- امتیاز واکنش
- 15,266
- زمان حضور
- 62 روز 21 ساعت 12 دقیقه
نویسنده این موضوع
نام رمان: جهش مجهول (جلد دوم ویروس مجهول)
ژانر: معمایی، علمی-تخیلی، ترسناک
نام نویسنده: نگار ۱۳۷۳ (فاطمه.پ)
نام ناظر: دونه انار
سطح: ویژه
خلاصه:
سی سال از وقایع ترسناک و غیر قابل پیشبینی پروژهی ویروس مورفیا یا در واقع، ویروس مارگوت میگذرد. جهان علم در طول این مدت پیشرفتهای بسیاری داشته و دیگر کمتر کسی از بیمار شدن میترسد. اما همیشه یک مشکل بزرگ در دنیای بیماریها وجود داشته که کسی هرگز نمیتواند لحظهی وقوعش را پیشبینی کند:
جهش!
پ.ن:
این رمان بر خلاف جلد قبلی به صورت ادبی نوشته میشه
رمان بر خلاف جلد قبلی از زبون یه شخصیت دیگه روایت خواهد شد
نیاز و اجباری به خوندن جلد قبلی رمان نیست (تلاش میکنم نکتههای مهم داستان رو تو همین رمان یادآوری کنم)
زمان داستان بین حال و گذشته جا به جا میشه
لینک نقد رمان:
ژانر: معمایی، علمی-تخیلی، ترسناک
نام نویسنده: نگار ۱۳۷۳ (فاطمه.پ)
نام ناظر: دونه انار
سطح: ویژه
خلاصه:
سی سال از وقایع ترسناک و غیر قابل پیشبینی پروژهی ویروس مورفیا یا در واقع، ویروس مارگوت میگذرد. جهان علم در طول این مدت پیشرفتهای بسیاری داشته و دیگر کمتر کسی از بیمار شدن میترسد. اما همیشه یک مشکل بزرگ در دنیای بیماریها وجود داشته که کسی هرگز نمیتواند لحظهی وقوعش را پیشبینی کند:
جهش!
پ.ن:
این رمان بر خلاف جلد قبلی به صورت ادبی نوشته میشه
رمان بر خلاف جلد قبلی از زبون یه شخصیت دیگه روایت خواهد شد
نیاز و اجباری به خوندن جلد قبلی رمان نیست (تلاش میکنم نکتههای مهم داستان رو تو همین رمان یادآوری کنم)
زمان داستان بین حال و گذشته جا به جا میشه
لینک نقد رمان:
نقد و بررسی - نقد و بررسی رمان جهش مجهول | نگار ۱۳۷۳ کاربر انجمن رمان ۹۸
نام رمان: جهش مجهول (جلد دوم ویروس مجهول) ژانر: معمایی، علمی-تخیلی، ترسناک نام نویسنده: نگار ۱۳۷۳ (فاطمه.پ) نام ناظر: !MeŁłКa ƝasłƦłaƝ! خلاصه: سی سال از وقایع ترسناک و غیر قابل پیشبینی پروژهی ویروس مورفیا یا در واقع، ویروس مارگوت میگذرد. جهان علم در طول این مدت پیشرفتهای بسیاری داشته و دیگر...
forum.roman98.com
ویژه رمان۹۸ رمان جهش مجهول (جلد دوم ویروس مجهول) | نگار 1373 کاربر انجمن رمان ٩٨
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: