- امتیاز واکنش
- 25,043
- زمان حضور
- 82 روز 12 ساعت 24 دقیقه
نویسنده این موضوع
1. داود رقّی گفت: نزد امام صادق(ع) بودم که کبوتری را دیدم که از زیر تـ*ـخت بیرون آمد، به ایشان گفتم: جانم فدای شما! پرندهای را که میخواند به شما هدیه دهم؟ حضرت(ع) فرمود: آن پرندگان مسخ شدهاند، اگر میخواهی پرندهای داشته باشی، مانند این را که از کبوتران حضرت اسماعیل(ع) باقی مانده است، داشته باش.
2. مردی به پیامبر(ع) از ترس خود شکایت نمود و چارهای خواست، پیامبر(ص) فرمود: یک جفت کبوتر نگاهداری نما.
3. امام علی(ع) فرمود: بال زدن کبوتران شیاطین را میراند.
4. همچنین امام علی(ع) فرمود: از خدا بترسید در مورد بردگان، کنیزان و اموال بیزبانتان سوال کردند: اموال بیزبان چیست؟ ایشان فرمود: گوسفند، کبوتر، گربه و مانند اینها.
5. پیامبر (ص) فرمود: بودن گوسفند در خانه باعث میشود که هفتاد در فقر از بین برود.
6. همچنین پیامبر (ع) فرمود: بودن گوسفند در خانه باعث برکت میشود و همچنین بودن گربه هم در خانه باعث برکت میشود. یک گوسفند، یک برکت دارد و دو گوسفند دو برکت دارد و سه گوسفند برکات زیادی دارد.
حدیث (20) امام على عليه السلام :
اِنَّ اللّهَ تعالى اَنْزَلَ كِتابا هاديا بَيَّنَ فيهِ الْخَيْرَ وَ الشَّرَّ، فَخُذوا نَهْجَ الْخَيْرِ تَهْتَدوا وَ اَصْدِفوا عَنْ سَمْتِ الشَّرِّ تَقْصِدوا؛
خداى تعالى كتابى راهنما فرستاد و در آن خوب و بد را روشن ساخت. پس راه خوبى را پيش گيريد تا هدايت شويد و از راه بدى دورى جوييد تا به مقصد برسيد.
نهج البلاغه(صبحی صالح) ص 242 ، خطبه 167
--------------------------------------------
حدیث(21) امام على عليه السلام:
إنَّ اللّه سبحانَهُ لَم يَعِظْ أحَدابمِثلِ هذا القرآنِ؛
خداوند سبحان هيچ كس را به چيزى چون اين قرآن اندرز نداده است.
نهج البلاغة(صبحی صالح) ص254 ، خطبة 176
قال السجاد (ع):
القتل لنا عاده و کرامتنا الشهاده.
کشته شدن عادت ما و شهادت کرامت ماست.
بحار الانوار، ج45، حدیث118
پیامبرگرامی اسلام( صلّی الله عليه و آله و سلّم):
یَرْفَعُ اللّهُ الـمُجاهِدَ فی سَبیلِهِ عَلی غَیرِهِ مِأةَ دَرَجَةٍ فِی الجَنَّةِ ما بَیْنَ كُلِّ دَرَجَتَیْنِ كَما بَیْنَ السَّماءِ وَ الأرْضِ
خداوند مجاهد فی سبیل الله را صد درجه در بهشت بالاتر از دیگران رفعت می دهد كه فاصله میان هر دو درجه از زمین تا آسمان است. (مستدرك، ج ١١، ص ١٨)
حضرت علی علیه السلام فرمود:
من از خدا به گشایش رحمت و بزرگی قدرتش (بر آنكه هر چه بخواهد عطا می كند) می خواهم كه پایان زندگی من و تو را به نیكبختی و شهادت قرار دهد.
نهج البلاغه نامه53
2. مردی به پیامبر(ع) از ترس خود شکایت نمود و چارهای خواست، پیامبر(ص) فرمود: یک جفت کبوتر نگاهداری نما.
3. امام علی(ع) فرمود: بال زدن کبوتران شیاطین را میراند.
4. همچنین امام علی(ع) فرمود: از خدا بترسید در مورد بردگان، کنیزان و اموال بیزبانتان سوال کردند: اموال بیزبان چیست؟ ایشان فرمود: گوسفند، کبوتر، گربه و مانند اینها.
5. پیامبر (ص) فرمود: بودن گوسفند در خانه باعث میشود که هفتاد در فقر از بین برود.
6. همچنین پیامبر (ع) فرمود: بودن گوسفند در خانه باعث برکت میشود و همچنین بودن گربه هم در خانه باعث برکت میشود. یک گوسفند، یک برکت دارد و دو گوسفند دو برکت دارد و سه گوسفند برکات زیادی دارد.
حدیث (20) امام على عليه السلام :
اِنَّ اللّهَ تعالى اَنْزَلَ كِتابا هاديا بَيَّنَ فيهِ الْخَيْرَ وَ الشَّرَّ، فَخُذوا نَهْجَ الْخَيْرِ تَهْتَدوا وَ اَصْدِفوا عَنْ سَمْتِ الشَّرِّ تَقْصِدوا؛
خداى تعالى كتابى راهنما فرستاد و در آن خوب و بد را روشن ساخت. پس راه خوبى را پيش گيريد تا هدايت شويد و از راه بدى دورى جوييد تا به مقصد برسيد.
نهج البلاغه(صبحی صالح) ص 242 ، خطبه 167
--------------------------------------------
حدیث(21) امام على عليه السلام:
إنَّ اللّه سبحانَهُ لَم يَعِظْ أحَدابمِثلِ هذا القرآنِ؛
خداوند سبحان هيچ كس را به چيزى چون اين قرآن اندرز نداده است.
نهج البلاغة(صبحی صالح) ص254 ، خطبة 176
قال السجاد (ع):
القتل لنا عاده و کرامتنا الشهاده.
کشته شدن عادت ما و شهادت کرامت ماست.
بحار الانوار، ج45، حدیث118
پیامبرگرامی اسلام( صلّی الله عليه و آله و سلّم):
یَرْفَعُ اللّهُ الـمُجاهِدَ فی سَبیلِهِ عَلی غَیرِهِ مِأةَ دَرَجَةٍ فِی الجَنَّةِ ما بَیْنَ كُلِّ دَرَجَتَیْنِ كَما بَیْنَ السَّماءِ وَ الأرْضِ
خداوند مجاهد فی سبیل الله را صد درجه در بهشت بالاتر از دیگران رفعت می دهد كه فاصله میان هر دو درجه از زمین تا آسمان است. (مستدرك، ج ١١، ص ١٨)
حضرت علی علیه السلام فرمود:
من از خدا به گشایش رحمت و بزرگی قدرتش (بر آنكه هر چه بخواهد عطا می كند) می خواهم كه پایان زندگی من و تو را به نیكبختی و شهادت قرار دهد.
نهج البلاغه نامه53
| احادیث درباره چگونگی رفتار با حیوانات |
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: