- امتیاز واکنش
- 18,049
- زمان حضور
- 38 روز 17 ساعت 41 دقیقه
نویسنده این موضوع
نقد و بررسی تخصصی جدیدترین هدفون کاملا بیسیم سامسونگ گلکسی بادز پلاس و آشنایی با امکانات و کیفیت صدا و مکالمه با این گجت زیبا
در سه سال گذشته، هدفون های کاملا بیسیم به بخش جدایی ناپذیر زندگی من تبدیل شده است و در این مدت همواره از محصولات سامسونگ استفاده کرده ام، از IconX سال 2018 گرفته تا Galaxy Buds های سال های اخیر.
وقتی سامسونگ اعلام کرد که Galaxy Buds + Plus تکامل یافته در راه است، بسیار هیجان زده شدم چرا که امیدوار بودم کمپانی کره ای سرانجام می تواند ایراد های اساسی و بزرگ نسل قبلی را رفع کند
Galaxy Buds + Plus در سه رنگ سفید، مشکی و آبی عرضه می شود و نسخه آبی رنگ آن هم در این مقاله بررسی می شود. به طور کلی هدفون ها، در کنار یک پخش کننده موسیقی، به یک لوازم مد تبدیل شده است، بنابراین عرضه این نوع گجت ها در رنگ ها مختلف رفته رفته طبیعی تر می شود.
هم کیس شارژر و هم خود هدفون های گلکسی بادز پلاس طراحی و ظاهر کاملا یکسانی با نسل قبلی دارند، به حدی که می توان آن ها را باهم تعویض کرد. بزرگترین تفاوت این دو نسل این است که حالا سامسونگ موفق شده باتری بزرگتری در هدفون هایش جای دهد. حالا هر کدام از هدفون ها باتری 85 میلی آمپر ساعتی دارند که نسبت به باتری 58 میلی آمپر ساعتی هدفون های قبلی، یک افزایش 50 درصدی را نشان می دهد. سامسونگ قول 11 ساعت پخش موسیقی با یک بار شارژ را داده بنابراین می توانید هدفون ها را یک بار شارژ کنید و یک روز کامل از آن ها استفاده کنید.
با اینکه به راحتی در حال لـ*ـذت بردن از موسیقی در سومین ساعت متوالی بودم، به این نتیجه رسیدم که عمر باتری کامل این هدفون ها چندان ها کارآمد نیست، چرا که هیچکس نمی تواند 11 ساعت در یک روز حضور یک هدفون در گوشش را تحمل کند. بله، هدفون ها به لطف سه نوع لاستیک توگوشی متفاوت که البته یک اندازه هستند ولی در شکل و طرح متفاوت هستند تا با گوش های مختلف سازگاری داشته باشند، بسیار راحت هستند ولی با اینحال نمی توان این مدت استفاده بدون توقف در یک روز را تحمل کرد.
به جای اینکار، سعی کردم تا سرعت شارژ هدفون ها را تست کنم و متوجه شدم که پنج دقیقه استراحت و قرار دادن Galaxy Buds + Plus در کیس شارژر، می تواند انرژی مورد نیاز برای یک ساعت پخش موسیقی را فراهم کند. در واقعیت، این یعنی امکان ندارد که هدفون ها کاربر را تنها بگذارند.
انجمن رمان نویسی
بررسی تخصصی Samsung Galaxy Buds + Plus
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com