- امتیاز واکنش
- 13,279
- زمان حضور
- 82 روز 4 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
بهنام خدایم
نام دلنوشته: درد و دلهای یک دلِ دیوانه
نام نویسنده: ASaLi_Nh8ay
نام ویراستار: Narges_Alioghli
سالهاست که زندگی میکنم اما گویی که هیچ زندگی نکردهام. سالهاست زندگیام گره خورده است به پارادوکسهایی که چون نمک بر روی زخمهایم میمانند.
در انتظارم!
در انتظار یک لبخند از اعماق دل؛ در انتظار قهقههای از سر شوق و شادی اما گویا این انتظارها برای همیشه انتظار خواهند ماند.
آدمها میخندند اما هر کدام به یک دلیل!
به راستی دلیل خندههای من چیست؟
مدیونم به همین خندهها.
مدیون به خندههایی که غمهایم را میپوشاند.
عمری است مدیون خندههایی هستم که نقاب شدهاند بر چهرهی رنگپریدهام.
مدتی است که فقط گوشی برای شنیدن دارم و سکوت پیشه میکنم تا مبادا راز چندین سالهام آشکار شود.
یادمان باشد که رازهایمان را باید در دلهایمان دفن کنیم.
یاد بگیریم که سفرهی دلمان را پیش آدمیزادها باز نکنیم؛ زیرا همیشه آخر اعتماد پشیمانی است.
نام دلنوشته: درد و دلهای یک دلِ دیوانه
نام نویسنده: ASaLi_Nh8ay
نام ویراستار: Narges_Alioghli
سالهاست که زندگی میکنم اما گویی که هیچ زندگی نکردهام. سالهاست زندگیام گره خورده است به پارادوکسهایی که چون نمک بر روی زخمهایم میمانند.
در انتظارم!
در انتظار یک لبخند از اعماق دل؛ در انتظار قهقههای از سر شوق و شادی اما گویا این انتظارها برای همیشه انتظار خواهند ماند.
آدمها میخندند اما هر کدام به یک دلیل!
به راستی دلیل خندههای من چیست؟
مدیونم به همین خندهها.
مدیون به خندههایی که غمهایم را میپوشاند.
عمری است مدیون خندههایی هستم که نقاب شدهاند بر چهرهی رنگپریدهام.
مدتی است که فقط گوشی برای شنیدن دارم و سکوت پیشه میکنم تا مبادا راز چندین سالهام آشکار شود.
یادمان باشد که رازهایمان را باید در دلهایمان دفن کنیم.
یاد بگیریم که سفرهی دلمان را پیش آدمیزادها باز نکنیم؛ زیرا همیشه آخر اعتماد پشیمانی است.
دلنوشته درد و دلهای یک دلِ دیوانه | ASaLi_Nh8ay کاربر انجمن رمان ٩٨
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: