زندگی تان حذف نمایید، این امر منجر به حذف هرگونه تعهد غیرضروری و کاهش استرس می شود.
در شرایط سخت چطور به آرامش برسیم؟
چگونه در شرایط سخت آرامشمان را حفظ کنیم؟
16. اهداف خود را به چندین هدف کوچک، تفکیک کنید
در صورتی که هدف تعیین شده، نیازمند زمان و صبر قابل توجهی می باشد، بهتر است تا این هدف را به چندین هدف کوچکتر تقسیم بندی نمایید، دستیابی به چندین هدف، منجر به افزایش حس دستیابی به موفقیت، ایجاد انگیزه و صبر کافی برای تحقق تمامی اهداف می شود.
17. از انجام چندوظیفه به طور همزمان، اجتناب نمایید
وظیفه ای را بر عهده گرفته و پیش از اتمام آن، وظیفه ای دیگر را به سرعت، برعهده نگیرید، استراحت بین وظایف، ضروری می باشد، بدین ترتیب، در محیطی تنش زا به ایفای وظیقه نپرداخته و به راحتی آرامش خود را در تمامی شرایط حفظ کنید.
18. دیدگاه خود را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهید
اگر چیزی منجر به ایجاد استرس در شما می شود، نفس عمیق کشیده و در مورد اینکه این امر ارزش استرس دارد یا خیر، با خود تفکر نمایید، آیا این وضعیت، چند ساعت، چند روز، چند هفته، چند ماه یا حتی چند سال دیگر، نیز حائز اهمیت می باشد؟
این گونه به زودی متوجه خواهید شد که این وضعیت که هم اکنون منجر به ایجاد استرس شده است، در روزهای آتی، ارزشی نخواهد داشت، پس اجازه ندهید تا اموری که خارج از کنترل شما می باشند، منجر به ایجاد استرس شوند.
19. اگر فردی دیگر در موقعیت شما قرار داشت، چه می کرد
گاهی اوقات تغییر دیدگاه خویش، تاثیر قابل توجهی در کاهش استرس دارد، فردی که احترام قابل توجهی در زندگی برای وی قائل می باشید را در نظر گرفته و تجسم نمایید که اگر این فرد به جای شما در این موقعیت استرس زا قرار می گرفت، چه کاری انجام می داد.
اینکار منجر به دستیابی به دیدگاهی جدید درمورد موقعیت استرس زا می گردد.
20. مشکلاتی که منجر به ایجاد نگرانی می شوند را بلافاصله حل و فصل نمایید
در صورتی که از مسائلی که منجر به ایجاد نگرانی و اضطراب می شوند، آگاهی کافی دارید، مقابله و حل این مسائل به منظور جلوگیری از استرس و فشار اضافی بر زندگی روزمره خویش، الزامی بوده و از اهمیت بالایی نیز برخوردار می باشد.
21. هیچ پیش فرضی مدنظر قرار ندهید
پیش فرض در مورد اشیا و یا نحوه تفکر افراد منجر به ایجاد استرس و تنش های غیرضروری در زندگی می گردد، برقراری ارتباطات منجر به تسهیل امور، حفظ آرامش و بهبود روابط می گردد.
22. شرایط را همانطور که هستند، بپذیرید
اگر مساله ای در گذشته منجر به ایجاد نگرانی و ناراحتی می گردد، بهتر است تا آن را پذیرفته و اجازه ندهید تا زندگی فعلی شما را تحت تاثیر قرار دهد، هنگامی که شکست ها یا تجربیات منفی در زندگی خود را بپذیرید، میزان تاثیر آن ها خود به خود کاهش می یابد.، هنگامی که اهمیت چنین مسائلی کاهش می یابد، حتی در هنگام یادآوری آنها نیز، قادر به حفظ آرامش خود خواهید بود.
23.بدون چشم داشت، کارهایی را برای دیگران انجام دهید
اگر چنین احساس می نمایید که بیش از حد بر مشکلات خود تمرکز نموده اید یا زمان زیادی را صرف آنها کرده اید، بهتر است مدتی استراحت کرده و به جای آن، به دیگران در انجام امور خویش، کمک نمایید، حس خوشایند کمک کردن به سایرین، منجر به ایجاد حس آرامش درونی می گردد.
24. اجتماعی شوید
هنگامی که حس اضطراب و پریشانی می کنید، چنانچه بخش سلامت نمناک خاطرنشان کرده است بهتر است مقداری زمانی را صرف وقت گذارنی با دوستان خود کنید، گذراندن زمان با دوستان منجر به کاهش استرس و حفظ آرامش می شود.
آرامش داشتن در شرایط سخت چگونه است؟
بیاموزید چطور در شرایط سخت آرامش داشته باشید
25. ذهن آگاهی را تمرین نمایید
با تمرکز بر زمان حال خویش بدون هیچ پیش قضاوتی، قادر به تمزین ذهن آگاهی خواهید بود، نفس عمیق کشیده و تا 5 به آرامی بشمارید و تمرکز کنید، در حین غذاخوردن، پیاده روی یا حتی مشغول بودن به کاری خاص می توانید، ذهن آگاهی را تمرین کنید، وقت خود را به کاری که در حال حاضر مشغول به انجام آن می باشید، اختصاص داده و بر آن تمرکز نمایید، این امر در تمرین ذهن آگاهی نقش قابل توجهی داشته و تاثیر قابل توجهی بر کاهش استرس و حفظ آرامش در طول روز دارد.
26. به اندازه کافی بخوابید
بدن و ذهن شما برای استراحت و بازیابی خود نیاز به خواب کافی دارد، کمبود خواب منجر به ایجاد استرس و تحت تاثیر قرار دادن خلق و خوی می گردد، میزان خواب کافی نقش قابل توجهی بر کاهش استرس و حفظ آرامش در زندگی دارد.
27. خواب نیم روزی تاثیر قابل توجهی بر کنترل استرس در زندگی دارد
خواب نیم روزی به اندازه 15 دقیقه منجر به بازیابی و احیای بدن و ذهن می گردد، حتی خواب نیم روزی کوتاه، تاثیر قابل توجهی بر تسهیل استرس روزمره دارد، اگر دوستدار خواب نیم روزی نمی باشید، مدیتیشن جایگزینی مناسب برای این راهکار می باشد.
28. مدیتیشن یا یوگا انجام دهید
تمرین مدیتیشن تاثیر قابل توجهی بر کنترل استرس و ایجاد حس آرامش در فرد دارد، کافی است گوشه ای بی سر و صدا یافته و مدتی به تنفس یا عبادت، تمرکز نمایید، این امر به کاهش حواس پرتی ها و افکار پریشان کمک می نماید، همانند ذهن آگاهی، چنین تمریناتی منجر به کاهش استرس و حفظ آرامش در طول روز می شوند، حتی اختصاص 5 دقیقه از زمان روزانه به چنین تمریناتی، منجر به تغییرات مثبت جدی در زندگی می گردد.
29. تشکر و قدردانی نمایید
با توجه به تاثیرات عمیق تشکر و قدردانی، اهمیت قابل توجهی بدان ارائه نشده است، تشکر و قدردانی به صورتی مستقیم هورمون های ایجاد کننده استرس را تحت تاثیر قرار داده و نه تنها منجر به ایجاد حس خرسندی در فرد می گردد، بلکه نقش قابل توجهی نیز در مدیریت استرس برعهده دارد.
30. صبر و شکیبایی را در شرایط روزمره مختلف، تمرین نمایید
با قرار دادن خود در موقعیت های استرس زای مختلف، صبر و شکیبایی خود را محک بزنید،، این امر شاید خسته کننده به نظر برسد، اما تاثیر قابل توجهی بر توانایی حفظ آرامش شما دارد.
31. با خود به مهربانی رفتار نمایید. از خود انتفاد ننمایید
هنگامی که خود را مورد قضاوت و بی احترامی قرار می دهید، مقداری از آرامش ذهنی تان را از دست داده و دچار استرس می شوید، هنگامی که با مهربانی با خود رفتار می نمایید، ارزش و منزلت خود را افزایش می دهید، این امر آرامش درونی شما را افزایش می دهد، چنین رفتاری را می توانید درمورد دوستان و افراد مورد علاقه خود نیز به کار ببرید، رفتاری محبت آمیز با خود داشته و هرگز خود را با دیگران مقایسه نکنید.
نکاتی برای یافتن آرامش در شرایط سخت
کلیدهای طلایی برای حفظ آرامش در شرایط سخت
32. از گفتار و باورهای منفی دوری کنید
گفتار منفی با خود تاثیر قابل توجهی بر افزایش استرس و سرخوردگی دارد، الگو های تفکرات روزمره خود را تحت بررسی قرار داده و از تفکرات منفی دوری نموده و به جای آن، سعی نمایید تا نکات منفی موقعیت های مختلف را مدنظر قرار دهید، به عنوان مثال، به جای تفکر به این امر که قادر به انجام کاری نمی باشید، یا مدت زمان زیادی برای انجام امور نیاز دارید، بهتر است بدین بیاندیشید که قادر به مقابله با هر دشواری و مشکلات در حین انجام این امر هستید، مثبت اندیشیدن منجر به کاهش استرس و از بین بردن فشار روحی هنگام مقابله با شرایط پرفشار روزمره می گردد.
33. از وسایل تکنولوژیکی دوری نمایید
امروزه همگان دارای ارتباطی نزدیک با تکنولوژی و فناوری می باشند، از این رو، ذهن شما با اطلاعات اضافی پر شده و همواره نگران ایمیل ها، رسانه های اجتماعی و غیره، می باشید، بدین ترتیب، ذهن تان فرصتی برای استراحت، استفاده از زمان و لـ*ـذت از زندگی ندارد، دوری کردن از تکنولوژی به ویژه محدود نمودن زمان استفاده از رسانه های اجتماعی یکی از راهکارهای مفید برای مقابله با استرس روزمره می باشد، چراکه نگرانی ناشی از همواره آنلاین و مطلع بودن از وقایع در رسانه های اجتماعی، از میان برداشته می شود.
34. عجله نداشته باشید
عجله داشتن منجر به از دست رفتن کنترل می گردد؛ در چنین مواقعی امکان اشتباه نمودن نیز افزایش می یابد، هنگام عجله در انجام امور، میزان استرس و پریشانی نیز افزایش می یابد، کاهش سرعت امور منجر به کاهش استرس شده و لـ*ـذت بیشتر از زمان حال می گردد، دستیابی به دید گاهی سالم و مدنظر قرار دادن بهتر شرایط، در صورت حفظ آرامش، ممکن می باشد، حتی در صورت وجود فشار، زمان کافی برای انجام امور خود در نظر گرفته و هیچ عجله ای نداشته باشید.
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
تکنیک کسب آرامش در شرایط روانی نامناسب
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com